Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 568
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
  • в града на вечния купон
Меичка, разбирам какво искаш да кажеш- че човек не трябва да отива с голяма кошница, за да не се разочарова много после. Mr. Green Но тук не става дума за лукс и спа, а наистина за минимум добре свършена работа. Съжалявам, че се хващам за думите ти- малко съм афектирана, откакто прочетох негативното мнение за Ател и няма да се успокоя, докато не мине моят час. Hug

Иначе сме коментирали много пъти темата за съотношение цена на ваучера- качество. За мен всяка услуга, която не съответства на условията, предложени в офертата, е измама, независимо от цената. Некачествено обслужване и мърлява работа има и за много, и за малко пари. Получавала съм перфектно обслужване с ваучер на цена много под пазарната.  Peace
ей голяма драма.....всеки си има различен вкус

# 751
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=4481&refid=23574&webid=67
Някой мнение по тази оферта на студио за красота Ани  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes??

Ходила съм на масаж там. Не останах доволна. Не бих отишла отново на каквото и да било там. Представлява един гараж, с една кушетка пригодена за масажи, с перде до него, малка масичка пригодена за маникюр и някакъв уред уж за някакви процедури, мръсна тоалетна и това е. Масажистката беше с мръсна престилка, иначе много мила. Но не се изкефих.

# 752
Цитат
Някой мнение по тази оферта на студио за красота Ани  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes??
За студиото нямам мнение, но ми се струва, че офертата не включва оформяне на ноктите, а само лакиране и декорации.

# 753
Цитат
За студиото нямам мнение, но ми се струва, че офертата не включва оформяне на ноктите, а само лакиране и декорации.

Благодаря дами , значи няма да взимам ваучер  Thinking Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

# 754
  • Sofia
Много ми трябва ваучер за хотел в Гоце Делчев. Някой да е засичал?
Или пък да ме насочите как да търся, че нещо не ми се получава в гугъла...

# 755
време е за нова тема  Wink

# 756
Някой ходил ли е вече в Албена с ваучерите за Добруджа, Доростор и Лора?
Ние ще ходим тази събота, та викам да се осведомя....

Доростор е горе-долу, само дано не си в Добруджа или в Лора. Аз лично ходих миналата година в Добруджа и освен закуската нищо в този хотел не е ОК. Стаите им са със стари мебели (от преди 30 години?), банята в ужасно състояние. За първи път видях хлебарка дълга около 5-6 сантиметра, а и стаята ми беше до асансьорите (на 9 етаж май) и имах чувството, че съм в машинното. Албена е курорт със страхотен плаж, но и трите хотела са от най-старите. Така че не очаквай нещо страхотно. По-скоро гледай да си цял ден на плажа, а в стаята се прибери само за да спиш Simple Smile

# 757
Чакам оферта от Дон Домат за Младост - 3.
Ако някой зърне такава, ще съм благодарна да сподели.

До вчера я имаше. Следи Great.bg след няколко дни сигурно пак ще сменят oфертата за центъра с такава за Младост.

Фен съм на пиците и често взимам ваучерите на Дон Домат в Младост. Винаги съм бил много доволен от всичко, особено от обслужването. Последно бях там с ваучер на 15.07, взехме си 4 малки пици и за първи път ми направи впечатление, че този път пиците са с по-малко плънка, определено бяха спестили продукти. Въпросът ми е - някой бил ли е наскоро в Дон Домат Младост (последните 3-4 дни)? Направило ли ви е впечатление да са влошили пиците или аз си въобразявам?

# 758
  • София
Фен съм на пиците и често взимам ваучерите на Дон Домат в Младост. Винаги съм бил много доволен от всичко, особено от обслужването. Последно бях там с ваучер на 15.07, взехме си 4 малки пици и за първи път ми направи впечатление, че този път пиците са с по-малко плънка, определено бяха спестили продукти. Въпросът ми е - някой бил ли е наскоро в Дон Домат Младост (последните 3-4 дни)? Направило ли ви е впечатление да са влошили пиците или аз си въобразявам?

За Младост не знам, но първо спряхме да ходим на Дондуков, защото пиците станаха по-малки. Установих го при сравнение с тези на Триадица. След това имаше 1-2 случая, в които взетите в кутии пици от Триадица бяха с некачествени продукти и започнахме да консумираме само на място, че ако са сложили нещо нередно да се караме. Преди 2-3 дни бяхме за последно и :

п.п. Вчера останахме недоволни от пиците на Дон Домат на Триадица. Бяха много изсушени. Крайчетата им бяха като твърди трошливи бисквити. Обяснявам си го с печене в слаба фурна. Може би при малка посещаемост използват някоя малка печка?  newsm78  Надявам се да е било случайно, защото цялата верига ми е от любимите. Sad

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 10:56 от Тaня67

# 759
Офертомат са пуснали оферта за 2 пици от пекарна Стела...обаче да се вземат 13,30-17...е как да се случи това, освен ако не работиш до пекарната?  newsm78
И без това дебна в този сайт нещо читаво, че имам някакви кредити да оползотворявам...Поне пиците как са, положително нещо четох май преди страница, две.

Ала-Бала, аз съм доволна от пиците, със забележка, че бяха доста солени. Може би, защото бяха поръсени обилно с маслини. Когато ползвах ваучерите бях в отпуска и ми беше удобно да отида да си ги взема. Но сега просто ми е невъзможно, иначе пак бих купила ваучери.

# 760
Въобще има ли някой доволен от използван ваучер за хапване напоследък? Нещо кризата си казва думата и все по-некачествени стават нещата, които си взимам. Последното беше на Го паста.

# 761
  • София
Офертомат са пуснали оферта за 2 пици от пекарна Стела...обаче да се вземат 13,30-17...е как да се случи това, освен ако не работиш до пекарната?  newsm78

Аз го разбирам, че само обаждането за заявката трябва да бъде направено във въпросния интервал от време:
"Необходимо е предварително обаждане за заявка един ден предварително на телефон ... между 13:30 и 17:00ч от понеделник до петък"...
(Разбира се, ако говорим за една и съща оферта  Peace   http://ofertomat.bg/offers/view/1001.html )

Въобще има ли някой доволен от използван ваучер за хапване напоследък? Нещо кризата си казва думата и все по-некачествени стават нещата, които си взимам. Последното беше на Го паста.

Да, доволна съм: от пицария Фортуна в Борово и Родопската къща в Студентски град.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 11:02 от Узи

# 762

Аз го разбирам, че само обаждането за заявката трябва да бъде направено във въпросния интервал от време:

"Необходимо е предварително обаждане за заявка един ден предварително на телефон ... между 13:30 и 17:00ч от понеделник до петък"...

(Разбира се, ако говорим за една и съща оферта  Peace   http://ofertomat.bg/offers/view/1001.html )

Да, така е. Но пак трябва да отидеш и да си ги получиш до 17 часа, заради работното им време.

# 763
  • София
О, съжалявам, това не го довидях. Всъщност работното им време е кофти

# 764
  • София

Не знам дали е свързано с ваучерите. В Дон Домат отидох до тоалетната и минах покрай мястото за мръсни чинии. В почти всички чинии стояха неизядени пици. Едва ли всички са били с ваучери.  Laughing  Дано е моментно. Ако и там нещата се влошат, вече не знам къде ще се ходи.Не говоря за ваучери.  Wink

Узи, пекарната е малка и с "малко" работно време. Със сигурност работят до около 17 часа и то само в работни дни.

Момичета, Звънче не е влизала във форума от вчера. Дали не трябва някой да направи нова тема преди да я заключат?

Общи условия

Активация на акаунт