Холандска тема - 40

• 46 500
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Eха, Шанел, честито бебе! Ама ти наистина като по учебник си родила,
моите две раждания протекоха по същия начин. Как сте с бебчето?
Кърмиш ли?

Морки, добре дошла, аз не те помня, но явно си била в темата преди заминаването.
А вие защо се отказвате от Ирландия? Там не е ли по-готино?

Меги, успех!

Аз съм непрекъснато по магазини, но не можах да си намеря тоалет за сватба.
И майка ми не успя. Май ще оставим за БГ. Имаме още 2 седмици и съм затрупана със задачи.
Тази седмица ще си изчистя вече всички афспраци и др. да мога да събирам багаж и пера.
И това време - абе то това не е лято, то си е направо есен. Всички летни дрехи си седят по гардеробите. Tired

# 46
Шанел, ние  сме забравили най-важното да ти кажем-че не се ражда на магаре и в каквато искаш поза.  Laughing Ти да не си с отрицателна кръвна група? Понеже за плацента не бият инжекции по принцип. А аз съм - и ми биха и след двете раждания в крака. Много боли си спомням блях. Дори и след раждане хаха.
Ама голям момък бе. Хайде чакаме и снимков материал. Хубаво е името, звучи накак мъжествено.
За картичките- може да купите готови от Примиера, краудават, някоя книжарница, АХ  Peace . Ти искаш готова, без текст, име, снимка и т.н ?
За почерпката си спомням мъжа ми беше впрегнал краамзорха да маже за пеутерспеелзала.   hahaha
В училището на Софи  ги носят намазани. Не знам юфките дали ще са щастливи от факта да намажат 25 сухара.  Laughing
Мегън, стискам палци.
Morki, welcome back!
Вчера бяхме в един атракци парк и замръзнах. Дори на ходилата ми беще студено. Днес изглежда обещаващо слънчево, но и вчера се подлъгах по слънцето рано сутринта.
Мила, на моите им умаляха сандалите без да са ги обували почти.  hahaha  Сега преди БГ пак ще ходим да купуваме.  Crazy  Летни дрехи- какво беше това?!  Mr. Green

# 47
  • La casa de Mickey Mouse
Ох момичета болна тема времето, да ви пратя малко слънце тук е 35 градуса, събирам топло за в Холандия, ние както сме предимно с летни дрехи виждам как ще се наложи да сменяме изцяло гардеробите, та ние дори и свестни якета нямаме, не са ни били нужни, но няма пълно щастие
не остана август се местим, затрупана съм със задачи, мисля си че никога няма да успея да събера багажа  Cry

# 48
Ааа, megan79, стига, изпълнихме плана край  Laughing пускам кепенците.
Milla Elaine, като за трети ден сме екстра, кърмим се, ама много гласовит от сега ,тази нощ ни разказа игрите.
Да, Мопси, отрицателна съм, но май не е за това. Защото още бях бременна и ми бяха взели кръв, каза че и той ще е отрицателан, но като се роди пак ще вземат кръв от пъпната връв за да се потвърди и чак след това ще ми бият евентуално или не. Та вчера като питах акушерката каза, че явно е отрицателна щом не са им пращали нищо от там, където са пратили кръвта. Ама съм и аз с моите обяснения  ooooh!.
Ама наистина си болеше инжекцията, ама аз преди това им се извиних за всичко, което ще се случи по времена раждането  Mr. Green
Честно казано още не мога да свикна с името ама имам време  Simple Smile
Картикчка искам готова, в смисъл за да не правя нищо. Ама да си има текст, името, като напечатана за него все едно, ама не аз да я сътворявам, а си представям нещо като да има варианти и аз само да попълня име, дата, килограми, да избера текст от примерните им, нещо такова, за това круидвата няма да ми свърша работа мисля. Крамзорхката каза, че утре ще порови с мен в нета. Между другото аз както й се бях наканила предварително, тя пък взе че се падна една супер готина.
Даже утре тя ще води Мерт на училище, та по нея ще пратя и онези неща, ама днес я питах каза, че е по добре да ги намажа и така да ги занесе.
Сега си стоим в къщи с малкия, мъжът ми излезе с батковците  Simple Smile
Ама искам слънцеее

# 49
Моите ги пратих на плучане и аз съм опнала краци. Дано да остане хубаво времето и да отскочим до парка интересни неща за правене и гледане.

Шанел, ами не ти ли дадоха от консултацията едни брошурки с адреси на печатници във вашия град (нали дават една чанта на първата консултация ). Ако пазиш нещата погледни там. Впрягай краамзорха и тва е.
Не знам тогава какво са ти били. На мен и след двете раждания ми сложиха веднага инжекция. Но моите девойки и двете са с положителна.  Ама и ти нали няма да раждаш повече,  та не е толкова важно. Аз пък след всяко раждане искам веднага още едно хахах.  Laughing И като се сетя как хубаво ухаят бебетата като се родят.  Heart Eyes Да нацелуваш малкия юнак.

# 50
Добро утро момичета.
Вчера изживях един страхотен ден,пълен с адреналин и емоции.Много съм доволна от себе си,надминах очакванията си,въпреки лошата си кондициа в последно време Peace.10 км за 63 мин .Финалистката-младо момиче-38 мин  Shocked....но имаше и доста жени 30 мин след мен..Първите км бяха доста претъпкани ooooh!.Само гледаш крака,крака ooooh! пред теб,и внимаваш да не се спънеш в някой.Бяхме над 8 хил жени...съответно едната част бягаха преди нас за 5 км.Но като цяло много народ.Догодина живот и здраве пак,с надежда за по -добро време.... Peace

# 51
Меги, честита ти рожденичка и тук!
Елисе да е много щастлива, весела и все така умна и красива!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изчезвам на гимнастика с Нико след малко, днес Мила не е на училище и
ще ходим да пробваме шаферски рокли  Wink После е на урок по английски.
Нямаме време за почивка ние, преди тръгване винаги е така...

# 52
Meгън, честито на Елисе! Да расте здрава и щастлива.
Ооо Мила, представям си какъв кеф  ще е за малката da мери шаферски рокли.
На мен ми е безкрайно невъзможно да се организирам поледните дни преди ваканцията. Винаги оставям всичко за възможно най-най-последния момент и после мрънкам, че нямам време.  Crazy
Софи е на някаква вълна Monster High и не искала вече барбита и русалки , понеже не били куул. ooooh! 
Мегън, някой ден ако тръгна да бягам (а ми се струва, че не е чак толкова далече този ден) ще е благодарение на твоя ентусиазъм.

# 53
Мегън, честито и от мен! Да расте умна и безгрижна младата дама Heart Eyes

Аз утре сутин пътувам за България, в петък съм на изпит и в събота се връщам.
Стиснете ми по един палец, че много късмет ще ми трябва.

# 54
Честит Рожден Ден на Елисе!  newsm51 Да е здрава, все така красива и нежна, щастлива и сбъдваща мечтите си! Меги и на вас весел празник!   bouquet

Ааа, и Меги да знаеш, ти си наш`та гордост!  Mr. Green Браво, поздравления, че си пробягала такова разстояние.

Шанел виждаш ли? А, ти не ни вярваше. Wink Много се радвам за теб, че така хубаво е минало всичко. Сега ти желая малкия да стане по-поспалив и неревящ.

Ох, на мен ми е пламнала главата. Защо винаги всичко което трябва да става се случва по едно и също време?  Twisted Evil
Госпожицата има 3 състезания в разстояние на 10 дни, тренировки, 2 партита и едно за изпращане на юфката, която влиза в болница за операция. Гръмват ми бушоните.  Laughing
Още 2 седмици и половина и ваканцияяяяяя. Нямам търпение.  Mr. Green Не знам за вас.

Никси, сега видях, че си на изпит. Силно стиснати палци.  Peace Ще го изкараш, убедена съм. Simple Smile

# 55
  • Nederland
Честит рожден ден на Елисе!
Да е много здрава, винаги исмихната и все така чаровна!  Hug
Весел празник на цялото семейство!  bouquet

Меги, поздравявам те още веднъж за успеха и ти желая все така неугасващ спортен дух! Hug Наистина си наша гордост! Grinning

Никси, силно стиснати палци и от мен в петък! Praynig И донеси слънце навръщане! Laughing

Мила, Мопси, Маги, стиснете зъби още малко и после ще се наслаждавате на ваканцията! Hug

Шанел, много гушки за Аркан!  Heart Eyes

Горчива луна, как се чувстваш на финалната права?  Hug

Приятна вечер на всички и много футболни емоции! Grinning

# 56
Благодаря за пожеланията момичета Hug.Много вълнуващ ден,с 2 важни събития.Сега очакваме и партито събота,а го дават кофти време.Та и затова сега да се притеснявам.пфффф все нещо да има,да човърка отвътре. #2gunfire
И аз искам на ваканцияаа,ама още не се знае въобще кога и как.Мъжо ако има как и нощем да работи.А и сега си купихме нов бус,та ще има отработване. Joy Joy
Никси стискам палци Peace
Мопси,бягането е като кърменето.Не се ли предадеш в началото,после се превръща в удоволствие.... Flutter Wink
Маги,така става.Ама винаги и при мен е така...или супер спокоен период и се скъсвам от лежане и филми...или въздух не мога да си поема(като сега -в серия) #Cussing out
Мила,успех с шаферската рокля.Голяма радост ще да е.А ти нищо ли не успя да си купиш от тук?? newsm78
Тони ,голям срам с тези футболни емоции.......аз дето футбол хич не гледам,сноищи се реших да пусна....но след втория гол,смених канала Sick
Брeeeе днес сe е разпекло,чудо направо  Mr. Green

# 57
Ей, готови сме с шаферката!  Laughing
Вчера купих всичко - рокля, обувки и малка чантичка-кошничка.
Роклята е изчистена, много сладка, обувчиците също.

За себе си нищо не намерих и се притеснявам малко, защото ако и в Бг не успеч направо не знам.
Чанти и обувки има, знам със сигурност, ама по-така тоалети не съм гледала там.

Днес ще пообиколя още малко, че следобед сме на очен лекар с Мила и после плуване.
Наистина няма време. Трябва да майсторим нещо и на юфките за сбогом на 1/2 група.
Имам и родителска среща др.седмица...

Роон, вие напредвате ли с багажа за път?

# 58
Здравейте, момичета  Flowers Rose

Ех, блазе на всички ви, които отивате при лятото в България. Аз ще пропусна и това. Утре изпращам една приятелка за България, която живее тук и ще се завърне едва в края на август.

shanel1982, благодаря за споделеното преживяване. Подейства ми окуражаващо и успокояващо, пожелавам си го. След 2-3 седмици време предполагам, че и аз ще мога да споделя тук с вас един щастлив мой миг живот, до който стигнам най- после. Малко остана. Да нагушкаш малкият Аркан и от мен.  Hug

Toni_NL, както казват: добре съм, ама била съм и по- добре. Simple Smile Успях да си купя всичко необходимо, да подредя дома си, детската стая и да приготвя себе си за раждането. Дано всичко бъде наред само.

Никси, късмет  Peace

megan79, приеми и моите закъснели, но най- сърдечни пожелания за рождения ден на твоята принцеса. Да расте умна, щастлива, благословена с любовта на всички, които са около нея. И мъжът ми харесва бягането, откакто им въведоха по- строга физическа подготовка на работа, съвсем се вманиачи с този фитнес и с това бягане. Не разбирам предизвикателствата на бягането, ама като се погледна в огледалото и чак си се представям като маратонец в бъдеще, предвид факта, какво отслабване ме чака.  Embarassed

Вълшебен и слънчев уикенд на всички ви пожелавам!  Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

# 59
Ееееех, приключиха футболните емоции  Sad тъкмо мислех да слагам хлапето в задната спалня, да не би да го събудят клаксоните и фойерверките, а то стана едно тихо, тихо...
На всички с поводи през последните дни, честито   bouquet
Мила, за багажа само ще кажа "уф!" #Crazy
Поне куфарите извадихме от килера и качихме горе. Май половината къща ще пренесем. И както обикновено, багажът ще се стяга последната нощ преди път.
Браво на вас, че сте намерили шаферска рокля. Аз търсих рокличка за бебето на една приятелка, ама то за бебета има такива бонбонски...
Горчива луна, ще имаш прекрасно раждане, ще видиш!
Хубава седмица, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт