Смешки от форума - 6

• 75 897
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • В Космоса
Съжалявам, но не. Peace Винаги има начин сама да разбереш, ако толкова се интересуваш. Но прибързаните реакции в повечето случаи са съвсем неуместни. Peace

# 271
Брех! Хем не казваш, хем определения раздаваш! Я си гледай работата!

# 272
  • В Космоса
Моля, да смекчиш тона! Както виждаш моят е съвсем миролюбив. Просто не си наясно със ситуацията, а пускаш иронични коментари. Това казвам. Определения не съм раздавала.

# 273
ОК. Извинявай!  bouquet
Дори не съм разбрала за Тумбата, а я харесвам много. Просто ми станаха смешни тези запитвания, при условие, че смяната на ник и аватар е нещо съвсем нормално.

# 274
  • В Космоса
Приемам извинението!  bouquet

Нормални са, разбира се, но за да се стигне до запитване към модератор, значи е имало защо.

# 275
Уф, Акаша, на теб ли да обяснявам какви дивотии има във форума?
Изобщо не ми мина през ум, че нещо сериозно, че...
Както и да е - разбрахме се. Peace
Отивам на лов за бисИри.

здравейте мами,

темата е доста чувствителна, затова изобщо не ми е идеята да влизам в нея. Всеки има право на избор и не искам да пишем за това изобщо.

Молбата ми е единствено, ако някой познава лекар на частно, който да напише, че ваксини са сложени, а действително не са, ако може да ми пусне контактите му на съобщение. Знам много педиатри, но не искам да сменям моята и единственият начин е да се направи на частно, а тя да го внесе в здравната книжка.

Благодаря ви предварително и желая хубаво лято:)

Някой да знае как да принудя работодателя да ме осигурява на 4 часа или да укрия данъци от работа на частно? Искам и да съм постоянно в безпричинен болничен, за да не ми гори отпуската. Има ли лекар, който до издава безплатно безброй фалшиви болнични? Моля ви - кажете, помогнете! Praynig
 Crazy ooooh!

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 10:11 от Пипи Дългото чорапче

# 276
  • София
поне ми кажете кой е новият ник на Тумбето, че ме вкарахте в чуденка!  Flutter

# 277
Пак си е върнала стария. Прочети и публикациите и ще разбереш. Peace

# 278

Цитат
Направо изпитвам суеверие да отговоря

# 279
  • София
Цитат

Цитат

Цитат
А аз знам, че във всеки мъж дреме едно животно. Просто трябва да го събудиш. Но как ще го направиш си е твоя работа.  Wink

Да, ама в някой мъже животното е охлюв  Wink

Охлюв - охлюв. В такъв случай може поне да я лиже  Laughing, ако и харесва де  Rolling Eyes

# 280
Боже, колко мъдрост, събрана в две изречения.  Mr. Green

# 281
Уф, Акаша, на теб ли да обяснявам какви дивотии има във форума?
Изобщо не ми мина през ум, че нещо сериозно, че...
Както и да е - разбрахме се. Peace
Отивам на лов за бисИри.

здравейте мами,

темата е доста чувствителна, затова изобщо не ми е идеята да влизам в нея. Всеки има право на избор и не искам да пишем за това изобщо.

Молбата ми е единствено, ако някой познава лекар на частно, който да напише, че ваксини са сложени, а действително не са, ако може да ми пусне контактите му на съобщение. Знам много педиатри, но не искам да сменям моята и единственият начин е да се направи на частно, а тя да го внесе в здравната книжка.

Благодаря ви предварително и желая хубаво лято:)

Някой да знае как да принудя работодателя да ме осигурява на 4 часа или да укрия данъци от работа на частно? Искам и да съм постоянно в безпричинен болничен, за да не ми гори отпуската. Има ли лекар, който до издава безплатно безброй фалшиви болнични? Моля ви - кажете, помогнете! Praynig
 Crazy ooooh!
Поясни, моля, къде му е смешката на последния  "бисИр", който хвана. И каква е връзката между неплащането на осигуровки и непоставянето на ваксини?
Струва ми се, че се изказваш неподготвена.

# 282
  • София
Право думаш, Ловис. Няма смешка, както и в ГНМ и прочее алтернативи. Трябва ни тема "Мъка от форума".

# 283
ЕлицаPeace.
Ловис, имам нов подпис.

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 10:27 от Пипи Дългото чорапче

# 284
  ...Предстой ни пътуване до Испания с кола и куче. в много форуми съм чела разни теми но не намирам изискванията как да пътува кучето в колата. задължителен ли е колан за куче или трябва да имам клетка?
 ...

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт