INGLOT 1

• 71 578
  • 713
  •   1
Отговори
I N G L O T

Стара тема:
INGLOT

# 1
  • в 1001-та нощ
Благодаря за новата тема  Heart Eyes  bouquet

за сега имам само гел-очната линия и тестер на ФДТ, но след как оценявате продуктите  Blush  bouquet

# 2
  • София
И на мен темата ми е полезна. Интересно ми е да чета оценките на продуктите.
Благодаря за темата!   bouquet

На бурканчето поне нищо не пише. Не си спомням дали имаше кутийка  Thinking Aз я имам от повече от една година и не се е променила изобщо. Всякакви други бази преди ми изсъхваха за около 5-6 месеца Peace

Мерси
 И аз си спомням че бая дълго време я ползвах без изобщо да се замислям за срока й.А на Артдеко си пише 6 месеца след отварянето й,затова попитах Simple Smile

Цитирам от предната тема, но да кажа, че сутринта изрично си погледнах базата на Арт Деко и има нарисувано бурканче с 24М в него  Peace Купих я преди две седмици.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 11:42 от Мацата

# 3
  • София
и аз тук като фен на някои продукти на Инглот Wink
напоследък обмислям да си взема и техни пигменти имате ли идея дали са добри Wink
Благодаря за темичката  Hug

# 4
Жаки, страхотен грим, останаха ми очите в него. Heart Eyes Аз наскоро почнах да пълня втора десетка и взех 4 доста изкрящи цветове в жълто-зелено, много наситено тревно зелено, между червено и оранжево (грейпфрутено) и едно подобно на ванилата на МАК.

# 5
Записвам се да ви следя. Фен съм на сенките на марката - особено матовите такива, и имам няколко вида.

# 6
  • София
Благодаря за темата  Hug

За пигментите - не съм носила (че не съм добра с употребата им  Wink), но от проби в магазина съм забелязала, че имат страхотни цветове и ефекти. Може би следващия път ще взема някой за проба.

# 7

Благодаря за новата тема!
Raulista, мерси Hug

Момичета, спомняте ли си колко струва палитрата за руж или за пудра? http://www.beautezine.com/wp-content/uploads/2012/06/INGLOT-Freedom-Singles.jpg
Могат да се нареждат вътре и сенки (по 2 или 4). Искам да си купя една по-малка за пътувания, защото не ми се мъкнат по 10 цвята.

# 8
  • София
Жаки, пусни ми ако искаш и-мейл на ЛС и ще ти пратя ценовата листа на Инглот на екселски файл, защото не съм сигурна точно за коя листа питаш за да я намеря и да ти кажа конкретно за нея.

# 9
  • София
И аз в новата тема да следя за мнения и препоръки   bouquet
Мисля да си направя в най-скоро време нова палитра от 5 цвята, вече имам една такава и ми е удобна. Иска ми се да е с по-ярки и свежи цветове  Simple Smile За лилавото ще умувам на място, наистина едно е да ми харесва, друго е да ми стои добре. Другото, което съм набелязала да взема е някакво наситено тъмнокафяво, което да нанасям с четка точно до миглите, подобно на очна линия.
Скрит текст:
Така и не се научих да слагам добре такава, освен това съм и с леко паднал клепач и не мога да усвоя тънкостите при нанасянето, също така очите ми са чувствителни и често несъзнателно ги търкам  Confused

На бурканчето поне нищо не пише. Не си спомням дали имаше кутийка  Thinking Aз я имам от повече от една година и не се е променила изобщо. Всякакви други бази преди ми изсъхваха за около 5-6 месеца Peace

С кутийка е Paint Pot-а, но сега проверих, че никъде няма обозначен символ бурканчето с месеци. Само срок на годност, моята е до 03.2014 г., купувана е преди 2 месеца  Simple Smile
Жаки, наистина страхотен грим  Heart Eyes Аз и без това имам слабост към зеленото  Flutter

# 10
  • София
И аз благодаря за новата тема Simple Smile

И аз си спомням че бая дълго време я ползвах без изобщо да се замислям за срока й.А на Артдеко си пише 6 месеца след отварянето й,затова попитах Simple Smile

Цитирам от предната тема, но да кажа, че сутринта изрично си погледнах базата на Арт Деко и има нарисувано бурканче с 24М в него  Peace Купих я преди две седмици.
Не изключвам и в мен да е грешката,или пък да са сменили срока,защото си спомням как си мислих че за 6 месеца едва ли ще я преполовя дори.Моята е купувана преди повече от година.

Сега погледнах и Инглотската,тя е до 9.2014,купувана е септември-октомври месец някъде,но не ви я препоръчвам

# 11
  • София
*Bubble*, нямах предвид че си сгрешила. Затова поясних, че моята я купих скоро, и имах предвид, че може да са променили срока след отваряне.  newsm78

И на мен много ми харесва грима на Жаки, и очите й като цяло!

# 12
и аз тук като фен на някои продукти на Инглот Wink
напоследък обмислям да си взема и техни пигменти имате ли идея дали са добри Wink
Благодаря за темичката  Hug
Да прилични са.

# 13
  • в 1001-та нощ
каква е цената на 1 бр  Rolling Eyes

# 14
Eто грима ми от днес, всички цветове са Инглот.

По-късно ще напиша номерата и ще кача и други снимки ако намеря такива на които се виждат по-добре цветовете
Извинявам се за размазаната очна линия, но нещо ми треперят ръцете днес Blush

Номерата на сенките:
 Matte 36,  DS 467, Pearl 423, Matte 342

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 00:22 от Жаки°

Общи условия

Активация на акаунт