INGLOT 1

• 72 953
  • 713
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз имам една тяхна пудра, само че сега не мога да се сетя от кой вид беше. Първоначално матира повече от прекрасно, невероятен финиш дава на лицето, но след определено време (максимум 2-3 часа) лицето лъсва и пудрата почва "да се свлича" много грозно.

# 226
Аз със сигурност вече не искам да купувам нещо без да съм го пробвала поне един ден, как ще ми стои на лицето. Омръзна ми да трупам продукти, които на разни проби ми харесват, а се оказва, че през деня се държат съвсем различно  Tired Като тръгна да избирам пудра, ще отида да се гримирам на място и след това ще преценя дали и каква да взимам  Rolling Eyes Аз заглеждах тези за палитра, те май са един вид  Rolling Eyes Макар, че момичето в магазина много ми препоръча и кремообразните им пудри. Може и тях да пробвам.

# 227
  • София
Въпреки, че съм им обидена на Инглот  Laughing смятам тези дни да почвам втора палитра  Mr. Green Вече съм си набелязала няколко цвята. Имате ли наблюдения дали в магазина в мол Сердика има всичко или липсват наличности на разни цветове като в този на Стамболийски?

# 228
Веси, ако ти е харесал матиращият за какво ти е пудра?  Зимата ще си слагаш дневният крем под фдт-на и не би трябвало да ти седи сухо.
Аз от години не ползвам пудра, сложа ли си на лицето след няколко часа лъсвам. А само с фдт лицето седи матирано цял ден.

Адри, за какво им се сърдиш? Simple Smile че не ни дадоха подаръците ли

# 229
Ами матиращия го чувствам малко опъващ тук-там  Rolling Eyes Аз винаги слагам крем на лицето под ФДТ, така че въпреки него, пак ми е малко сух. Зимата ще е още по-зле предполагам. За това залагам на не чисто матиращи, които допълвам с малко пудра основно в Т-зоната  Grinning

Адри, видях само едно място от сенките да е празно. Беше при кораловите цветове /но това на Жаки го имаше  Laughing/. Другите бяха пълни  Peace И бяха такива хубави и нови  Flutter  Mr. Green

# 230
Moже да е бил този новият по-бляскав корал Flutter

# 231
  • София
Не само за подаръците, Жаки. Изобщо не ми се обадиха за интервю  Crossing Arms
Какъв е този по-бляскав корал? Пак съм бляла някъде и не съм го видяла  Thinking

# 232
Не само за подаръците, Жаки. Изобщо не ми се обадиха за интервю  Crossing Arms
Какъв е този по-бляскав корал? Пак съм бляла някъде и не съм го видяла  Thinking

Сериозно ли Shocked Аз помислих, че вече си била и си им отказала

eто го DS 470
Скрит текст:

# 233
  • София
Ммм, този корал е доста симпатичен  Heart Eyes

# 234
  • София
На мен в България подаръци никога не са ми давали, колкото и пари да съм оставяла.
Да не говорим, че в Полша с всяка сянка даваха апликатор. Не че ги ползвам, ама...

# 235
В Инглот веднъж ми дадоха сигурно 10 апликатора Simple Smile Още ги ползвам, много са им хубави
Дават ми от време на време разни неща и там и в MAC, BZ и Дуглас. Но в чужбина излизам направо с пълни торби с подарени неща
Веднъж ми подариха една жестока розова чанта с Мерилин Монро....щях да припадна от кеф Heart Eyes

# 236
  • София
Аз апликаторите не ги ползвах и ги раздадох, но въпроса е принципен..дразня се някак  Twisted Evil

# 237
на бързо това
и Inglot AMC Eye Shadow SHINE 32 - страхотно тъмно тюркоазено  Heart Eyes
Скрит текст:

# 238
  • София
Ммм, тази последната показана палитра е чудна Heart Eyes Кораловото също е страхотно.
За подаръците- гледах отзиви в нета на една рускиня, че празните палитри им ги дават като подарък към закупените сенки, а не ги плащат допълнително като нас  Wink

# 239
Ммм, тази последната показана палитра е чудна Heart Eyes Кораловото също е страхотно.
За подаръците- гледах отзиви в нета на една рускиня, че празните палитри им ги дават като подарък към закупените сенки, а не ги плащат допълнително като нас  Wink
A така, ето това е вече новина! А те хем си имат пари, пред мене в магазина веднъж едни рускини оставиха сигурно около 500 лева за разни дреболии

Общи условия

Активация на акаунт