INGLOT 1

• 72 948
  • 713
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Пробвай леко да изкараш някое от магнитчетата. Натисни го с нещо остро за да се подаде 1мм или по-малко над повърхността на капака. И го допирай в ъгълчето на рефила, а не по самия ръб. Изкача сам на секундата

# 256
Благодаря за новата тема  Heart Eyes  bouquet

за сега имам само гел-очната линия и тестер на ФДТ, но след как оценявате продуктите  Blush  bouquet
Здравейте,
от къде може да се вземе само тестер? Peace

# 257
  • в 1001-та нощ
на място ти отливат в малко контейнерче - от който вид желаеш  Peace

# 258
на място ти отливат в малко контейнерче - от който вид желаеш  Peace
В кои градове е това?

# 259
  • в 1001-та нощ
За мен го направи един младеж в МОЛ София, но би трябвало да е стандарт навсякъде - питах за ФДТ - той не покани да подберем и да пробвам, аз допълних, че имам нжда от количество, което да тествам на спокойствие у дома; тогава идвади кутийката и изпомпа от тестера - дозичка.

Може и ти самата да си носиш съдче и да поискаш да ти отлеят  Peace

# 260
Здравейте. Балсамчетата им за уста хубави ли са? Имат ли някакъв цвят или блясък? И някаква care функция?

# 261
  • София
Здравейте. Балсамчетата им за уста хубави ли са? Имат ли някакъв цвят или блясък? И някаква care функция?
Кои балсамчета? newsm78

# 262

но вече разбрах това, което ме интересува.

# 263
  • София
Ще споделиш ли?
 Има ли ги в България?Много ми е интересно,за пръв път ги виждам,ама и скоро не съм минавала през магазина.

# 264
Това, което разбрах е, че много добре се отразяват на устните (особено на тези, които имат нужда от грижа, напукани и т.н.), хидратират, но нямат цветен оттенък (въпреки, че пише за две от тях), само блясък, добре се понасяли с червило, особено върху матово. Почти не се усещал аромат. Малко лепкави били, което всъщност бил единствен недостатък, както и по-обикновената опаковка (но според мен пък е удобна като я гледам). В Пловдив в магазина ги мернах, но тогава не се замислих, че ми трябват.

Ще си взема едно да пробвам.

# 265
Момичета, колко струват празните палитри 4-ка? Днес ходих в магазина за сенки, харесах си от тези, които се редят в палитра. Гледам аз палитрата 4-ка 12 лв. и си казах не е много ще си взема, отивам на касата и питам продавачката по колко са палитрите, а тя ми отговаря 2-ката е 27 лв.  Shocked
Сега се чудя, аз ли не разбрах или тя. Ако 2-ката е 10 лв. празна и 2 бр. сенки по 8.50 лв. да 27 става, ама аз си бях купила 1 цвят и питах за празните палитри  newsm78

# 266
Пълна е толкова. Peace

# 267
Значи пак ще се ходи  Grinning

# 268
Здравейте момичета, днес ходих в мола в Пловдив да търся марката ама ТЦ, няма нито Инглот нито МАК.
В мол галерия една жена ме чу че питам и ми каза че имало в центъра на Пловдив, вече нямах сили да се дотътря до там.
Изчетох и двете теми, вярно че тук таме четох по диагонал  Embarassed, от прочетеното ми изникнаха доста въпроси, споко няма да ви товаря, знам как корифеите в темите мразят въпрос който сто пъти обсъждан. Затова ще попитам само най важното и ако някой се смили над мен и ми отговори ще съм благодарна до гроб Laughing
Каква е тази история с магнитчетата? Май служиха за  да  мога да си направя палитра, ама как точно не разбрах.
Може ли да се правят поръчки от итренет (така предпочитам да пазарувам)ако да от къде?

# 269
Да чрез магнитите рефилите се залепват за празната, закупена преди това палитра.
Мас има само в София. Peace

Общи условия

Активация на акаунт