INGLOT 1

• 72 943
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
Искам да похваля лаковете им - много са трайни и имат страхотни цветове   Crazy

# 151
  • в 1001-та нощ
Дайте идея върху какво да смесвам пигмент с онази течност
Голям въпрос сътворих  ooooh!

коя течност  Rolling Eyes

# 152
Имат специална течност за пигменти.
Лаковете на Инглот са страхони цветове, но на моиет нокти са супер нетрайни. Белят се за 24 часа.

# 153
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace  bouquet

# 154
Eто обещаните суочове. Те взеха, че станаха Grinning Подредени са точно както в палитрите
Вторите са малко кривички, но се оказа много трудно мазането и снимането с лявата ръка Blush
Цветовете са станали почти едно към едно, само някои са на живо една идея още по-пигментирани

# 155
На мен нещо не иска да ми зареди снимките  Rolling Eyes

# 156
На мен нещо не иска да ми зареди снимките  Rolling Eyes
И на мен  Sad

# 157
Аз ги виждам- лелеее, уникални цветове! Завид, завид!  Mr. Green

# 158
Да, вече се виждат  Flutter

# 159
Здравейте, знаете ли случайно колко горе-долу струва четворната палитра за руж, с четирите ружа в нея? Благодаря предварително! Hug

# 160
Здравейте, знаете ли случайно колко горе-долу струва четворната палитра за руж, с четирите ружа в нея? Благодаря предварително! Hug

Около 67лв. палитрата + 4 ружа.
Ружовете са по 11 и нещо, палитрата за тях е 20лв.

# 161
  • София
В мол Сердика вече има рекламни пана на магазина, който ще отварят - точно до Н&M на средния етаж Laughing

# 162
Аз явно ще дочакам откриването на новия магазин, че до другия мол кой знае кога ще стигна  Crazy

# 163
  • София
Аз явно ще дочакам откриването на новия магазин, че до другия мол кой знае кога ще стигна  Crazy

И аз така  Simple Smile Иначе листчето с набелязаните номера на сенките е приготвено отдавна, добавих още 2 цвята след показаните от Жаки придобивки. Почти винаги се нахвърлям на матовите, а ми се иска да разнообразя малко.

# 164
Аз при тези бляскави красоти изобщо не мога да взема матов цвят Blush Имам само един (кораловият цвят)
А и финиша DS много ми допада. Хем са матови, хем имат много мънички брокатчетата.
Моите снимки със суочовете си ги принтирах за да си избирам по-лесно сенки следващият път. Много ме объркват тези номера

Общи условия

Активация на акаунт