Смешки от форума - 6

• 75 926
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • в пералнята
Не, беше за едно детенце, починало от менингит. И всички се опитват да го отдадат на ваксините, освен някакъв голям познавач на ГНМ, който го отдава на тръгването на ясла (преживян конфликт).
Абе тези са за затвор направо...

# 256
Отвратително.  Confused

# 257
СБСМ, ЖДНБ, ОМГ, ССФ, ЦК на БКП, КПСС ...
Всякакви подобни съкращения са ми точно за тази тема! Смешни и излишно превзети. Simple Smile

# 258
Е, с тая разлика, че СБСМ и ЖДНБ са създадени с иронична цел, но това не е масово известно, явно.  Laughing

# 259
  • В Космоса
Е, с тая разлика, че СБСМ и ЖДНБ са създадени с иронична цел, но това не е масово известно, явно.  Laughing

Въпреки, че замисълът им е с подигравателен уклон към подобни абревеатури и те вече се клишираха и стават леко досадни. Laughing

# 260
Найш колко ми дреме дали някой ги смята за клиширани.  Mr. Green Егати форума, за две седмици нещо се клишира.

# 261
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Един хулигански съвет - накарай детето да се изака на вестник, завий го като пакетче и го сложи на прага им. Звънни на звънеца и като чуеш, че идват да отварят - палиш вестника и бягаш. Хората първосигнално гасят огън с крака  Mr. Green

# 262
  • В Космоса
Найш колко ми дреме дали някой ги смята за клиширани.  Mr. Green Егати форума, за две седмици нещо се клишира.

Найш колко ми дреме дали на някой му дреме, че ги смятам за клиширани. Mr. Green По мои наблюдения е доста повече от 2 седмици "модата". Всеки път като вляза в правописната се натъквам на тях.

Но... не е важно. Peace Просто вметка. Laughing

# 263
Колкото и на мене, и кво?  Sunglasses

Един хулигански съвет - накарай детето да се изака на вестник, завий го като пакетче и го сложи на прага им. Звънни на звънеца и като чуеш, че идват да отварят - палиш вестника и бягаш. Хората първосигнално гасят огън с крака  Mr. Green

Това е виц, наистина ли трябва на две места да се обяснява факта?

# 264
  • В Космоса
Ми нищо, кво "кво"... Sunglasses

# 265
К'во к'во?! Абе, ти да не виетнамец, бе?

Виц и от мен, гледам, че сме сменили темата.  Mr. Green

СБСМ няма и седмица. Гаранция.  Wink
Другото е от някой и друг месец, да. И к'во?

Не ми се мисли с плитчините какво ще стане.  Mr. Green

Он-топик: от темата за въпроси към модераторите

И още нещо - Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 00:59 от Николета Пауногорска - Хаджистрашимирова

# 266
# 267
 Shocked
Това за Тумбето... ooooh!
Обаче и модовете имат железни нерви... Whistling

# 268
  • В Космоса
Shocked
Това за Тумбето... ooooh!
Обаче и модовете имат железни нерви... Whistling

Какво охкаш за Тумбето. Знаеш ли какво беше развитието?

# 269
Не. Ще ме светнеш ли? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт