Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 702
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Споделям преживяването ни в хотел Тетевен оферта купена от тук: http://onfire.bg/offers/Podarete-si-nezabravima-pochivka-v-Tetev … olovin-tzena.html .
До сега не сме били в хотел с по -лошо отношение към клиентите - гледаха толкова враждебно и сърдито, че им нарушаваме спокойствието. За настаняването чакахме 30 мин. точно се появи някой - помолихме за стая която да не е към улицата, съответния човек изчезва и не се връща повече - така 3-ма човека от персонала докато най- накрая някой се сети за нас, че седим и чакаме.
Настаниха ни - стайте са хубаво обзаведени с много стил, но по- мръсни фотьойли не бях виждала от бяло бяха станали на огромни черни петна. Имахме чаршафи скъсани с дупки, а хавлиите им бяха като шкурка твърди и груби!!! За капак се оказа, че вентилацията от кухнята стига точно в нашия прозорец- шума беше ужасен, за миризмата просто не ми се говореше. "Любезният " персонал ни каза, че по-ранно от 20ч вечеря няма да се сервира. Отидохме след 20ч оказа се, че тя нямат никаква готовност - почна се отново едно протяжно чакане. Салата беше най- евтиното зеле с моркови, а основното скара - беше безвкусна и суха. Не знам как бяга успели да нарежат пържолите на толкова тънки парчета- не повече от 5 милиметра! Грамажа уж трябваше да е 800 грама- но това сигурно е с цялата чиния. Поръчахме си други неща от менюто и се наложи да чакаме 1 час за да ги приготвят. Като си получихме сметка се оказа, че прилично са ни я надписали и отново човека оркестър се покри. Един човек обслужва и рецепцията и ресторанта, и кухнята! Хвърлихме им парите и си тръгнахме, разходихме се из града и се прибрахме към 12ч. Бяхме изморени, но няма сън от въпросната вентилация която бръмчеше. Помолихме ги да я спрат, но вместо извинени получихме троснат отговор "след малко". След още 40 мин бръмчене отново ги помолихме - оказа се, че не може да бъде спряна понеже някой си поръчал кюфтета в 1ч през нощта!!! И така откараме почти безсънна първа нощ. Сутринта нито някой те поздравяване нито нищо, наложи се да питаме дали изобщо ще имаме закуска?! Решихме да отидем на басейна, който изобщо не е на 300 метра, с кола си поне 2 километра до там. Басейна беше мръсен, дори и след почистването плуваха какви ли не работи вътре, така и не посмяхме да се изкъпем.(за информация басейна на котел Олимп е чудесен). Следващата вечер тормоза с шумната им инсталация продължи!!!
Ако някой има желание да го гледат на кръв и да му хвърлят огризки вместо храна, да го лазят паяците в стаята - то това е хотела!

Това затвърждава мнението ми за Бг хотелите предлагащи ваучери. Бях писала по напред за Сл. бряг. Много съм им набрала и искам да ми поразмине за да подам жалба където трябва и да се вземат мерки. Направо не ми се мисли дали всички тези офертии за Гърция, Турция и дори западна Европа са адекватни и отговарят ли на истината. аз нямам късмет с ваучерите досега, май няма и да взимам повече

# 481
Както сме на тема хотели, имате ли отзиви за хотел "Централ" в Хисаря?

И да отчета педикюр и маникюр от Кимберлит Бюти. Бях за втори път. Първият път бях доволна от педикюра, от маникюр не толкова. Изпили ми ноктите накриво, но тогава реших, че случайно така се е получило. То после някой сподели тук за същото  Crazy
Вторият път - дори и от педикюра не бях доволна. Нито петите ми изтърга като хората, действаше адски припряно и грубо, дори ме болеше. На ръцете ноктите отново ми бях оформени накриво и ми сложи само един слой лак, че д ами засъхнел по -бързо! Та мисля вече да не повтарям там, ам и беше толкова удобно.. сега си търся нов салон (поне за педикюр) в района.

# 482
  • В Балкана

Ходила съм на квантов анализ.
Излязоха неща, които знам, потвърди съмнения и даде обяснение за разни случващи ми се "симптоми". Та определено съм доволна.
Но не съм ходила на посоченото място от теб, а на друго.

За другите анализи и диагностики, мнение на база опит, не мога да дам.

# 483
  • Sofia
http://www.dalavera.bg/pochivka-za-dvama-v-teteven-50-d2383?utm_ … ampaign=link_main

Пуснали са си нова оферта на по-ниска цена дори, Боже, боже като гледам как примамливо и нагло са се описали, спомням си нашата оферта за Слънчев бряг за '' четиризвездния хотел'' на 2 линия колко интересна, луксозна и изгодна изглеждаше... нямам думи, как не ги е срам, знаейки колко много проблеми имат в самите хотели и очевидно посетителите не остават доволни, много е безочливо, ама какво се учудвам и аз не знам

# 484
Както сме на тема хотели, имате ли отзиви за хотел "Централ" в Хисаря?

И да отчета педикюр и маникюр от Кимберлит Бюти. Бях за втори път. Първият път бях доволна от педикюра, от маникюр не толкова. Изпили ми ноктите накриво, но тогава реших, че случайно така се е получило. То после някой сподели тук за същото  Crazy
Вторият път - дори и от педикюра не бях доволна. Нито петите ми изтърга като хората, действаше адски припряно и грубо, дори ме болеше. На ръцете ноктите отново ми бях оформени накриво и ми сложи само един слой лак, че д ами засъхнел по -бързо! Та мисля вече да не повтарям там, ам и беше толкова удобно.. сега си търся нов салон (поне за педикюр) в района.

Ех, че ме е яд така. И на мен ми беше супер удобно там.

# 485
Rain*, благодаря ти за отговора. Купих си ваучер, следващата седмица ще споделя впечатления.

# 486
Споделям преживяването ни в хотел Тетевен оферта купена от тук: http://onfire.bg/offers/Podarete-si-nezabravima-pochivka-v-Tetev … olovin-tzena.html .
До сега не сме били в хотел с по -лошо отношение към клиентите - гледаха толкова враждебно и сърдито, че им нарушаваме спокойствието. ........

Това затвърждава мнението ми за Бг хотелите предлагащи ваучери. Бях писала по напред за Сл. бряг. Много съм им набрала и искам да ми поразмине за да подам жалба където трябва и да се вземат мерки. Направо не ми се мисли дали всички тези офертии за Гърция, Турция и дори западна Европа са адекватни и отговарят ли на истината. аз нямам късмет с ваучерите досега, май няма и да взимам повече

Оооо не се лъжи да ходиш в чужбина с някоя подобна "оферта" нашите тур. оператори изпират най- долнопробните хотели, без климатици, без хладилници, с режим на тока и топлата вода. Миналото лято се подлъгахме и ходихме в Италия - няма такава мизерия!!! Повече с БГ. тур.оператор никъде!!!.

Иначе миналото лято ходих в Добринище(няма да правя реклама къде точно), но бяхме доволни - хората се погрижиха за нас, имахме и повод да празнуваме и определено се държаха много гостоприемно.

Относно onfire писах им оплакване - не мисля, че и ще ми отговорят изобщо.

# 487
  • София, България
Относно офертите с хотелите. Ние миналата година бяхме на Фламинго, в Слънчев бряг. Единствената ми забележка беше, че хотела се намира точно до главната улица в комплекса и беше малко шумно. Но оттам нататък - за 25 лева на човек нощувка със закуска и вечеря на блок маса. Няма такава цена, много добре изкарахме и много доволни останахме.

Сега да питам някой взе ли си от ваучерите в Колектива за Албена. Почти бях решила да пропуснем морето тая година, но на Албена тоооолкова отдавна ми се ходи, че не устоях. Взех ваучери, пък сега ще говорим с мъжлето дали ще идем и дали да плащам утре ваучерите. Та ако някой си е купил ваучер и вече е звънял в хотелите моля да напише какво е положението.

А в Колектива има ли място за коментар към офертата, нещо не намирам  newsm78

# 488
Препоръчвам горещо http://www.deals.bg/Razlozhkata-dolina-1-noshtuvka-v-kompleks-3- … 38-ili-48-lv_5267.

Резервирахме една нощувка, тъй като търсехме нещо изгодно за една вечер (имахме служебни ангажименти в района). Много ни хареса и останахме още 2 дена. Комплексът е много хубав, апартаментите са просторни, чисти и напълно оборудвани. Изключително любезен персонал, много внимателни и учтиви, нещо  което май не е доста срещано по родните ни курорти  Rolling Eyes
При първа възможност ще отидем отново!

# 489
# 490
  • София
Връщам се от Салон за красота Фуклите на ул. Цар Симеон 10 - маникюр и педикюр. Претупаха ме за има-няма половин час.  Ноктите на ръцете не промениха формата си. Момичето донесе три цвята лак и ми каза да си избера един от тях. През това време седях в една ел. ваничка с вода, която не включи да масажира. За педикюр  извади една допотопна пила с дървена дръжка, с която по-скоро можеше да се подостри графита на молив, и тръкна оттук - оттам надве - натри, после мацна малко лак и хайде. Нямаше изсушител и разбира се, като излязох от салона, на 2-3 нокътя лакът беше повреден. Оценка 3/10.

# 491
  • София
При хотелите и почивките трябва да се разучи предварително. Не бих казала, че всичко е лошо. 4 пъти сме ходили в чужбина - до Крит с Алма тур (върнахме се преди да фалират), до Охридското езеро (само хотелът беше от колективен сайт) и 2 пъти до Истанбул. Нямам забележки, а наистина спестихме доста средства.

# 492
  • София
Препоръчвам горещо http://www.deals.bg/Razlozhkata-dolina-1-noshtuvka-v-kompleks-3- … 38-ili-48-lv_5267.

Резервирахме една нощувка, тъй като търсехме нещо изгодно за една вечер (имахме служебни ангажименти в района). Много ни хареса и останахме още 2 дена. Комплексът е много хубав, апартаментите са просторни, чисти и напълно оборудвани. Изключително любезен персонал, много внимателни и учтиви, нещо  което май не е доста срещано по родните ни курорти  Rolling Eyes
При първа възможност ще отидем отново!

Заинтригувана съм, благодаря, че сподели! Hug
Дали има кухня в студиата? Rolling Eyes

# 493
Гледах и аз този ваучер за Албена:
http://bg.kolektiva.net/travel/pochivka-albena.html?a_aid=4e53546f91977
Много съмнително ми изглежда. Непосредствено до тия хотели има общежития, та се чудя да не би настаняването да е там?

Някой звънял ли е на тела?

# 494
  • Sofia
при мен офертата за Сл.бряг беше в групово.бг, те нямат форма за контакт, няма как да оставиш коментар #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт