Смешки от форума - 6

• 75 948
  • 750
  •   1
Отговори
# 165

Цитат
А като са парфюмирани топките не ви ли горчи бе

Не Naughty Гадно ми е, като ми заседне някой косъм между зъбите Mr. Green

# 166
# 167
Цитат
Ангелите имат крила, освен някои от висшите- серафими, херувими и архангели които могат да ги носят или да ги свалят. Някои от последните са тези които реално управляват света.

Цитат
Ангелите от най-нисш ранг винаги са с крила. Могат да ги свалят само по-високите чинове- най-близките до Бога ангели. Крилата са удобен начин за придвижване в Рая, а извън него, те използват нещо като телекинеза. Придвижване със силата на мисълта.  Когато един архангел реши да се появи на Земята, не би го отличила на външен вид от човек.

Цитат
Ангелите са извънземни създания, притежаващи свръхестествени способности, в това число за придвижване във времето и пространството. Колкото и да ти изглежда като сюжет от фантастичен роман, това е самата реалност.
Повечето ангели между другото са живяли на Земята в тяло на земен човек и с живота на земен човек. Дори висшите ангели. Исус Христос е такъв пример. Не винаги между другото, въплътени в тяло на човек ангели притежават свръхестествени способности като него.

Потребителка дава информация от първа ръка за житието на ангелите  Wink

# 168
  • в пералнята
Само едно не ми стана ясно. Исус Христос бог ли е или е ангел? Innocent

# 169
  • Mars Hotel
Е как - забележи градацията: ангели - висши ангели - Исус Христос. Значи той е нещо като главен ангел или ангел-председател.

# 170
Ако почетете в някой от форумите, където се обсъждат теории на конспирацията, темите в Алтернативния ще ви се сторят като детски приказки. Само напишете в гугъл "илюминати".

# 171
  • в пералнята
Ааа, знам ги тези, от форума за уфологията. Те са много готини. Според тях Васил Левски бил извънземен, който дошъл от някаква планета извън слънчевата система и имал способността да се клонира.  bowuu

# 172
  • София/Горна Оряховица
Ааа, знам ги тези, от форума за уфологията. Те са много готини. Според тях Васил Левски бил извънземен, който дошъл от някаква планета извън слънчевата система и имал способността да се клонира.  bowuu

Стига бе  #Crazy !

Тея теми за ГНМ и Ангелите са си направо целите за постване тук ... на човек няма да му стигне една тема направо  hahaha .

# 173
И аз от любопитство се зачетох в алтернативния, дори попаднах на пътеводител на архангелския стопаджия  Shocked ... колкото ми е смешно, толкова е и тъжно, не ще от хубаво да им е до такива неща на хората.

# 174
Koментираме рекламата на Чи-Чи-Чирпан.

Цитат
Цитат
Цитат
Да не говорим, ако Устата пътуваше за Курило  Mr. Green Представям си какво щяха да му бутат в ръцете  Mr. Green
smile3532
Е как какво?  Mr. Green Курабийки.  Whistling

# 175
  • София
Е как - забележи градацията: ангели - висши ангели - Исус Христос. Значи той е нещо като главен ангел или ангел-председател.

Тези са гледали твърде много Свръхестествено.  hahaha

# 176
  • София
Цитат
Ангелите имат крила, освен някои от висшите.....

Цитат
Ангелите от най-нисш ранг винаги са с крила. Могат да ги свалят ....

Цитат
Ангелите са извънземни създания, притежаващи свръхестествени способности...

Потребителка дава информация от първа ръка за житието на ангелите  Wink

Те тия хора сякаш сядат и стават, и всеки ден си пият кафето с ангелите... сигурно и им държат крилата, докато си ги разкопчават... много са навътре в нещата  Mr. Green

# 177
Привет! Следя темата тайно Simple Smile От любопитство отидах да разгледам алтернативния и съм в шок и ужас. Натъкнах се на нещо, което наистина ме разсмя:

"7753191- Това  е цифровата  мантра за пари,която трябва да се повтаря всяка сутрин по 77 пъти
Доста е ....., но пък може и да си струва"

Веднага ми възникна въпроса в колко часа трябва да ставам сутрин, за да извърша ритуала ? Как да отброяват седемдесетте и седем пъти (може би с чертички на лист) и защо , по дяволите, "може би си струва". Не ми ли е в кърпа вързано богатството ?  Laughing

# 178
 Joy Joy Joy Пак добре, че не са 777.

# 179
  • София/Горна Оряховица
А можеше и да трябва да се казват 7753191 пъти ... те тогава хептен никакви пари нямаше да видят практикуващите го ... че докато го кажат ...

Общи условия

Активация на акаунт