Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 826
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
zvanche, изцяло подкрепям мнението ти. И при нас беше абсолютно същото-салата от маруля с по две малки парчета домати и сирене, без маслини и чушки- абсолютно нищо общо  с гръцка салата. А ние доста си поръчахме и от общото меню, защото имахме повод и бяхме повече хора само с два ваучера. Наистина това е анти реклама.

# 301
# 302
# 303
# 304
  • София
Момичета, а това дали е хубав телефон.
Аз понеже не съм фен на тези телефони, а искам този да го подаря, ама да не се изложа...http://bg.kolektiva.net/sofia/smartfon-za-vseki-beltel-norea-pb1 … 63392_164741_7092

# 305
Много моля за мнение за комплекс Родопска къща - гр. Асеновград. Praynig
Взела съм 1 ваучер от Грабо, но се чудя дали да го плащам, защото не мога да намеря сносни отзиви: http://grabo.bg/samo-ti-i-polovinkata-v-asenovgrad-noshtuvka-za-dvama-0vrq4d7
Имало е 6-7 оферти и доста хора са взимали ваучери, но тук не намерих нищо като мнение. Честно казано ми трябва само за нощувка и евентуално вечеря, но все пак не ми се рискува.

# 306
Ос всички отрицателни постове които чета до тук стигам до извода, че не съм опитно зайче и се ОТКАЗВАМ вече от тези примамливи ваучери. Проблемът на тези салони е, че взимат неопитен персонал който се учи върху нас, а на всичкото отгоре ни гледат на криво, че сме с ваучери. Ами ние нито сме ги карали да ги пускат нито сме отишли да просим услуга без пари. Колкото са поискали толкова сме платили. Много хубаво, че я има тази тема за да може човек да прецени дали да отиде в определен салон или НЕ  newsm78

# 307
  • София
Само от една фризьорка бях много разочарована и то поради крайно несериозно отношение и неидване два пъти в уговорен час. Иначе от маникюристките и козметичките, при които съм ходила, съм страшно доволна. Според мен, с ваучери или без всичко си зависи от човека. С повече или с по-малко стаж, който работи с желание и уважение към клиентите, постига добри резултати.  Naughty

# 308
Била съм в този хотел. Много е хубаво, страхотна градина, хубав плаж. Има малки къщички по на два етажа. На втория етаж има хубави тераси /за препоръчване/. Като цена за почивка в Турция е добре.

# 309
И аз имам 2лв от далавера. И такава далавера ми се заформи, че не искам да чувам за тях дори.

Има опция да спечелиш до 5лв ако промотираш някоя оферта на свой приятел. Реших да си я пратя от единия на другия мей, хем да не занимавам приятели с това, хем и да видя за какво става на въпрос. После не можах да си вляза в пощата. Излезе ми секюрити алерт, че някой се е опитвал да ми влиза в пощата и да препраща мейли до абонатите ми в контакт листата  ooooh! ooooh! ooooh! Последваха едни потвърдителни въпроси, пароли и т.н., за да докажа, че този акаунт си е моя. Повече не се занимавам с такива глупости и най вече с далавера!

Не е просто да я препратиш. Има едни подробности в рубриката Помощ

Как да получа тези 5 лева Далавера кеш?

Вие получавате до 5 лева Далавера кеш за всеки приятел, поканен от вас, след като той закупи ваучер от нас. Ако стойността на ваучера, закупен от ваш приятел, е по-малко от 5 лева, Вие ще получите еквивалент на него в профила си. Ако не, сметката Ви ще бъде заредена с 5 лева. Повече подробности тук: http://www.dalavera.bg/user/banizumzi

Благодаря ти за 5те лева. Блокираха ми мейла. Повече с тях не се занимавам за нищо, пък било то и да имат най - изгодната оферта на света!

# 310
  • София
Моля ви момичета, дайте отзиви за тази оферта  за пране на кимлими от АВТОМИВКА ВИТОША:

http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1151&aff_id=MTMwNDAyMzUyMjMw

страхувам се да не ми съсипят килима и затова търся отзиви за добра оферта за пране на клилим, моля споделете! Simple Smile

# 311
# 312
  • София
Миналата пролет ги ползвах. И за вземането и за връщането на килимите дойдоха навреме.
Всичко беше добре почистено, изсушено и не съм имала проблеми с килимите. Не знам дали  има значение, че моите са оригинални персийски. Аз бих ги ползвала пак.
Тази година не намерих тяхна оферта и избрах друга - машинно почистване и пране на място в дома. Човека ги изпра хубаво, но после трябваше ние със скъпия да ки катерим по балконите да съхнат, после да ги опаковаме до есента - омърмора света.

# 313
Мъжът ми посещава тази автомивка и е изключително доволен от обслужването, хората са много съвестни. Не сме прали килими там, но ще си взема ваучер, защото смятам, че качеството на почистване ще бъде отлично. Благодаря, че споделихте офертата! Hug

# 314
  • София
Оо, още от миналата година, след като имаше доста добри отзиви съм си ги заплюла, но изпуснах...  и сега бих си взела ваучер.

А дали пък нямат оферта и за пране на тапицерия на кола?

Ако има някой доволен от пране, моля пуснете линк, дори и да е от друга автомивка.

Общи условия

Активация на акаунт