Смешки от форума - 6

• 75 956
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Най-лошото е че не е уточнено ако в бързината на изгоравянето вземеш, че объркаш цифрата, дали започваш отброяването отначало  Laughing Тази мантра се оказа много сложна. Ще всема да проуча онази със запалената свещ при пълнолуние   Laughing
Спирам да спамя!  Hug

# 181
 Joy Joy Joy
А как да изричаме мантрата?
така:
"седем милиона седемстотин петдесет и три хиляди сто деветдесет и едно"
или така:
"седем седем пет три едно девет едно"
Да не объркам нещо утре сутрин докато броя. Закъсала съм я този месец и спешно се нуждая от седем милиона.  Mr. Green

# 182
За най-сигурно 77 пъти по единия начин и 77 пъти по другия.  Naughty

# 183
ОМГ и ЖДНБ

# 184
Как да отброяват седемдесетте и седем пъти (може би с чертички на лист)

В 21 век, да си отброявате мантрата с чертички на лист Shocked Но моля ви, да не сме в средните векове  Stop

Брояч Hug

# 185

"Могат да се ползват за регистриране бройката на посетители на събитие, отчитане бройката на хванати риби, правене на ревизии в препълнени складове, както и за следене покрай колко дървета сте минали с влака. Вариантите са неизчерпаеми."

hahaha hahaha hahaha

# 186
  • Варна
Как да отброяват седемдесетте и седем пъти (може би с чертички на лист)

В 21 век, да си отброявате мантрата с чертички на лист Shocked Но моля ви, да не сме в средните векове  Stop

Брояч Hug
Нищожна цена в сравнение с това, което ще спечелиш при изпълнение на мантрата. hahaha

# 187
  • София
Интересува ме дали мога да пазарувам някъде срещу посвещаването в тази мантра, като, разбира се, изискам рестото си в брой?  newsm78

# 188
  • Казанлък of all places
Страхувах се, че ще съм извън контекста на темата, ама като гледам, допълвам...

Цитат
Чувала съм,че на полуетаж не е добре от към фъншуй.

# 189
  • София
Е как - забележи градацията: ангели - висши ангели - Исус Христос. Значи той е нещо като главен ангел или ангел-председател.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Или може би ангел-президент? А дали имат и партии? Може би дяволите са опозицията?  Wink Wink Wink

# 190

"7753191- Това  е цифровата  мантра за пари,която трябва да се повтаря всяка сутрин по 77 пъти
Доста е ....., но пък може и да си струва"

Струва си, разбира се. Нумерология за първолаци.
7+7+5+3+1+9+1=33
3+3=6
А, както всички знаем, три шестици, т.е. 666 е числото на дявола. А той дава пари, но за сметка на това ти прибира душата.
Абе, "Фауст" да не е отпаднал от учебната програма?  Laughing

# 191
  • София/Горна Оряховица
Абе, "Фауст" да не е отпаднал от учебната програма?  Laughing
Бе преди 3 години беше  Mr. Green .

Ангелската тема посреща и изпраща ангели на поразия. Направо е отворен един път към земята, едни горещи линии са отворени ...

# 192
"Вярвате ли в дърпането на уши ? Помага ли , този метод да не боледуваме често от ангини   Тук наблизо има човек , който от дълги години прави това , но се страхувам да заведа синът ми , а съм чувала че много помагал"

# 193
  • София
Май на майката някой трябва да издърпа ушите ooooh!

# 194
  • В Космоса
"Вярвате ли в дърпането на уши ? Помага ли , този метод да не боледуваме често от ангини   Тук наблизо има човек , който от дълги години прави това , но се страхувам да заведа синът ми , а съм чувала че много помагал"

Това и на мен ми го приложиха като бях малка. Действа, за мое огромно учудване. Peace Къде е темата да споделя?

Общи условия

Активация на акаунт