Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 7

• 121 890
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Студент се явява на изпит, без да знае нищо. Професорът тъкмо се готви да му пише двойка, когато младежът казва:
- А може ли сега аз да ви задам три въпроса. Ако отговорите, късате ме. Ако не отговорите обаче, пишете ми шестица.
Професорът помислил малко и се съгласил. Студентът запитал:
- Какво е законно, но нелогично? Какво е логично, но незаконно? Какво не е нито законно, нито логично?
Професорът помислил, видял, че не може да отговори, и му написал шестицата. Накрая го помолил все пак да каже отговорите. Студентът обяснил:
- Вие имате жена, която е по-млада от вас с 30 години - това е законно, но нелогично. Вашата жена си има любовник - това е логично, но незаконно. А нито е логично, нито е законно, че току-що писахте шестица на нейния любовник.

# 16

Мили сине,
Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето, няма кой да засади картофите

Мила мамо,
И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене…

Мили сине,
С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха.

Мила мамо,
Каквото можах да направя оттук – направих. Засадете си картофите сами!

Joy Joy  Joy Joy  Joy Joy

# 17
  • благоевград
Някакво малко по-грозничко момиче много се кефело на някакъв, но той все не й обръщал внимание. Една вечер най-накрая успяла да го накара да правят секс заедно. Почват да се събличат, момичето си сваля полата и пичът вижда, че целите й крака са й в косми. На него при това въобще му се отщяло да правят каквото и да е и я пита:
- Абе, тези косми по краката не ти ли пречат да бягаш?
Момичето недуомяващо:
- Не, защо?
- Ми бегай, ма, бегай!

Някакъв имал много хлебарки, пробвал да ги прогони с всякакви препарати, но ефектът си оставал нулев. Накрая се оплакал на един негов познат и онзи му предложил да отиде до всеки ъгъл на къщата и да извика 3 пъти: "Нямам нищо за ядене". Нашият човек така и направил. Легнал си той на вечерта и по някое време усеща, че някой го бута по рамото. Размърдал се той, отворил очи и какво да види, най-едрата от всички хлебарки го бута и му вика на ухото: "Стопанино, ставай, донесли сме ти да ядеш".

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 14:01 от ina_maria

# 18

Мили сине,
Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето, няма кой да засади картофите

Мила мамо,
И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене…

Мили сине,
С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха.

Мила мамо,
Каквото можах да направя оттук – направих. Засадете си картофите сами!

Joy Joy  Joy Joy  Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 19
Пияница към пешеходец:
- Извинете, колко цицини и'ам на гл'вата?
- Седем.
- А, т'ва е д'бре. Ощи два стълба и съм си вкъщи.

Възрастна жена пита пиян гробар на гробищата:
-Извинете може ли да ми кажете къде се намира седми участък гробно поле номер осем?
Гробарят я изгледал с пиян поглед и отвърнал:
-Бабо ти като не си знаеш мястото защо ставаш

- ДА.
- Пет пъти повече тютюн съм изпушил.
- Тогава, сигурно никога не си пил.
- Нищо подобно! Виждаш ли тази река?
- ДА.
- Три дни да тече няма да изтече толкова вода, колкото алкохол съм изпил.
- Значи със сигурност никога не си правил секс?
- Виждаш ли тази коса, която виси на дървото?
- ДА
- Когато Смъртта дойде да ме прибере, такъв к*р й отпрах, че си забрави косата на дървото.

# 20
В двореца на царя живял неговият млад и верен коняр. Той бил верен, но имал едно тайно и опасно желание - да полиже големите и сочни цици на царицата! Един ден не се сдържал и споделил с придворния лекар мъката си. Лекарят помислил, смилил се над човешката неволя и казал:
- Има начин да ти помогна, но в момента имам нужда от малко пари.Съгласен ли си?
- Колкото кажеш, само сбъдни мечтата ми - светнали очите на мераклията.
Още на следващия ден лекарят издебнал царицата, докато се къпе и насипал в сутиена й гъделичкаща пудра. Излязла царицата от банята, сложила сутиена на пищните си гърди и пудрата мигом подействала. Сърбят я циците... не се трае! Мигом отърчала при царя и му ревнала, а той... естествено ревнал да дойде лекаря. Минути по късно, лекарят замислено преглеждал царицата, почесал по брадичката и мъдро казал:
- Болестта е рядка, но лечима. Тук в двореца живее един коняр. Той трябва четири часа да ближе гърдите на царицата. Друг лек няма! Какво да направи царя? Повикал коняра при себе си и му обещал да го набучи на кол, ако някой узнае какво ще се случи. Сбъднал мечтата си младия коняр. След като приключило всичко, дошъл лекарят и помолил:
- Плати ми, нали обеща.
- Какво? Я си гледай работата, изнудвач такъв.
Лекарят въздъхнал, навел глава и си тръгнал. На следващият ден се чука на вратата на коняра. Отваря той, а насреща му лекаря:
- Здравей приятелю, има заповед веднага да се явиш в двореца. Познай кой го сърби к*ра!

# 21
Двама студенти си говорят по телефона.
- Какво правиш бе Василе?
- Опъвам една антена.
- Абе, от къде ги намираш все с такива имена?

Нели, аз тебе много те уважавам! Simple Smile

# 22
  • София
В двореца на царя живял неговият млад и верен коняр. .....
Joy Joy Joy Joy Joy

# 23
  • София
Попитали радио Ереван:
- Какъв е начинът нашите да отидат на световното по футбол в Бразилия?
От радиото се позамислили и отговорили:
- Ми да ги хванат с 9 кила кокаин.

# 24
Семейна двойка се разхожда из парка.
На една пейка седи оръфан скитник с бутилка в ръка.
- Погледни - казва жената. - Онази отрепка там е бившия ми мъж, с когото се разведох преди пет години!
- Стига ма - не вярва съпругът. - Толкова дълго никой не празнува!

# 25
  • Карлово
След бала двама абитуриенти отиват в публичен дом. Този ден имало много клиенти и нямало свободни момичета. Мадам видяла, че абитуриентите са много пияни и им дала по една надуваема кукла. На сутринта двамата си споделяли:
-Моята беше много пасивна. -рекъл първият.
- Пък моята беше вещица. ПръднА и излетя..

# 26
  • Майнатаун
В двореца на царя живял неговият млад и верен коняр.
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 27
  • На погрешната планета
Събрали се българските политици и си говорят:
- След 50 години България ще е богата страна!
- Ех, жалко че нас няма да ни има тогава...
- Не "жалко", а "защото".

Влиза бизнесмен в офиса с група чужденци и казва на секретарката:
- Миме, за мен кафе и питай тия трима педерасти какво ще искат.
Глас от групата:
- Двама педерасти. Аз съм преводачът.

# 28
  • Германия
ФАКТ: Полицаите изкорениха 620 кг канабис във варненското село Караманите, окосиха и 400 кг марихуана край Петрич.
КОМЕНТАР: Кой е казал, че земеделието ни е в криза?

(Фактът е истински, а коментарът – на вестник “Стършел”.)
- Ти кой си?
- Човектът – паяк.
- По стените ли пълзиш?
- Не, ям мухи.
- Кой е най-лесният начин да се накара съпругът да направи нещо вкъщи?
- Като му се каже, че вече е твърде стар да го направи.
Двама се разминават в тъмна улица и единият вади нож:
- Стой! Имаш ли пари?
Другият вади пищов:
- Имам, защо?
- Ами така, да ми развалиш малко.....
На релсите лежи отрязана от влака човешка ръка.
Стрелочникът минава, поглежда строшения часовник на ръката и мрачно казва:
- Пет и тридесет и четири... Пловдивският пак е закъснял...

# 29
-Изумително, колега!Как сте отказали цигарите толкова бързо? Разкажете ми за вашият метод!-диви се лекар.
-Няма метод.По новия закон трябва да пушим извън работното място.
-Аз също пуша отвън,а защо не мога да откажа.
-Защото аз работя на подводница..

Общи условия

Активация на акаунт