Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за салон за красота „Бона Деа“?
Има ли отзиви за студио Magnifico в Студентски град?
Има ли отзиви за подстригване при Капаннов на "Хр. Ботев"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за салон за красота „Бона Деа“?
-
Има ли отзиви за студио Magnifico в Студентски град?
-
Има ли отзиви за подстригване при Капаннов на "Хр. Ботев"?
-
Можете ли да ми посочите къде мога да намеря отзиви за салон за перманентно извиване на мигли?
-
Какви са отзивите за фитнес центъра на ЦСКА?
Ужасна жена, нагло поведение, некадърност..
Ужас 
Хм.. а съм си платила. Като не й изнася, да не пуска ваучери, бе..
Закъснение от половин час, без дори да се извини. Докато работеше два пъти изпуска инструмент, вдига го и продължава да работи, много, много зле ми нанесе лака, развали ми едната декорация и каза: "Нищо, то не си личи"(вече чакаше следващата клиентка). "Рефлексотерапията" - олеле и 1 мин. общо на двата крака. Иначе жената е добродушна, но доста бъбрива( обичайното за съпруг, син и т. н.).
Ако сте очаквали строг перфекционизъм, да бяхте дали 75 лв., не 7.50. Знам, многократно сме говорили, че занижената цена на ваучера не бива да занижава качеството, но все ми става чудно и малко неприятно, когато се плюе за нещо дребно... което минава и занимава и струва джобни парички.