Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 677
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Да благодаря на момичетата, препоръчали Милена, от салона на Стилист Капанов, на ул. Стара планина. Изключително съм доволна и от цялата процедура и от отношението. Определено ще я посещавам и без ваучер.
И аз бях от тези, които я препоръчаха, пак си взех ваучер и вече й казах смело да реже коса. Изключително съм доволна, чисто нова прическа си имам, лесна за поддържане, както изсушена естествено, така и изправена със сешоар. Мъжът ми каза, че все едно съм нова жена Grinning
Истината е,че цените им не са чак толкова високи, 25лв. за сешоар на дълга коса редовно съм плащала в не толкова хубав салон.

# 466
  • София
Да благодаря на момичетата, препоръчали Милена, от салона на Стилист Капанов, на ул. Стара планина. Изключително съм доволна и от цялата процедура и от отношението. Определено ще я посещавам и без ваучер.
И аз бях от тези, които я препоръчаха, пак си взех ваучер и вече й казах смело да реже коса. Изключително съм доволна, чисто нова прическа си имам, лесна за поддържане, както изсушена естествено, така и изправена със сешоар. Мъжът ми каза, че все едно съм нова жена Grinning
Истината е,че цените им не са чак толкова високи, 25лв. за сешоар на дълга коса редовно съм плащала в не толкова хубав салон.
И аз бях на подстригване в салона на Стара планина и никак не съм доволна от резултата - общо-взето ме подстрига, както на нея й се искаше, въпреки подробните ми указания. Разбирам, че стилистът трябва да прецени кое ще ти стои добре, но със сигурност не съм искала коса, подстригана на черта без никакво въображение и скъсена с 3-4 см, плюс леко накриво подстриган бритон  Close  ... само ми кажете как изглежда тази Милена, за да не се окаже, че правя лоша реклама на погрешния човек...

# 467
Здравейте,
моля ви за мнение за тези оферти Пълна диагностика на организма с апарат Оберон, от квалифициран  … ение с хомеопатия ; Квантова диагностика на здравето, естествено с анализ на резулта …  само за 10 лева! ;
Погрижете за вашето отлично здраве с преглед на БИОСКЕНЕР, измерващ над 30 показателя за 12лв, вместо за 80лв
, може да има и други подобни. Виждам, че има закупени ваучери, но коя от офертите си заслужава ?
Още една открих 77% отстъпка за изследване на 130 здравни показателя с БиоСкенер … ентър Био Консулт
Моля ви да споделите, ако някой се е възползвал от тези оферти.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 21:00 от fran fran

# 468
  • в града на вечния купон
Споделям преживяването ни в хотел Тетевен оферта купена от тук: http://onfire.bg/offers/Podarete-si-nezabravima-pochivka-v-Tetev … olovin-tzena.html .
До сега не сме били в хотел с по -лошо отношение към клиентите - гледаха толкова враждебно и сърдито, че им нарушаваме спокойствието. За настаняването чакахме 30 мин. точно се появи някой - помолихме за стая която да не е към улицата, съответния човек изчезва и не се връща повече - така 3-ма човека от персонала докато най- накрая някой се сети за нас, че седим и чакаме.
Настаниха ни - стайте са хубаво обзаведени с много стил, но по- мръсни фотьойли не бях виждала от бяло бяха станали на огромни черни петна. Имахме чаршафи скъсани с дупки, а хавлиите им бяха като шкурка твърди и груби!!! За капак се оказа, че вентилацията от кухнята стига точно в нашия прозорец- шума беше ужасен, за миризмата просто не ми се говореше. "Любезният " персонал ни каза, че по-ранно от 20ч вечеря няма да се сервира. Отидохме след 20ч оказа се, че тя нямат никаква готовност - почна се отново едно протяжно чакане. Салата беше най- евтиното зеле с моркови, а основното скара - беше безвкусна и суха. Не знам как бяга успели да нарежат пържолите на толкова тънки парчета- не повече от 5 милиметра! Грамажа уж трябваше да е 800 грама- но това сигурно е с цялата чиния. Поръчахме си други неща от менюто и се наложи да чакаме 1 час за да ги приготвят. Като си получихме сметка се оказа, че прилично са ни я надписали и отново човека оркестър се покри. Един човек обслужва и рецепцията и ресторанта, и кухнята! Хвърлихме им парите и си тръгнахме, разходихме се из града и се прибрахме към 12ч. Бяхме изморени, но няма сън от въпросната вентилация която бръмчеше. Помолихме ги да я спрат, но вместо извинени получихме троснат отговор "след малко". След още 40 мин бръмчене отново ги помолихме - оказа се, че не може да бъде спряна понеже някой си поръчал кюфтета в 1ч през нощта!!! И така откараме почти безсънна първа нощ. Сутринта нито някой те поздравяване нито нищо, наложи се да питаме дали изобщо ще имаме закуска?! Решихме да отидем на басейна, който изобщо не е на 300 метра, с кола си поне 2 километра до там. Басейна беше мръсен, дори и след почистването плуваха какви ли не работи вътре, така и не посмяхме да се изкъпем.(за информация басейна на котел Олимп е чудесен). Следващата вечер тормоза с шумната им инсталация продължи!!!
Ако някой има желание да го гледат на кръв и да му хвърлят огризки вместо храна, да го лазят паяците в стаята - то това е хотела!

аз отдавна се каня да си взема ваучер за този хотел.....преди имаше добри отзиви.сега ще се въздържа.според мен е редно да пишеш и на сайта

# 469
  • Sunshine state
аз отдавна се каня да си взема ваучер за този хотел.....преди имаше добри отзиви.сега ще се въздържа.според мен е редно да пишеш и на сайта
Аз винаги се чудя защо не се оставят коментари след ползването на ваучера на самия сайт,от който е закупен?Толкова е улесняващо и неангажиращо,а същевременно полезно за останалите потребители. Rolling Eyes Аз винаги оставям коментар. Сега търся отзиви за тази оферта,но въпреки огромния брой закупени и ползвани ваучери от минали техни оферти,такъв липсва,та ще стрелям в тъмното и ще дам отзив... Tired

# 470
# 471
Здравейте, днес попаднах на една много изгодна оферта за фотоепилация на интим и мишници в салон Боби М. Цената на ваучера е 149 лв. за 7 процедури. Има ли някой, който да е ползвал тази услуга на този салон ?

# 472
  • Sofia
Отдавна не съм вземала ваучер за суши и им изпуснах края...
Моля препоръчайте нещо наистина добро!  Praynig

10/10 за поредните огромни и вкусни мелби на Рафи!  Peace

# 473
Някой може ли да ми препоръча оферта за оформяне на вежди, може и да не е от оферта, просто искам да отида някъде където мога да се доверя на вкуса на козметичката.

# 474
  • София
Някой може ли да ми препоръча оферта за оформяне на вежди, може и да не е от оферта, просто искам да отида някъде където мога да се доверя на вкуса на козметичката.

Заповядай!   Hug   http://www.lapni.bg/offer/3212

# 475
  • Sofia
Моля за мнение за охладителя и прахосмукачката за лаптоп, че много се запалих!
http://www.napolovina.com/offer.php?id=2164

# 476
Споделям преживяването ни в хотел Тетевен оферта купена от тук: http://onfire.bg/offers/Podarete-si-nezabravima-pochivka-v-Tetev … olovin-tzena.html .

Съжалявам, че са ви се случили такива неща:(
 От Onfire, се опитваха да ми обясняват за един хотел в Добринище колко бил хубав, при положение, че бяхме ходили без ваучери и нямаше парно, а хора от селото ми споделиха, че това били най-големите мизерници.  Та Onfire ми паднаха в очите и реших, че почивки от там няма да ползваме.

# 477
  • София

Мерси.   bouquet  И тази година са ги пуснали само в събота и неделя, но ще трябва да се прежалим.  Wink

# 478
Моля за инфо за офертите за суши, например от Кабуки, повечето знам че не стават, така че моля за отзиви, ако някой е пробвал нещо добро.

Аз не се кефя много, много на Кабуки, но ти препоръчвам, някоя от тези трите оферти :
http://napolovina.com/offer.php?id=2179 ,  http://bg.kolektiva.net/1-sushi-set-ot-sushi-i-mochi.html?a_aid=4e315777c9a1f , http://grabo.bg/sofia/sushi-set-za-dvama-s-50-hapki-ili-volcano- … 6540&affid2=7 ;  Другото е "гаражно" суши, ако ти стиска Simple Smile

# 479
  • Sofia
Благодаря!   bouquet
Отиваме в Часовниците!

Общи условия

Активация на акаунт