Смешки от форума - 6

• 75 930
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Оле, това пак от онзи веселия подфорум ли е? Joy

# 151
  • Бургас
Естел,направо си го представих. Laughing

# 152
Oт Наш дом е. То и заглавието е еднооо Хлебарки!!! Спешно!!!
Ако имате в повече дайте на жената.  Mr. Green

# 153
Ориентирани или неориентирани ги иска, да знаем от кои да ѝ пращаме.  Laughing

А момченцето от втория пост да не се кахъри, както си влачи храна в стаята, скоро ще си завъди и хлебарчици. Дано и него не изядат! Mr. Green
Ако съм на негово място, ще си ги дресирам да ми носят храна от хладилника, ама надали ще се сети да го направи.

# 154
Моля за линк към тая тема за ГНМ. "Ангелската" ми взе ума, но мисля, че ще успея да понеса и по-тежък случай. Абе...любопитството е страшна краста, кво да правиш... Embarassed Mr. Green

# 155
# 156
Този подфорум е черна дупка. И аз ей сега се заврях и ето какво открих:

Цитат
Все още не мога да си обясня , откъде идва и как е наложена подобна практика ? Ухапване или ужилване  от оса , пчела , щръклица , дори бълха е също толкова дълбоко както от кърлеж - защо не се практикува масовото поставяне на токсоид в тези случаи ? А , убождането на дебел трън ,например , е не по-малко плашещо .

Не съм медицинско лице, затова да попитам: заблуждавам ли се или осите, пчелите и щръклиците не пренасят заразите, които пренасят кърлежите? Сравнението с тръна си е жива смешка, там съмнения нямам.

# 157
Четох и в ГНМ. Стряскащо е, защото на основата на сериозни научни истини се правят шизофренични заключения. Тежко на този, който повярва. Гостуващите ангели са за предпочитане, посрещаш ги, изпращаш ги, после се похвалиш тука, кеф, емоции и чувство за значимост на собствената, удостоена с ангелско внимание, личност, ееех... Joy Joy

# 158
И аз почетох малко от ГМН и не мога да разбера какъв е принципът-разболяваш се от нещо, решаваш, че това са симптоми на вече разрешен конфликт и си чакаш да отминат? newsm78 Crazy

# 159
Мен още повече ме плаши фактът, че тези оглупели мозъци гледат и възпитават деца. Crazy

# 160
Мен още повече ме плаши фактът, че тези оглупели мозъци гледат и възпитават деца. Crazy
Ето това е страшното. Иначе би било просто глупаво и смешно.
И да не е спам:
"Моето скромно виждане за отношението на някои хора на тази планета срещу домашното раждане е скритото лице на завистта в обвивка "фалшива загриженост".
То носи вьтрешно удовлетворение за неизпьлненото ськровено биологично..да го нарека Щастие.
То запьлва празнотата на подсьзнателно ниво.
"

# 161
Цитат
Едно малко котенце се озова в двара ни и не си тръгна, но ми създаваше грижи, за които нямах желание. Взех го и го занесох в съседен квартал. Много ми стана жал за него. Все още ми липсва, търсихме го дни наред за да го приберем, но не го открихме. Та още вечерта силно ме заболя дясното коляно. Задушавах се при дишане. Суха кашлица с отхрачване на моменти, след това ми се запуши и носа(само дясната ноздра). Така вече втора седмица карам. Симптомите като че ли стихват, но носа ми още е запушен и съм с хрема, коляното още ме боли, като подозирам, че отново съм скъсала менискус. И всичко заради едно котенце да е?
Скъсан менискус заради котенце. От ГНМ  Shocked.

# 162
  • София
Цитат
Едно малко котенце се озова в двара ни и не си тръгна, но ми създаваше грижи, за които нямах желание. Взех го и го занесох в съседен квартал. Много ми стана жал за него. Все още ми липсва, търсихме го дни наред за да го приберем, но не го открихме. Та още вечерта силно ме заболя дясното коляно. Задушавах се при дишане. Суха кашлица с отхрачване на моменти, след това ми се запуши и носа(само дясната ноздра). Така вече втора седмица карам. Симптомите като че ли стихват, но носа ми още е запушен и съм с хрема, коляното още ме боли, като подозирам, че отново съм скъсала менискус. И всичко заради едно котенце да е?
Скъсан менискус заради котенце. От ГНМ  Shocked.
Това и мен днес ме докара до спазми от смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo И не разбрах що е скъсала менискус - щото е пратила котката другаде? И що точно дясната ноздра й се запушва? Ако беше куче - сигурно лявата?  Crazy Crazy Crazy

# 163
  • София
Смейте се вие, ама тия ненормални подвеждат хората.... за някои после е късно.

# 164
Цитат
А като са парфюмирани топките не ви ли горчи бе

Силно ме зарадва, затова споделям.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт