Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 851
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, някой да е използвал вече ваучери за басейн в хотел АТМ (Младост). Да сподели отзиви,има доста закупени.  bouquet

# 226
Здравейте, някой да е използвал вече ваучери за басейн в хотел АТМ (Младост). Да сподели отзиви,има доста закупени.  bouquet

И аз искам да питам за там, има ли детски басейн?

# 227
  • София
Здравейте, Момичета,
След дълго питане, чудене и кумене, реших да рискувам и си закупих ваучер за почистване от фирма ЕТ"Рефлекс 2010". След двучасово закъснение дойдоха и за не повече от три часа позамазаха апартамента. Описанието на офертата по никакъв начин не отговаряше на действетлната услуга, която получих. Втори път не бих рискувала с тази фирма, независимо дали с или без ваучер. Успех.

# 228
Здравейте! Искам да изкажа мнение за салон "Total Fashion". Днес бях на почистване на лице. Първо започвам с обстановката- салона средна хубост, козметичката мила и сговорчива. Лягам на леглото прозореца точно до краката ми. Ок, преживях го все пак е лято. Вратата на козметиката е хармоника и се чува всичко от съседното помещение където е фризьорката( с малко дете съм и исках малко да си почина на тишинка, но това не се случи), а от другата страна трамвая. Започва почистването с коментара: Аууу има си бая за почистване Thinking( ами нали затова отивам). Като почистване беше задоволително, но я помолих да ми направи епилация. Дръпна първия косъм и не беше взела памуче да ми го махне от лицето, а реши да го ДУХНЕ  Laughing Когато приключи процедурата казах, че съм с ваучер( несъзнателно се получи, но като чета коментарите ви за отношението когато човек е с ваучер не съжалявам че не го споменах преди това). Попитах колко дължа за епилацията и козметичката ми каза: Нищо не ми дължите дръпнали сме 2 косъма  Peace За себе си мога да кажа, че няма да отида пак там дори и с ваучер не, че съм недоволна, но не ми покрива изискванията.

Аз съм страшно доволна от козметичката в Тотал Фешън.
Не знам какво ви е обезпокоило обстановката. Аз се чувствам напълно комфортно там.
Също така съм била на 4-5 различни процедури при мацката.
Определено това е моят козметик, а аз рядко харесвам някого за каквито и да е козметични процедури.
Също така мога да препоръчам двете мацки от Инканто Дрийм - кв.Витоша за маникюр. Ходя редовно при тях - голям избор от лакове, кадърни, внимателни.
Като цяло от всичките ми десетки, може би стотици ваучеи най съм доволна от Инканто Дрийм за маникюр и Тотал Фешън - козметичка  Mr. Green

А най-недоволна - Water Flowers - толкова бездарен маникюрист, мисля, че Борислава се казва, няма!!!

# 229
Струва ми се крайно време да се появят оферти за аквапаркове.  Wink 
O,ДА ! Simple Smile

Аз взех преди 10-на дни ваучери за някакъв аквапарк около Перник. Другата неделя ще си ги ползваме.

Къде това, искам и аз?

Тази беше офертата:
http://grabo.bg/toplo-e-haide-na-akvapark-tzial-den-na-polovin-tzena-0686v6
Работят от 15-ти юни и още не сме отишли. Предвидено е за другата неделя, и след това ще пиша за отзиви. Надявам се като е ново, да сме доволни - нови съоръжения, ентусиазиран персонал  Wink

# 230
  • Марс
Мястото е невероятно, аз съм ходила на другите атракциони и да разгледам, дано само персонала е учтив, и дано пуснат нова оферта, че тези цени са разбиващи с тези сантиметри  Mr. Green

# 231
Никой да не ходи в Синя Ривиера, Слънчев бряг! Лъжат и ви пращат в близка сграда в мизерия. От личен опит споделям!

# 232
Сладурани, имам 2 лв подарък от Далавера и се очертава да не ги ползвам. До довечера ако си харесате нещо- свирнете да ви поръчам.  Simple Smile

# 233
И аз имам 2лв от далавера. И такава далавера ми се заформи, че не искам да чувам за тях дори.

Има опция да спечелиш до 5лв ако промотираш някоя оферта на свой приятел. Реших да си я пратя от единия на другия мей, хем да не занимавам приятели с това, хем и да видя за какво става на въпрос. После не можах да си вляза в пощата. Излезе ми секюрити алерт, че някой се е опитвал да ми влиза в пощата и да препраща мейли до абонатите ми в контакт листата  ooooh! ooooh! ooooh! Последваха едни потвърдителни въпроси, пароли и т.н., за да докажа, че този акаунт си е моя. Повече не се занимавам с такива глупости и най вече с далавера!

# 234
divena, не се чуствам обезпокоена, само изказвам мнението си ако някой закупи ваучер за този салон да прецени дали е за него. От козметичката не съм казала, че съм недоволна, а по-скоро съм със смесени чувства. На мен лично не ми допада обстановката в салона. Хубаво е, че си намерила място където се чувстваш добре Peace аз в случая търсих малко тишина както вече писах.

# 235
  • София
Да дам отзиви за боядисване на коса в TS Salon.
...
Всъщност услугата си струваше точно колкото заплатих - 19 лв. Не бих повторилиа определено. 2/10 Stop

Аз по твоите отзиви си мисля, че не е струвала толкова, за съжаление. 19 лв. не са малко пари за подобна "услуга". Бих ти препоръчала за подобни неща това, което използвах скоро. Преди няколко страници обсъждахме доста салончето и услугите там. Имаше и други доволни, и от мъжа, който работи там също. Дано пускат пак оферти, мястото е непретенциозно, но за никакви пари получаваш чудесно обслужване и добър резултат. Заслужават си бакшиша.

# 236
  • Sofia
Никой да не ходи в Синя Ривиера, Слънчев бряг! Лъжат и ви пращат в близка сграда в мизерия. От личен опит споделям!

И аз щях да пиша, още сме тук дори, та положението е..... как да кажа, дошли сме, добре че съвпадна отпуската на майка ми с тази нашата почивка и кой ли ангел ме накара да й оставя детето, да съм благодарна, че сме без малката, условията са под всякаква приказка и офертата е много измамна, имат си заучена стратегия и са много в час с нещата, съвсем са на ясно кой как идва и само като видят с ваучери и са подготвени и любезничат и прещат ''гостите'' си в съседен корпус който е в ремонт и който според мен е апартаменти на английски и чужди граждани, всички до една врати са разбивани смятайте как настаняват хора #Cussing out
При нас номера не мина, настаниха ни в хотела уж 4 звезди... Категорично ще сезирам органите да обърнат внимание на този тип оферти и на измамата над хората!

Това е офертата ние сме до 20 по друг тип оферта, а новата оферта е от 21 до края на месеца къде ще настанят толкова хора не ми е ясно, хотела се пука по шевовете...

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3636

# 237
Здравейте, Момичета,
След дълго питане, чудене и кумене, реших да рискувам и си закупих ваучер за почистване от фирма ЕТ"Рефлекс 2010". След двучасово закъснение дойдоха и за не повече от три часа позамазаха апартамента. Описанието на офертата по никакъв начин не отговаряше на действетлната услуга, която получих. Втори път не бих рискувала с тази фирма, независимо дали с или без ваучер. Успех.

Три часа пак е добре... Че имат да "изчистят" още поне две-три помещения, за да им се върже надницата... Не ми се мисли при другите как е минало...

# 238
  • София
Някакви отзиви за сладкарска къща Карамел?
Колебая се за тази оферта - http://grabo.bg/sofia/sladko-izkushenie-s-krem-vaniliia-chereshi … 14-parcheta-0wv42

# 239
  • София
Момичета, имате ли впечатления от клиника Legrano? http://www.lapni.bg/offer/3309/Изворът-на-вашата-младост-90-отстъпка-за-ултраефикасно-Лазерно-подмладяване-на-лице-НЕВЕРОЯТНИ-Бонуси-в-Клиника-LEGRANO-Една-процедура-само-за-9.98-лв

Общи условия

Активация на акаунт