Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 576
  • 773
  •   2
Отговори
# 690
Благодаря ти!
Ама, ако някой е доволен от такава фирма...

# 691
Видях, че моята кинезитерапевтка е пуснала ваучери за"
Антицелулитни процедури  с Ovaya Shape на корем, бедра и ханш.

http://grabo.bg/sofia/edna-antitzelulitna-protzedura-s-ovaya-sha … ra-i-hansh-0tmr3r
Петя се казва, много е внимателна ,а аз съм супер доволна откакто ходя при нея. За мен е важно, че е медицинско лице, обяснява ми какво прави..абе много е готина Peace

# 692
Дами, започвам да следя темата. До сега не съм купувала от подобен сайт. Интересувам се да ми препоръчате от тези оферти - подстригване. За съжаление вече няма как да ходя при моята фризьорка, а от години не съм била при друг фризьор. Най-важното за мен е да е приветлив и усмихнат и понеже аз ходя за намаляване само малко на дължината - да не реже по много, че каква случка съм имала преди години...
Също ако можете да дадете отзиви за тази оферта http://grabo.bg/sofia/izmivane-na-kosa-podstrigvane-s-goreshta-n … li-difuzer-0svvmg
  bouquet

# 693
Да похваля "Victoria Style", пробвах ето тази оферта

http://www.lapni.bg/offer/3616  
Всички бяха много вежливи, без това да е досадно; всички стъпки по офертата бяха спазени;
мен ме подстригва младото момиче, което може би не беше много опитно, работи не много бързо, но ме подстрига добре и ми направи страхотни букли Simple Smile Не коментираха клиентите и се отнасяха с уважение, което скоро не ми се беше случвало с ваучерно посещение. На другия стол имаше една капризна клиентка, която след като беше вече изсушена, реши, че иска да я подстрижат още малко.
Всичко беше в рамките на добрия тон и фризьорката моментално се зае да я скъсява. Маникюристката също ми се стори много приятна Simple Smile Препоръчвам.

# 694
Ох тая пуста арганова терапия...всички салони все нея предлагат. Сигурно е модно. Аз имам суха коса и си купих за в къщи два такива продукти - нищо по-различно от конвенционалните средства за суха коса. Извинете ме, не е по темата, ама не се сдържах.

# 695
  • София
Да похваля "Victoria Style", пробвах ето тази оферта

Лесно ли записа час (и за колко дни напред)? Спешно ми трябва да отида най-късно до вторник.

В понеделник съм на педикюр в салон Ател. Ще споделя впечатления. Peace

# 696
  • София
Цитат
Голям съм заплес, платила съм си някакво подстригване и изобщо съм го забравила, а си мисля, че имам ваучер за хваления салон на Марио и Марчела на пл.Славейков... 
Ами аз си взех ваучер за салона на Славейков при Марио за тази оферта: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1087&refid=104724 и очаквах нещо по-различно, по-интересно като за къса коса, но не - набързо ми оформи възможно най-обикновена подстрижка. След боята ми сложи нещо, което седя 10сек. на главата ми (трябваше да бъде маска, според офертата), изми и хайде готово. Докато чаках с боята, подстрига друга жена без ваучер - просто скъси малко и оформи косата, без сешоар, без нищо друго за 18лв.  Crazy  Е, за тази цена трябваше да се постарае мнооого повече.

# 697
  • в града на вечния купон
Посещавали ли сте студио Ател? Конкретно педикюр по тази оферта
http://www.deals.bg/Pedikyur-s-refleksoterapiya-i-2-dekoratsii-v … mo-za-7.50lv_5214
аз ходих и съм вечер доволна,жената изпипа от до,от години не съм попадаме на такъв педикюр,единствено не работи с маркови лакове,но за мен това не е от значение,по важното е,че ми направи всички процедури
Притеснява ме само количеството на продадени ваучери. Как ще успее да ги обслужи всички до края на срока?

,жената е готина и съм сигурна,че и след срока ще те вземе ......
За другото питане-аз съм с кола и не знам какви спирки има наблизо........

За water flowers -съм от редовните и доволни клиенти.сега пак си взех ваучер ,но ще го ползвам след морето

# 698
Здравейте момичета,
включвам се за първи път в форума на Бг-мама, защото искам да ви предпазя и да не се окажете, като мен измамени от оферта за медицинаски педикюр и маникюр от Румяна Дермал в кв. Хаджи Димитър, ул. Магахан, бл. 69. Изключително нелюбезно и нагло поведение, все едно аз не съм клиент, а някаква натрапница, която и нарушава спокойствието в мизерния и салон, който прилича на салон от времето на комунизма. Работи с некачествени лакове, марки който не съм виждала   никога, остарели и естествено останаха мехурчета.
Случката е следната, търсих си педикюристка, която прави медицински педикюр, защото ноктите ми  са болни(имат гъбички), моята която ме правеше години наред излезе по майчинство. И така  попаднах на тази оферта в "Namaleno.bg". Моята идея беше, ако ми хареса как работи да и стана постоянен клиент, но това не стана. С отиването ми, тя ми поглена ноктите и ме поита, защо са такива и ми каза, че нямало да ме лакира, защото мне смятал да си заразява лаковете с мойте нокти. Добре де, питам я нея нали офертата е за медицински педикюр, това трябва да включва всичко и лакирането. Не се разбрахме и да ви кажа ми се искаше да си тръгна, но нали вече бях платила, и казах, че ще си купя лак и тя ще ме лакира. Така и стана.
Съветвам ви не се прецаквайте да ходите там, с такова отношение, не трябва да има клиенти!!!

# 699
  • Sunshine state
Здравейте момичета,
включвам се за първи път в форума на Бг-мама, защото искам да ви предпазя и да не се окажете, като мен измамени от оферта за медицинаски педикюр и маникюр от Румяна Дермал в кв. Хаджи Димитър, ул. Магахан, бл. 69. Изключително нелюбезно и нагло поведение, все едно аз не съм клиент, а някаква натрапница, която и нарушава спокойствието в мизерния и салон, който прилича на салон от времето на комунизма. Работи с некачествени лакове, марки който не съм виждала   никога, остарели и естествено останаха мехурчета.
Случката е следната, търсих си педикюристка, която прави медицински педикюр, защото ноктите ми  са болни(имат гъбички), моята която ме правеше години наред излезе по майчинство. И така  попаднах на тази оферта в "Namaleno.bg". Моята идея беше, ако ми хареса как работи да и стана постоянен клиент, но това не стана. С отиването ми, тя ми поглена ноктите и ме поита, защо са такива и ми каза, че нямало да ме лакира, защото мне смятал да си заразява лаковете с мойте нокти. Добре де, питам я нея нали офертата е за медицински педикюр, това трябва да включва всичко и лакирането. Не се разбрахме и да ви кажа ми се искаше да си тръгна, но нали вече бях платила, и казах, че ще си купя лак и тя ще ме лакира. Така и стана.
Съветвам ви не се прецаквайте да ходите там, с такова отношение, не трябва да има клиенти!!!
Колко унизително... ooooh! Направо и аз се ядосах като го прочетох.Ще те разкарва да си купиш лак. #Crazy Май някой се беше оплакал вече от този салон по-назад. Rolling Eyes

# 700
Наистина, как може....офертата е за медицински педикюр, изрично е посочено, че става въпрос за проблемни крака и нокти. Възмутена съм. Човек отива на такива процедури, за да се почувства по-добре, а не да слуша критики. Предлагам да пишеш на сайта - посредник за отношението.

# 701
  • Sofia
Благодаря ти, че сподели неприятната случка...
На мен понеже салона'' й ми е под носа много се колебаех за разни оферти като пускаха, понеже съм го виждала и прецених, че качествена услуга едва ли ще имам там. Онзи ден исках да отида да си оформя веждите в квартала някъде и бях с малката с количката, планирах да я паркирам вътре и да вляза... Минавам и питам госпожата на около 45 години руса, леко пълна дали може да ме вземе тя троснато ми каза ''Работя имам педикюр и два маникюра, ела след 2 часа'', в жегата в 14,00 часа едва ли ще отида пак си казвам, но много лошо отношение да говориш на ти с непознат, аз държа на тези неща все още. Виждам, че не е само това, случката със закупуването на лака е меко казано смехотворна. #Cussing out

# 702
Здравейте момичета,
искам да попитам как ви се вижда тази оферта : http://rio.bg/front/offers/viewOffer/offerId/72?referer=vsichkioferti някак цената е много ниска?Някакви мнения?

# 703
  • Sunshine state
Здравейте момичета,
искам да попитам как ви се вижда тази оферта : http://rio.bg/front/offers/viewOffer/offerId/72?referer=vsichkioferti някак цената е много ниска?Някакви мнения?
Ако имаш добри впечатления за стийм моп-а като цяло,е ок.Аз лично нямам такива и за това не ме блазни. Peace

# 704
  • Марс
Искам нещо за Сапарева баня, да сте попадали?

Общи условия

Активация на акаунт