Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 7

• 121 741
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Това беше гадно. Grinning

# 376
Да, малко е гаден. Ето един друг за компенсация  Grinning

Замръкнал един пътник в бедничко село и хората го упътили да търси подслон накрай селото при една вдовица, че само тя имала свободно легло като за гостенин. Похлопал той, казал каквото трябвало, а вдовицата му отвърнала:
- Разбира се, имам едно легло, но тук сме на село, а аз съм вдовица, нали разбирате деликатното ми положение...?
- Но моля Ви госпожо, аз съм джентълмен. - казал пътникът.
- Не знам какво точно означава тази дума, но се надявам, че се разбрахме. - склонила хазяйката.
На другата сутрин по време на закуската гостът забелязал че между кокошките на двора се мотат три петела и полюбопитствал, защо така три, един не стига ли?
- А не, Господине, той само единият е истински, другите два са джентълмени...  Laughing

# 377
  • София
фамилия катаджии забравя да си навие часовника и се успива. бащата се събужда, вижда колко е часът и отива на бегом да събуди сина си:
-Бързо ставай и се оправяй, че тия вече втори час карат безплатно

# 378
Да, малко е гаден. Ето един друг за компенсация  Grinning

Замръкнал един пътник в бедничко село и хората го упътили да търси подслон накрай селото при една вдовица, че само тя имала свободно легло като за гостенин. Похлопал той, казал каквото трябвало, а вдовицата му отвърнала:
- Разбира се, имам едно легло, но тук сме на село, а аз съм вдовица, нали разбирате деликатното ми положение...?
- Но моля Ви госпожо, аз съм джентълмен. - казал пътникът.
- Не знам какво точно означава тази дума, но се надявам, че се разбрахме. - склонила хазяйката.
На другата сутрин по време на закуската гостът забелязал че между кокошките на двора се мотат три петела и полюбопитствал, защо така три, един не стига ли?
- А не, Господине, той само единият е истински, другите два са джентълмени...  Laughing

Joy Joy Joy Joy

# 379
  • на правилното място, в точното време
Президент изнася реч. Отдалеч се чува вик:
- Господин Президент, може ли да се преместите малко по-наляво, че нещо не Ви виждам!
- А не искате ли да ви дам бинокъл?
- А не, няма нужда - аз съм с оптика ...

# 380
  • София
Президент изнася реч. Отдалеч се чува вик:
- Господин Президент, може ли да се преместите малко по-наляво, че нещо не Ви виждам!
- А не искате ли да ви дам бинокъл?
- А не, няма нужда - аз съм с оптика ...

Ееее, не! Joy Joy Joy

# 381
черният хумор е като краката - или ги имаш, или не!  hahaha

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 15:38 от scaramouche

# 382
Ловец разказва на приятели как е ходил на лов за мечки:

- Тръгнах един път на лов с кучето. То се заигра и се запиля на някъде. Ходих, ходих и от един път гледам - меча бърлога. Тъкмо вдигнах пушката и усещам на гърба си две космати лапи. Обръщам се бързо. И принципно знам и виждам че това е Шаро, а не мога да спра да сера...

# 383
  • София
Ловец разказва на приятели как е ходил на лов за мечки:

- Тръгнах един път на лов с кучето. То се заигра и се запиля на някъде. Ходих, ходих и от един път гледам - меча бърлога. Тъкмо вдигнах пушката и усещам на гърба си две космати лапи. Обръщам се бързо. И принципно знам и виждам че това е Шаро, а не мога да спра да сера...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 384
Спи Заю Баю в къщичката си, а някой чука на вратата. "Кой е?" пита Заю Баю. Отвън че чува "Аз съм!", а Заю Баю си вика"аааа, щом съм аз"  и пак си ляга. Simple Smile

# 385
- Полов член с една буква?
- Ъ.

# 386
# 387
Блондинка влиза в магазин за черна и бяла техника. Пита служителя:
- Имате ли цветни телевизори?
Служителя:
- Да, ще си купите ли?
Блондинката:
- Добре, дайте ми един зелен.

# 388
черният хумор е като краката - или ги имаш, или не!   Joy Mr. Green Mr. Green

# 389
- Иска ми се да умрем в един ден.
- Дядо, стига!

Мъдрата жена сутрин ще каже на мъжа нещо приятно, а опитната и ще направи.

Общи условия

Активация на акаунт