Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 656
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
Тортите и без пари да ги дават няма да ги погледна, нямате никаква представа какви хора правят тортите им и  как ги карат по местата където ги предлагат. Хигиената им е под всякакво ниво!!!

# 556
Благодарим ти, че ни отвори очите!  Hug

# 557
Хм... тук въображението ми е се разигра. Рунтави мургавеляци от гетата бъркат мазни кремове в землянки, а после бух! - в нагрятата каруца Crazy

Не знам каква е детайлната истина, но инфо "от кухнята" (в букв. смисъл) винаги е ценна. Нищо чудно да се минава метър, ако РИОКОЗ спи. Може би е време някой да го събуди?
Raggabouquet
Следя темата точно заради подобни разобличения, инак в рекламите всичко е розово

# 558
  • Sunshine state
Хм... тук въображението ми е се разигра. Рунтави мургавеляци от гетата бъркат мазни кремове в землянки, а после бух! - в нагрятата каруца Crazy

Не знам каква е детайлната истина, но инфо "от кухнята" (в букв. смисъл) винаги е ценна. Нищо чудно да се минава метър, ако РИОКОЗ спи. Може би е време някой да го събуди?
Raggabouquet
Следя темата точно заради подобни разобличения, инак в рекламите всичко е розово
hahaha И аз горе долу това си представих. Laughing
Наистина подобна информация е ценна,а не да ни замазват очите със захаросани приказки и фалшиви оферти. Peace

# 559
  • София
Не защитавам Лагуна. Цеха е в Дианабад, между блоковете. Работниците поне на външен вид са същите като в повечето пицарии, макдоналдси, КФСта и подобни вериги. Транспорта е с коли тип баничарка, брандирани с името Лагуна и нарисувани сладкиши. Предполагам, че са хладилни коли, но не съм сигурна.

# 560
  • В Голямото село
Да дам мнение от личен опит за салон РУМЯНА ДЕРМАЛ в кв. Хаджи Димитър. Ходих там тия дни за педикюр и маникюр. Никога повече. И без пари да е, няма да стъпя. Малко, неподдържано, изключително мръсно и занемарено салонче, отегчена служителка, пренебрежително отношение. Трагедията е пълна, а иначе офертите им в сайтовете са излъскани отвсякъде. Голяма грешка от моя страна, но няма да повторя.  Sick Sick Sick

# 561
Здравейте,бих искала да попитам дали по време на менструален цикъл е подходящо да се ходи на процедури като кавитация. Питам,защото в момента посещавам този вид процедури http://grabo.bg/sofia/lv-za-kavitatziia-rf-lifting-i-limfen-dren … -po-izbor-0uzggu5
и жената там ме уверява,че по време на менструация след 3-тият ден няма никакви проблеми,но не съм съгласна,но пък ако сега откажа да отида тая ще ми резне един от ваучерите и не знам какво да правя сега,бях се чула един път с нея точно когато ми дойде и тя ми го пресрочи след 3 дни,за да нямало проблеми,като не успях да я убедя за по-късно защото щяло да се изгуби ефекта от процедурите. Какво да правя???? Cry

# 562
  • Sunshine state
nom_nom,честно казано не мисля,че има някакво значение дали си в цикъл или не.Според мен,няма проблеми да си ходиш на процедурите. Peace

# 563
http://grabo.bg/sofia/krasivi-ratze-i-kracheta-spa-manikiur-i-pe … za-1390lv-0rwbd8n

За първи път виждам за по-малко от час да се направи маникюр+ педикюр.
В графика видях, че всички часове са записани през час-аз подраних с 15 минути и ме взе, представям си тази преди мен за колко време я е направила.
Не ми почисти изобщо петите с пилата, само ги наряза и ги остави, сега седят на черти-като картофи  Shocked
Лакът се обели от вчера до днес-предполагам защото не ми сложи топ лак.Но не е голяма мъка, така и така го сложи неравномерно и се разтече.
Исках да изглеждам прилично на РД-то си, ама ей на, ще съм с разтечен лак и обелени пети.

# 564
  • София
http://grabo.bg/sofia/krasivi-ratze-i-kracheta-spa-manikiur-i-pe … za-1390lv-0rwbd8n

За първи път виждам за по-малко от час да се направи маникюр+ педикюр.
В графика видях, че всички часове са записани през час-аз подраних с 15 минути и ме взе, представям си тази преди мен за колко време я е направила.
Не ми почисти изобщо петите с пилата, само ги наряза и ги остави, сега седят на черти-като картофи  Shocked
Лакът се обели от вчера до днес-предполагам защото не ми сложи топ лак.Но не е голяма мъка, така и така го сложи неравномерно и се разтече.
Исках да изглеждам прилично на РД-то си, ама ей на, ще съм с разтечен лак и обелени пети.
И аз писах по-напред за същото. Името на салона, ФУКЛИТЕ, си отговаря на качеството на услугите. Наистина, отвратително обслужване. На краката ми момичето отдели 10-15мин. общо и вместо по-добър вид (въпреки че не бяха в някакво лошо състояние),те придобиха по-лош. На ръцете също не обърна голямо внимание, трябваше да му кажа специално къде да скъси малко, за да изравни дължината на ноктите. Неприятно впечатление ми направи, че ме сложи на един стол в дъното на салона, където светлината е най-малко, за да кисна в една ваничка, която не включи. Докато киснех, ми прави ноктите на ръцете, като ми държеше ръката във въздуха и превито на две, работеше в сумрака. След това започна с краката пак там, като държеше крака в скута си. Цялата процедура траеше 25-30 мин. и набързо ме изпрати по живо, по здраво. Обясни ми, че било хубаво да се разреждат повечко лаковете с разредител, за да не се сгъстяват от топлото. Този, който ми сложи, си беше бая разреден и на третия ден, въпреки че не мия чинии на ръка, започна да се бели. Никога повече там, ако ще и без пари да предлагат услугите си. Сама се справям далеч по-добре.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 13:41 от july1993

# 565
  • в града на вечния купон
Вчера благополучно си ползват ваучери за басейн в Атм.....гОре долу става,плюсът е че е малък басейна и няма  навалица!!

# 566
Да дам отзив за това http://www.lapni.bg/offer/3363/%D0%92%D0%95%D0%9B%D0%98%D0%9D%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%B4 - много доволна останах, страхотен хотел, прекрасен СПА център, чудесно обслужване и никакво "ваучерно отношение". Не ми харесаха две неща, но те нямат голямо значение за общото ми впечатление - стаите за двама са малки, но пък хората бяха обявили, че може да се доплати за по-голямо помещение и второ - обявеното във ваучера намаление от 10% във всички заведения в комплекса неща не можах да го ползвам, имаше някакво недоразумение и аз за 10% не исках да се разправям....но отначало не ми стана приятно. Иначе водните процедури са супер! В тази връзка да похваля и Lapni.bg - когато им писах, че ваучерите ми са отбелязани като използвани, те са се обаждали в хотела и ме увериха, че ще бъда настанена. Въобще много съм доволна и препоръчвам офертата - още е активна.

# 567
  • В Голямото село
Някой да се похвали с вече използван ваучер за морска почивка? Че сега ги разглеждам, ама не смея да се хвърля без да е препоръчано...  Thinking

# 568
  • София
Здравейте, някой ходил ли е на тези процедури
http://grabo.bg/sofia/stegnata-figura-bez-tzelulit-lipokavitatzi … ialo-tialo-06vk9s
Тъй като единичната цена на процедурата е доста висока, пък съм далеч от мисълта, че ще мина само с една процедура, се чудя дали има смисъл да се захващам изобщо.

Искам също така да споделя, че по препоръка на приятелка посетихме семейно пицария Фортуна в Борово.
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3854&refid=23574&webid=67
Останахме доволни, менюто е добро, има 6-7 вида чешка бира, заради която се наложи доплащане, тъй като трябваше да опитаме всичките  Mr. Green Чудесно място за кротък запой с няколко приятели.
Частта, която е на открито, не е голяма и децата малко полудяха по едно време. Беше пълно, обслужването не от най-бързите, но го отдавам на това, че беше петък вечерта. Предполагам, че ако се иде за обяд, ще е по-добре. Играчките към детското меню не струват  Peace

# 569
  • Марс
Да дам отзив за това http://www.lapni.bg/offer/3363/%D0%92%D0%95%D0%9B%D0%98%D0%9D%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%B4 - много доволна останах, страхотен хотел, прекрасен СПА център, чудесно обслужване и никакво "ваучерно отношение". Не ми харесаха две неща, но те нямат голямо значение за общото ми впечатление - стаите за двама са малки, но пък хората бяха обявили, че може да се доплати за по-голямо помещение и второ - обявеното във ваучера намаление от 10% във всички заведения в комплекса неща не можах да го ползвам, имаше някакво недоразумение и аз за 10% не исках да се разправям....но отначало не ми стана приятно. Иначе водните процедури са супер! В тази връзка да похваля и Lapni.bg - когато им писах, че ваучерите ми са отбелязани като използвани, те са се обаждали в хотела и ме увериха, че ще бъда настанена. Въобще много съм доволна и препоръчвам офертата - още е активна.

Мила, а басейна само вътре ли е или има и външен, че нещо такива спомени имам?

Общи условия

Активация на акаунт