Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 53

• 51 231
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много странно,днес поръчката ми от Pumkin Patch трябваше да е на адреса на КД.Но в проследяването чета,че не е доставена,защото получателя не е открит-
Customer not available or business closed  Shocked
И сега?Утре пак ли ще опитат,ами ако пак нещо не се получи? ooooh!
На някой случвало ли се е ?

# 166
  • София
КД преди известно време не си ли смениха адреса? Видя ли сега кой е настоящият? Първо провери това и им се обади по телефона най-добре.

# 167
  • София
КД преди известно време не си ли смениха адреса? Видя ли сега кой е настоящият? Първо провери това и им се обади по телефона най-добре.

Ами не,същия си е.Аз на него си получавам без проблем пратки от други сайтове.
Street - Oxagon 125 Cherry Orchard Rd,

Post.code-CR0 6BE,

County-Surrey

City-Croydon
Просто до сега не ми се беше случвало да не открият никой на адреса newsm78
Ще им звънна на всяка цена утре,даже мисля тази вечер да им пиша и имейл.

# 168
barbie2009, аз имах такъв случай при една от поръчките ми от Pumpkin Patch. Същият текст имах на проследяването миналия петък. В понеделник вече беше получена на адреса им.

# 169
  • София
barbie2009, аз имах такъв случай при една от поръчките ми от Pumpkin Patch. Същият текст имах на проследяването миналия петък. В понеделник вече беше получена на адреса им.

Ох,успокои ме ConfusedДано наистина и при мен всичко е наред и да си получа нещицата ,аз все пак драснах един ред на имейла на КД за мое лично успокоение Laughing

# 170
  • София
Някой мож ли да ме ориентира в номерацията на Клакркс  Praynig
http://www.clarks.co.uk/p/20348654

# 171
  • Варна

Ох,успокои ме ConfusedДано наистина и при мен всичко е наред и да си получа нещицата ,аз все пак драснах един ред на имейла на КД за мое лично успокоение Laughing
barbie2009 и аз имах интересен случай с Pumpkin Patch, имах такъв текст на проследяването, писах на тях, на куриерите, но не зная защо пратката беше върната в склада на Пъмпкин в UK. След това те ми я пратиха с Роял Мейл на адреса, много са точни и действат много адекватно при необичайни ситуации, успех дано твоята пратка да бъде доставена без много писма Simple Smile)))

# 172
  • София

barbie2009 и аз имах интересен случай с Pumpkin Patch, имах такъв текст на проследяването, писах на тях, на куриерите, но не зная защо пратката беше върната в склада на Пъмпкин в UK. След това те ми я пратиха с Роял Мейл на адреса, много са точни и действат много адекватно при необичайни ситуации, успех дано твоята пратка да бъде доставена без много писма Simple Smile)))

Ох,дано не се налага да им пиша,въпреки че наистина от Пъмкина са много точни.
Аз снощи писах на КД и днес са ми отговорили,че офиса им работел до 18часа и ако е дошла по-късно пратката не е имало никой.Но правели 3 опита за доставка,така че нямало да има проблем(стига да не ходи куриера все след 18 часа) ThinkingЩе чакам за сега друго не ми остава,то май и не обновяват инфото събота и неделя в проследяването...

# 173
  • София

[/quote]

Аз снощи писах на КД и днес са ми отговорили,че офиса им работел до 18часа и ако е дошла по-късно пратката не е имало никой.Но правели 3 опита за доставка,така че нямало да има проблем(стига да не ходи куриера все след 18 часа) ThinkingЩе чакам за сега друго не ми остава,то май и не обновяват инфото събота и неделя в проследяването...
[/quote]

Аз също имах неприета пратка в петък, която доставиха отново в понеделник. Мисля, че в събота и неделя не доставят, така че предполагам и твоята ще занесат в понеделник. Не се притеснявай   bouquet

# 174
  • София

[/quote]

Аз също имах неприета пратка в петък, която доставиха отново в понеделник. Мисля, че в събота и неделя не доставят, така че предполагам и твоята ще занесат в понеделник. Не се притеснявай   bouquet
[/quote]

Дано!  bouquet

# 175
Тема за  getthelabel https://www.getthelabel.com има ли?  newsm78
Гледам от една друга тема интересни линкове, но се чудя дали този сайт имаше покани или не. Код за БД намерих http://www.hotukdeals.com/vouchers/getthelabel.com , просто се чудя дали още по-далаверска поръчка мога да спретна или не  Laughing

# 176
  • София
Изтървах ви, връшам се да чета.

# 177
Здравейте!
Досега не съм пазарувала от http://www.littlewoodseurope.com/
Има ли някакви особености или като при некст директа пускам поръчката и чакам?
Кой я доставя в Бг?
  bouquet

# 178
Здравейте,
За колко време поръчка от Mothercare се появява като обработена в профила в Габко? Направих поръчка на 14.06, след 3 дни статуса и стана dispatched, обаче в Габко все още нищо  newsm78

# 179
  • София
Здравейте,
За колко време поръчка от Mothercare се появява като обработена в профила в Габко? Направих поръчка на 14.06, след 3 дни статуса и стана dispatched, обаче в Габко все още нищо  newsm78
Ако, от Mothercare не са ти посочили ID номера в адрес, Габко няма да ти обновят статуса на поръчката в сайта им и ще получиш мейл и смс, когато пратката ти е в склада им в България. Hug

Общи условия

Активация на акаунт