Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 573
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
  • Sunshine state
Взех си ваучер за карибски масаж.След процедурата ще докладвам. Grinning

# 706
Момичета, предложете козметично студио за оформяне на вежди, където сте ходили и сте доволни. Има няколко оферти в момента, ама като не знам на какво ще попадна...

# 707
Здравейте момичета,
искам да попитам как ви се вижда тази оферта : http://rio.bg/front/offers/viewOffer/offerId/72?referer=vsichkioferti някак цената е много ниска?Някакви мнения?
Моя даже го доставиха вече супер бързи и коректни хора .... има гаранция 12 месеца Simple Smile наистина цената е най-ниската такава в интернет.

# 708
  • София
Здравейте момичета,
искам да попитам как ви се вижда тази оферта : http://rio.bg/front/offers/viewOffer/offerId/72?referer=vsichkioferti някак цената е много ниска?Някакви мнения?
Ако имаш добри впечатления за стийм моп-а като цяло,е ок.Аз лично нямам такива и за това не ме блазни. Peace
Напълно съгласна. Купих си продукта по оферта на Грабо, вече му счупих дръжката  Embarassed . Според мен не си струва парите. Да, чисти, но трябва подът да е идеално почистен с прахосмукачка преди това, защото микрофибърната гъба няма как да поеме прах и евентуално по-едри боклучета. Спорд мен в комплекта трябва да има поне 2-3 текстилни части от вид, за да  могат да се перат в пералня. Една не е достатъчна.  Иначе офертата е добра, но аз ако бях чистила преди това с уреда не бих поръчала. Топли ме само мисълта, че малкия започва да лази и няма да е тотално излишен  Peace

# 709
  • София
Купих си ваучер за д-р Станчева. Никой ли не е ходил досега при нея, за да даде отзив?
http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk-i-p … s-air-flow-07fnkw

# 710
Цитат
Цитат на: krasimilo в Пет., 13 Юли 2012, 19:26
Да похваля "Victoria Style", пробвах ето тази оферта

Лесно ли записа час (и за колко дни напред)? Спешно ми трябва да отида най-късно до вторник.
Извинявай, че едва сега отговарям, но бях обявила уикенда да "време без висене пред компютъра".
За часа - лесно го записах, да. Обадих се  в сряда и ме записаха за петък след 17 часа.

Напоследък, когато купувам ваучери със специална нужда (например - трябва ми фризьор преди края на седмицата), винаги се обаждам предварително в салона да питам дали имат свободни часове и едва след това плащам ваучера. Оказва се, че това ми спестява много нерви на по-късен етап, когато може да се окаже, че я фризьорката е в отпуск за 2 седмици, я графикът е пълен.
Заради ей такива причини имам поне десетина ваучера, неизползвани в срок.

# 711
  • Марс
Купих си ваучер за д-р Станчева. Никой ли не е ходил досега при нея, за да даде отзив?
http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk-i-p … s-air-flow-07fnkw

И аз се чудех за нея, дано дадат отзиви.

# 712
Здравейте момичета,
включвам се за първи път в форума на Бг-мама, защото искам да ви предпазя и да не се окажете, като мен измамени от оферта за медицинаски педикюр и маникюр от Румяна Дермал в кв. Хаджи Димитър, ул. Магахан, бл. 69. Изключително нелюбезно и нагло поведение, все едно аз не съм клиент, а някаква натрапница, която и нарушава спокойствието в мизерния и салон, който прилича на салон от времето на комунизма. Работи с некачествени лакове, марки който не съм виждала   никога, остарели и естествено останаха мехурчета.
Случката е следната, търсих си педикюристка, която прави медицински педикюр, защото ноктите ми  са болни(имат гъбички), моята която ме правеше години наред излезе по майчинство. И така  попаднах на тази оферта в "Namaleno.bg". Моята идея беше, ако ми хареса как работи да и стана постоянен клиент, но това не стана. С отиването ми, тя ми поглена ноктите и ме поита, защо са такива и ми каза, че нямало да ме лакира, защото мне смятал да си заразява лаковете с мойте нокти. Добре де, питам я нея нали офертата е за медицински педикюр, това трябва да включва всичко и лакирането. Не се разбрахме и да ви кажа ми се искаше да си тръгна, но нали вече бях платила, и казах, че ще си купя лак и тя ще ме лакира. Така и стана.
Съветвам ви не се прецаквайте да ходите там, с такова отношение, не трябва да има клиенти!!!
Колко унизително... ooooh! Направо и аз се ядосах като го прочетох.Ще те разкарва да си купиш лак. #Crazy Май някой се беше оплакал вече от този салон по-назад. Rolling Eyes

За съжаление не си направих труда да потърся информация за това студио, защото нямам много свободно време, но за напред ще ми е за урок Simple Smile

# 713
Наистина, как може....офертата е за медицински педикюр, изрично е посочено, че става въпрос за проблемни крака и нокти. Възмутена съм. Човек отива на такива процедури, за да се почувства по-добре, а не да слуша критики. Предлагам да пишеш на сайта - посредник за отношението.

Благодаря за съвете, днес ще се обадя, да си поговоря с тях Simple Smile

# 714
Благодаря ти, че сподели неприятната случка...
На мен понеже салона'' й ми е под носа много се колебаех за разни оферти като пускаха, понеже съм го виждала и прецених, че качествена услуга едва ли ще имам там. Онзи ден исках да отида да си оформя веждите в квартала някъде и бях с малката с количката, планирах да я паркирам вътре и да вляза... Минавам и питам госпожата на около 45 години руса, леко пълна дали може да ме вземе тя троснато ми каза ''Работя имам педикюр и два маникюра, ела след 2 часа'', в жегата в 14,00 часа едва ли ще отида пак си казвам, но много лошо отношение да говориш на ти с непознат, аз държа на тези неща все още. Виждам, че не е само това, случката със закупуването на лака е меко казано смехотворна. #Cussing out

Не си губи времето и нервите с такива нелюбезни и груби жени, не се знае как ще ти оформят веждите, после може да е фатално. Ако бях прочела мненята ви преди да си закупя ваучера, сега нямаше да съжалявам, но нищо вече ми мина, не си заслужава да се ядосвам Simple Smile

# 715
http://www.deals.bg/Pedikyur-s-refleksoterapiya-i-2-dekoratsii-v … mo-za-7.50lv_5214

Салон Ател - едно ужасно малко, мръсно и мизерно място. Мебелите изпочупени, на перваза на прозореца умрели мухи  и пеперуди, всичко е в прах, тоалетната мръсна... Sick  Закъснение от половин час, без дори да се извини. Докато работеше два пъти изпуска инструмент, вдига го и продължава да работи, много, много зле ми нанесе лака, развали ми едната декорация и каза: "Нищо,  то не си личи"(вече чакаше следващата клиентка). "Рефлексотерапията" - олеле и 1 мин. общо на двата крака. Иначе жената е добродушна, но доста бъбрива( обичайното за съпруг, син и т. н.).
Вярно офертата е евтина, но и  пари да ми дават не бих стъпила в такъв  "салон за красота".

# 716
  • Sofia
http://www.deals.bg/Pedikyur-s-refleksoterapiya-i-2-dekoratsii-v … mo-za-7.50lv_5214

Салон Ател - едно ужасно малко, мръсно и мизерно място. Мебелите изпочупени, на перваза на прозореца умрели мухи  и пеперуди, всичко е в прах, тоалетната мръсна... Sick  Закъснение от половин час, без дори да се извини. Докато работеше два пъти изпуска инструмент, вдига го и продължава да работи, много, много зле ми нанесе лака, развали ми едната декорация и каза: "Нищо,  то не си личи"(вече чакаше следващата клиентка). "Рефлексотерапията" - олеле и 1 мин. общо на двата крака. Иначе жената е добродушна, но доста бъбрива( обичайното за съпруг, син и т. н.).
Вярно офертата е евтина, но и  пари да ми дават не бих стъпила в такъв  "салон за красота".

Благодаря, че сподели, намирисваше ми на нещо подобно за толкова евтини оферти вече не се хващам, нека бързо мине лошия ти спомен там:)

# 717
Благодаря ти!
Ама, ако някой е доволен от такава фирма...

Да, доволна съм. Преди няколко месеца купих ваучер през Грабо за Бонанза-Бачорски - почистване до 80кв. Тъй като съм със стандартно жилище, това ме устройваше, а у нас основно не беше почиствано от  ooooh! . Цената беше около 60лв. Две момчета дойдоха на секундата, в която се уговорихме (10.00) и си тръгнаха вечерта в 17.30. Всичко измиха, дърпаха дивани, махаха килими, искаха да свалят кашините по гардеробите и там да чистят, под кревати, сетиха се за места, които дори аз не чистя  Crazy Бавно и старателно действаха, измиха ми всички електроуреди в кухнята, врати, прозорци... Е, подовете не с машина, но и аз не държах. Накрая просто миейки последно коридорите, едното ми каза :"Приятна вечер, ние ще затворим като излезем" и си тръгнаха.  Peace

# 718
  • София-Младост
Момичета, предложете козметично студио за оформяне на вежди, където сте ходили и сте доволни. Има няколко оферти в момента, ама като не знам на какво ще попадна...
Без да се обиждаш, но моята козметичка ми прави веждите за 3лв, на другите места е по 5лв...колко ще спестиш от тези пари. Е може и за 10-15 да има някъде... там вече може да има нужда от ваучер Simple Smile

# 719
Никога, НИКОГА не си купувайте ваучери за фризьорските услуги на салон ЛилиСтил Cry Ужасна жена, нагло поведение, некадърност.. Tired Ужас Sad

Общи условия

Активация на акаунт