Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 701
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Гледах и аз този ваучер за Албена:
http://bg.kolektiva.net/travel/pochivka-albena.html?a_aid=4e53546f91977
Много съмнително ми изглежда. Непосредствено до тия хотели има общежития, та се чудя да не би настаняването да е там?

Някой звънял ли е на тела?
Та какво съмнително има? Преди 2-3години бяха пуснали х-л Добруджа - нощувка и закуска - 10лв
Просто си запълват незаетите места, а като прибавиш и хапването за обяд и вечеря към тия 25лв в Албена, ще станат 60-70лв за ден.

# 496
на Албена без АI си излиза доста скъпо почивката Peace

# 497
Споделям впечатленията си от офертата на Егур, Егур, през Грабо: платото в никакъв случай не е достатъчно за вечеря дори на две дами. Включва точно каквото е описано плюс сосове горчица и чеснов. Носят и каничка с чешмяна вода, без да сме я поръчвали, която после включват в сметката като минерална (1.5 лв). Това не ми хареса и мисля, че е абсолютно нередно. Иначе обстановката не е нищо особено, интериорът има крещяща нужда от освежаване/ремонт. Обслужването също не беше на очакваното ниво. В общи линии, услугата отговаря изцяло на цената на ваучера, не случайно имаше посетители само с ваучери. Аз обаче не бих отишла отново, дори и с ваучер  Peace

# 498
Споделям впечатленията си от офертата на Егур, Егур, през Грабо: платото в никакъв случай не е достатъчно за вечеря дори на две дами. Включва точно каквото е описано плюс сосове горчица и чеснов. Носят и каничка с чешмяна вода, без да сме я поръчвали, която после включват в сметката като минерална (1.5 лв). Това не ми хареса и мисля, че е абсолютно нередно. Иначе обстановката не е нищо особено, интериорът има крещяща нужда от освежаване/ремонт. Обслужването също не беше на очакваното ниво. В общи линии, услугата отговаря изцяло на цената на ваучера, не случайно имаше посетители само с ваучери. Аз обаче не бих отишла отново, дори и с ваучер  Peace
Аз имам същите впечатления от Гоар преди време с ваучер. Жалко, защото съм почитател на арменската кухня и преди време Егур Егур ми беше любим ресторант. Относно предлаганите плата от Гоар мисля на стойност 25 лв категорично трима души не биха се нахранили, а да поръчвам втори ваучер ми се струва неизгодно вечеря за трима на стойност 50 лв. На всичкото отгоре трябва лично да си вземеш платото, ако искаш доставка, тя ти е безплатна при поръчка на 10 броя  newsm78 С една дума - скъпи и неизгодни са ми тези оферти поне на мен.

# 499
Препоръчвам горещо http://www.deals.bg/Razlozhkata-dolina-1-noshtuvka-v-kompleks-3- … 38-ili-48-lv_5267.

Резервирахме една нощувка, тъй като търсехме нещо изгодно за една вечер (имахме служебни ангажименти в района). Много ни хареса и останахме още 2 дена. Комплексът е много хубав, апартаментите са просторни, чисти и напълно оборудвани. Изключително любезен персонал, много внимателни и учтиви, нещо  което май не е доста срещано по родните ни курорти  Rolling Eyes
При първа възможност ще отидем отново!

Заинтригувана съм, благодаря, че сподели! Hug
Дали има кухня в студиата? Rolling Eyes

Да, има кухня с вградена фурна, котлони, хладилник. Също така има кафе-машина, тостер, термо-кана и всякаква посуда.

# 500
Някой случайно да е отсядал в този хотел в Несебър http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=4313 наистина хотела изглежда добре,мястото също,но ми се иска и да потърся мнение от някой,който е бил вече в него  плс плс помагайте Praynig

# 501
Или тук случайно? "Пемир", Китен  Praynig
 http://www.ozo.bg/offer_2020
никакви отзиви не намирам из целия нет Sad

# 502
Някой случайно да е отсядал в този хотел в Несебър http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=4313 наистина хотела изглежда добре,мястото също,но ми се иска и да потърся мнение от някой,който е бил вече в него  плс плс помагайте Praynig
Този хотел го забелязах преди повече от месец, много усилено се опитва да продава "колективно", за всички периоди. Не се радва на особен интерес, вероятно защото цените не са никак "колективни".
30 лв на човек не е кой знае колко изгодно, предвид че не е до плажа, не е луксозен, а редовната цена в хотела на рецепция е почти същата - 34 лв.
За какви групови отстъпки може да става въпрос тук?!  newsm78 newsm78
Големи такирати се наизвъдиха покрай тия сайтове  Joy

# 503
Споделете опит от някоя оферта за почистване на лице... Няма значение къде, просто да знам, че няма да ме обезобразят ... Simple Smile) И някой да е ходил на антистрии терапия...

# 504
  • София
Споделете опит от някоя оферта за почистване на лице... Няма значение къде, просто да знам, че няма да ме обезобразят ... Simple Smile) И някой да е ходил на антистрии терапия...
http://kakvo.bg/offers/pPochistvanenalitzenaneveroyatnatzenasamo … FLOWERS?affid=536
не са ме почиствали, но имам добри впечатления от козметичката, колежки са ходили и са доволни.

# 505
Вижте какво ми се случи с lapni.bg - купих си ваучери за Велинград за три нощувки в спа хотел и когато си правих резервацията ми поискаха от хотела номера и секретния код за ваучерите. Понеже и друг път ми се е случвало - аз им ги казах. Утре трябва да замина и се опитах да ги разпечатам преди малко и какво да видя - не мога да ги разпечатам, отбелязва се, че са използвани и съответно не мога да ги разпечатам. Аз ще пиша и на сайта  lapni.bg, но може ли да съм изгоряла с повече от 250 лв?! Същевременно за други два ваучера, които аз съм използвала пише, че не са използвъни, ама те са за 16 лв.....Направо съм в шах. Явно от сайта нещо са объркали. Какво ще ме посъветвате?

# 506
milittana, бих те посъветвала да звъннеш първо в хотела и да обясниш проблема,
най-вероятно са добронамерени и няма да имаш проблеми. В случай, че се появи такъв -
може да се свържеш със сайта за съдействие. Ако от хотела твърдят, че сте използвали ваучерите, най-малкото може да настояваш да ти го докажат - с имена кой точно се е възползвал от услугата и кога (не че хотелите са длъжни да дават такава информация по принцип, но все пак ти ще претендираш за злоупотреба).
Стискам палци протесненията ти да се окажат напразни.

# 507
Споделям отлични впечатления от Студио "Пеперуда" по тази оферта Peace Оценката ми е 10/10 - за много любезното обслужване (двете дами, които работят там са много усмихнати и мили), спазената продължителност на процедурата и изобщо качеството й Wink Мъж ми остана много доволен, това му беше част от подаръка за рождения ден - отиде много неохотно (не си пада по подобни процедури по принцип), а се прибра безкрайно доволен. Препоръчвам и ще се възползвам от нови техни оферти, а може и без ваучер да отида и аз някой път Peace

# 508
Да, благодаря, току-що разговарях с хотела, увериха ме, че ще ме настанят, нямало проблем, знаят ми името и за колко дни е резервацията. Но предвид на това, че сумата не е малка, а съм стегнала багажа и утре ще пътувам толкова път, направо изтръпнах, не беше редно да ми сервират такова нещо. Писах и на лапни с молба за съдействие. Не е редно така да се отбелязват ваучери като използвани - ами ако търговецът го изтъкне това като причина за отказ да ме обслужи?

# 509
  • Sunshine state
Да, благодаря, току-що разговарях с хотела, увериха ме, че ще ме настанят, нямало проблем, знаят ми името и за колко дни е резервацията. Но предвид на това, че сумата не е малка, а съм стегнала багажа и утре ще пътувам толкова път, направо изтръпнах, не беше редно да ми сервират такова нещо. Писах и на лапни с молба за съдействие. Не е редно така да се отбелязват ваучери като използвани - ами ако търговецът го изтъкне това като причина за отказ да ме обслужи?
Много неприятна случка,наистина.И аз щях да се изпотя при подобна ситуация. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт