Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 892
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Видях тази оферта http://www.great.bg/една-незабравима-екскурзия-през-септември-до-кушадасъ-само-за-280-лв.html
 някой може ли да даде мнение за фирмата Инди Травъл

Неосъществени пътувания. Не знам защо не се показва първата част.  newsm78

# 136
Някой има ли отзиви за Малинова долина Sport & Spa. Харесва ми офертата и бих изпратила детето, но само, ако е добро мястото.

Мястото е същото, което миналата година предлагаше лагер за 5 дни за 75 лева - без храна. Но нормалната цена не беше 150, а 120 или 130 лева, вече не помня.
Казваше се "Кози бар" или NGTA.
Децата спортуват активно по кортовете и игрищата. Когато моите бяха там времето беше по-скоро мрачно. Затова не ползваха много басейна, пък и по-добре, малко ми е странен техният басейн. Иди на място, най-добре.  Peace

# 137
  • софия
Някой има ли отзиви за Малинова долина Sport & Spa. Харесва ми офертата и бих изпратила детето, но само, ако е добро мястото.

Мястото е същото, което миналата година предлагаше лагер за 5 дни за 75 лева - без храна. Но нормалната цена не беше 150, а 120 или 130 лева, вече не помня.
Казваше се "Кози бар" или NGTA.
Децата спортуват активно по кортовете и игрищата. Когато моите бяха там времето беше по-скоро мрачно. Затова не ползваха много басейна, пък и по-добре, малко ми е странен техният басейн. Иди на място, най-добре.  Peace
Ха. Взехме ваучер. Какво му е странното на басейна?

# 138
  • София
Видях тази оферта http://www.great.bg/една-незабравима-екскурзия-през-септември-до-кушадасъ-само-за-280-лв.html

Неосъществени пътувания. Не знам защо не се показва първата част.  newsm78
И аз се загледах в тази примамлива оферта. Пък и пише, че 98 пъти е закупена. Явно пак ще има изгорели. На тая тлъста маймуна Митева няма ли кой да й посмачка фасона?! Благодаря за припомнянето на разследването на "Господарите"!   bouquet

# 139

Неосъществени пътувания. Не знам защо не се показва първата част.  newsm78
И аз се загледах в тази примамлива оферта. Пък и пише, че 98 пъти е закупена. Явно пак ще има изгорели. На тая тлъста маймуна Митева няма ли кой да й посмачка фасона?! Благодаря за припомнянето на разследването на "Господарите"!   bouquet
Да много трябва явно да се внимава а на всичко отгоре преди това имаше друга оферта за др. хотел която е разграбена. Като се разрових има осъществили се пътувания с тази агенция, но дали и това ще е такова не се знае

# 140
  • София
Здравейте,

влизам само за да похваля студио L`Mar. http://www.ozo.bg/offer_1597  аз бях на тази процедура и останах очарована от отношениото на козметичката. Записах си час за почистване на лице, без ваучер и жената ме предупреди, че ще трябва да со отделя поне 2 часа за процедурата.

Бях и в салон Поли - Фондови жилища, маникюра ми стана страхотен, мацката се занима с мен два часа и половина. Обстановката малко ми беше неуютна, но това е само мое впечатление.

Хубава вечер.

# 141
  • София
Доволна съм от офертата на лятна занималня "Ян Бибиян". Дъщеря ми беше там тази седмица и много й хареса. Peace

# 142
  • София
Доволна съм от офертата на лятна занималня "Ян Бибиян". Дъщеря ми беше там тази седмица и много й хареса. Peace

Ох, супер, и аз съм взела за по-натам. Ти си 2ри човек, който е доволен. Исках да те питам - приключвайки седмицата с ваучер, предложиха ли ви намаление, което да ползвате, ако решите да продължите занималнята?

# 143
  • София
Здравейте Simple Smile Бях в салон Енигма на маникюр и педикюр по тази оферта: http://grabo.bg/dizainerski-stil-s-opi-na-noktite-vi-manikiur-pe … -pedikiur-09tqd3f . Да се отчета- салонът е голям, чист и модерен. Маникюристката беше любезна, но часовете са й много нагъсто и работи с доста бързане . Избора на цветове е малък. Като тегля четрата, доволна съм от резултата (без да е нещо специално) Peace Бих отишла пак с ваучер, а  и без -предполагам биха отделили повечко време  Wink

# 144
Толкова много хвалите Дон Домат, че не се стърпях и си взех и аз ваучер-довечера имаме резервация на Дондуков.  Peace

# 145
  • София
Ох, супер, и аз съм взела за по-натам. Ти си 2ри човек, който е доволен. Исках да те питам - приключвайки седмицата с ваучер, предложиха ли ви намаление, което да ползвате, ако решите да продължите занималнята?

Ами не. В офертата няма такъв бонус.
(От утре пък ще ходи в клуб Цветно към зала Деликато- другата коментирана оферта за занималня, та ще имаме впечатления и от там. Wink)

# 146
От изминалата седмица: "Кимберлит бюти" - безкрайно евтина оферта за маникюр и педикюр; салонът е хубав;педикюрът - ок, маникюрът - не съм доволна:криво изпилени нокти (по диагонал),
масата не беше почистена от предишната клиентка, имаше коментари за ваучерите
и за това от колко часа са започнали работа, което като цяло ми развали удоволствието.
Преди и след процедурата бях на работа и със сигурност ми се събират повече часове за деня,
и в един момент се замислих дали да не започна да й разказвам как
седя до сред нощи да правя скучни справки. Mr. Green

# 147
  • София
Днес бяхме в Тринадесетте стъпала. Изненадващо добро място. Ястието беше вкусно, мястото направено с мерак, персоналът - любезен. Цените са приемливи.

Преди няколко дни бяхме и в Пица Хола. Отново сме много доволни. Променили са почивния си ден - вече е в понеделник.  Wink

И тъй като доста често става дума за сладоледите Рафи. В момента на място имат промоция на мелба йогурт като от офертата на Грабо за 4,90 лв. (без шейка). Ако сте пропуснали да си купите ваучер ...  Grinning

# 148
Днес бяхме в Тринадесетте стъпала. Изненадващо добро място. Ястието беше вкусно, мястото направено с мерак, персоналът - любезен. Цените са приемливи.

Ресторантът наистина е страхотен, нищо че не е много популярен, пък е на пъпа на града Wink Това беше ресторантът, в който си празнувахме сватбата и останахме много доволни от интериора (а за жегите имат и много приятна "градина" на покрива с много зеленина), кухнята и обслужването. Ходим си редовно и без ваучери там, дано не западне с времето местенцето Peace

# 149
J'Adore са БОКЛУЦИИИ   #2gunfire   #Cussing out
НИКОГА повече няма да отида там!!!!!
Бях УЖ на кичури с ваучер........ нямах НИКАКВИ кичури накрая... яко некадърници!!
Попитаха ме какви кичури искам, дадоха ми каталог-аз показах и се почна. Аз супер ентусиазирана чакам спокойно на едно диванче..чакам, чакам, може би 1 час, за да си оправи другите клиенти, които очевидно не бяха с ваучери. Както и да е   #Crazy  изсуши ме и какво да видяя - НИЩО  Joy   нито кичури, нито нищо. хахаххахаха  А тъпака, вместо да ми направи посочения цвят кичури, той ми е замесил този цвят боя и ЛОГИЧНО на тъмна коса, няма как да стане, бееееее..сега съм ядосана и не мога да си събера мисълта.
ААААААААА, забравих да разкажа за посрещането ми. Имах час за 12 часа. Тъй като не знаех къде се намира тръгнах по-рано от вкъщ и бях там в 12 без 15.  на всички други места където съм ходила съм сядала спокойно на столче или диванче и съм чакала да ме викнат, НО тук не беше така.  Отварям вратата и поздравявам и казвам, че съм за кичури , с ваучер и т.н  Нито ме поздравиха, нито ме погледнаха.  През съби ми се измъмри нещо - "Дааа, ама аз имам час в 12, не сега - чакай вън"   Shocked   докато си изпуши 3-те цигари, аз седях , като сопол на вратата и чаках.........

Общи условия

Активация на акаунт