Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 802
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
  • София

sunny6913, значи, че цена от 155 лв. си е нормална и приемлива. Май ще си го взема. Много ми е досадно да ходя на процедури под час и затова за в къщи ми е по-удобно. Е, може и да е поредната неудачна покупка, но може и да не е. Дано споделят и момичета, които са  си го купили.

# 331
  • София
Вчера момичетата играха в новия "Приказка без край" в Младост 1 с тази оферта. Клубчето е много приятно- чистичко, хубави играчки, климатизирано, любезни момичета. Доволна съм!  Peace

# 332
Момичета, имам нужда от съвет. Преди 4 дни закупих ваучер от lapni.bg - оферта за детско креватче на стойност 142 лв, ваучерът важи до края на август. Днес обаче ни предложиха да ни подарят креватче. Въпросът ми е мога ли да върна ваучера и да си получа сумата обратно. В общите условия на Лапни чета, че това може да стане едва след като офертата изтече и в срок до 3 дни след нейното приключване - т.е чак септември.
Някой има ли опит с връщането на ваучери? Благодаря ви предварително!

# 333
  • София
Момичета, имам нужда от съвет. Преди 4 дни закупих ваучер от lapni.bg - оферта за детско креватче на стойност 142 лв, ваучерът важи до края на август. Днес обаче ни предложиха да ни подарят креватче. Въпросът ми е мога ли да върна ваучера и да си получа сумата обратно. В общите условия на Лапни чета, че това може да стане едва след като офертата изтече и в срок до 3 дни след нейното приключване - т.е чак септември.

Искай си настоятелно парите, длъжни са да ти ги върнат. Ако не - КЗП.

# 334
Ваканто ЛЪЖАТ - подвеждат с инфото. Цената е за 1 ваучер, но настаняването е задължително двойно. Демек ако решиш сам да отидеш трябва да купиш 2 ваучера. Реално никъде в офертата не го пише, че това е задължително условие. Ако решиш да отидеш родител с дете, според написаното трябва детето ти да е безплатно, но понеже стаята им била за двама възрастни щеш нещеш купуваш 2 ваучера...не виждам кое е безплатното. Никъде не пише, че детето е безплатно примерно при двама пълно плащащи възрастни или нещо, с което да нямат за цел да те подведат. Освен това за цената им е доста по-висока. Цената им за двама възрастни е 1064лв., едно дете е безплатно, а второто е на 50% цена...демек 1330лв. За същото място при същите условия си направих резервацията за 1050лв. сами преценете дали можете да купувате от www.vanacto.bg . Два дена по-рано пак така проявих съмнение спрямо друга тяхна оферта и като си зададох направо въпроса започнаха да лъжат и мажат...тяхната цена била гарантирано 100% най-ниска...ала бала... глупости Астрал холидейз даваха по-ниска цена без ваучери и други измишльотини.

# 335
  • софия
Това означава, че можеш да си поискаш парите не септември, а 3 дни след като е затворена офертата. Дай, ако искаш линк. Освен това, нищо не ти пречи да им пишеш още сега. Предполагам ще ти отговорят, че ще възстановят сумата 3 дни след приключване на офертата, както е записано в условията.

# 336
zvanche, благодаря за отговора   bouquet Това и направих, изпратих им запитване дали и при какви точно условия мога да върна ваучера. Надявам се те да са коректни, макар и да нямат вина, но още повече се надявам ти да си права с тълкуването на тези 3 дни Simple Smile
Иначе офертата е тази: http://www.lapni.bg/offer/3599

# 337
  • София
  Sash, от няколко години давам килимите в тази фирма http://www.pranenakilimi.eu/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B … D0%B8%D0%BC%D0%B8.  Живеем на 4-я етаж, нямаме асансьор, никога не са го направили на проблем. Взимат ги от нас и ми ги връщат. Винаги светят. И цените им са изключително добри.

# 338
  • София
Teffita, не знам защо не ме забелязваш, в твой интерес е да не изпадаш в буквализъм и да подходиш както те посъветвах... Но в крайна сметка можеш и да почакаш до септември, онези от Лапни не вярвам да проявят разбирането, на което разчиташ.  Peace

ПП. Да не говорим, че до 7 дни нямат право да откажат връщане на парите дори да не посочиш причина.  Wink От друга страна офертите висят с месеци в Лапни, като нищо и тази ще е активна до 31 август!

# 339
  • софия
ivonska, от написаното от teffita не оставам с впечатление, че не искат да й върнат парите Офертата изтича след 2 дни и след това би трябвало да й възстановят сумата. В момента не виждам причина за притеснения. Но си права, че няма нужда да пита как и кога, а просто да поиска да й върнат парите и не могат да й откажат (teffita - ЗЗП)
На нас от Грабо са ни връщали пари и при активна оферта, но те нямат условие за приключена оферта.

# 340
  • София
ivonska, от написаното от teffita не оставам с впечатление, че не искат да й върнат парите Офертата изтича след 2 дни и след това би трябвало да могат да й възстановят сумата. В момента не виждам причина за притеснения. Но си права, че няма нужда да пита как и кога, а просто да поиска да й върнат парите и не могат да й откажат (teffita - ЗЗП)
На нас от Грабо са ни връщали пари и при активна оферта, но те нямат условие за приключена оферта.

Може да пише, но съм сигурна, че няма да изтече, обърни и ти внимание. Wink

До 7 дни може да си иска парите по закона за електронната търговия.  Няма нужда да протака и да им тълкува условията - условията са си условия, гледат се законите при такива казуси и те са върховни, не на Лапни условията.  Peace

# 341
  • софия
Точно. За това я посъветвах да пише веднага Wink

# 342
  • София
zvanche, благодаря за отговора   bouquet Това и направих, изпратих им запитване дали и при какви точно условия мога да върна ваучера. Надявам се те да са коректни, макар и да нямат вина, но още повече се надявам ти да си права с тълкуването на тези 3 дни Simple Smile
Иначе офертата е тази: http://www.lapni.bg/offer/3599

Както ги е попитала, ще следя какъв ще е отговора... (дано преглеждат темата и вземат правилното решение Wink )

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 16:08 от ivonska

# 343
ivonska, zvanche , момичета благодаря, че се отзовахте така експедитивно с дискусия. Ивонска, не, че не съм забелязала твоето предложение да се сезира КЗП, но реално от тях нямам отказ или явно потъпкване на моите права като потребител. Изпратих им запитване и понеже смятам, че ще е полезно и в други случаи обещавам да го споделя с вас и да ви държа в течение. Иначе никога до сега не ми се бе налагало отказ от ваучер.
Още веднъж благодаря, мацки Simple Smile За сега от мен приятно пазаруване.  Hug

# 344
  • София
Здравейте ,искам да попитам за мнения относно офертите на Егур Егур?Вкусна ли е храната ?Харесала съм тази оферта http://grabo.bg/sofia/hapni-neshto-razlichno-plato-za-dvama-pliu … 6540&affid2=7 ,като че ли си заслужава ,но добра ли е храната  newsm78 ?

Давам също и отзиви за Апарт Хотел Медите Сандански.В общи линии останахме много доволни.Стаята е малко малка и с бебешката кошара ни беше леко тясно ,но почти не сме седели в нея ,така че се преживява  Grinning .Чисто и подържано ,всеки ден я почистваха и сменяха кърпите.Басейните са много хубави и добре подържани.Сауни и парна баня не сме ползвали ,че на вън си беше 40 градусова жега.
Като цяло единствено от кухнята на ресторанта( става въпрос за ресторанта на спа хотела) не съм впечатлена.Предполагам ,че храната на блок маса си е Ок ,но по меню са пълна скръб.Освен пици ,нищо друго не им беше приготвено като хората  Mr. Green .Бяхме се настроили за някаква по-гурме кухня и на пръв поглед е ама изпълнението и обслужването им куца  доста Mr. Green .Сервитьорите явно ги беше по напекло слънцето ,иначе всички са много мили и любезни и е трудно човек да им се сърди .
В общи линии ще повторим и отново в апарт хотела ,при положение ,че се ползва всичко в спа хотела ,според мен не си заслужава разликата в цената.Може би следващия път ще доплатим за апартамент.

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 09:31 от geryaleksandrova

Общи условия

Активация на акаунт