Смешки от форума - 6

• 76 331
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Не на медикализирането на естествените човешки състояния!  Mr. Green

# 481
  • София
И още малко:
Цитат
На земята има една добронамерена към нас цивилизация-делфините,и три паразитни.Рептилите са най-гадните.Те са енергийни вампири. Хранят се енергийно с нашия страх,като ни пускат в главите мисли-паразити.Не сте ли усещали,че имате несвои мисли,гадни натрапчиви представи... #Crazy .Космоса бъка от живот.В една от книгите на братя Стругацки ГСТ/Група за Свободно Търсене на планети с разумен живот/се казва,че   априори приемаш носителя на разум като същество,етично равно на тебе,но бързо научаваш,че има същества ,много по лоши от тебе,какъвто и да си ти...И почваш да ги делиш на чужди и свои. Cool Казвайте си защитни мантри,или формули,или даже молитви.Това е моя съвет. Praynig Знам,че хората не вярват,ама нали сте чували израза:Най-големия номер на дявола е да ни убеди,че не съществува.

Отивам да си кажа защитната мантра, че само кръстосани пръсти не ми помагат Laughing

# 482
Стругацки и Дявола, куулSunglasses

# 483
  • на кого му пука
От какви психарски теми ги вадите тия изявления?Явно не сърфирам достатъчно из форума.

# 484
Цитат
Цитат
Защо темата наречена "Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите" е повече от 200 стр.?
Писала съм в нея и аз не помня кога, преди повече от 1г., и сега ми излиза в непрочетени, а аз не желая да я следя повече. Мога ли да се "отпиша"?

Направи си нов профил и пусни тема: "Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите" - 2
После спри да ползваш профила.  Wink

Съвет за мултиакаунтинг не къде да е, а в темата за въпроси към модератори и администратори.  Mr. Green

# 485
Точно на него се забавлявах  Laughing Laughing Laughing

# 486
  • София
От какви психарски теми ги вадите тия изявления?Явно не сърфирам достатъчно из форума.

Ааа...не е от темите  Wink
Цитат
И аз не съм музикална и съм вегетарианец,ама съм си бая лудичка.

Сега, аз като ям месо и съм музикална се предполага да съм луда ли newsm78

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 10:47 от RумиK

# 487
Сега, аз като ям месо и съм музикална се предполага да съм луда ли newsm78

Със сигурност, казвам ти го като луда на луда.  Mr. Green

# 488
  • гр. София
Е аз тогава пък каква съм? Хем съм вегетарианка, хем не съм музикална (не мога да пея, но с танците нямам проблем).
Но си признавам, че съм си луда.
Кой се наема да ме диагностицира точно?  Rolling Eyes

# 489
  • София
Самозванка такава  Crazy Hug Тук месоядящите и музикалните сме истинските луди  Stuck Out Tongue

# 490
  • гр. София
Не знам дали съм самозванка, но като учех за изпита по съдебна психиатрия от всички болести си открих симтоми  Laughing
После се оказа, че не съм само аз така  Mr. Green
Много сме! Силни сме!

# 491
На теб лудостта ти идва от професията, а не от диетата. Колега.  Laughing Добре, че няма кой да ни освидетелства.  Wink  Аз, като месоядна съм луда по две линии.

И за да не е спам:
Цитат
Моето държавно съкровище...

Не става дума за облигации  Wink

# 492
  • гр. София
Колега  Hug  bouquet

Държавно съкровище... Хм,  Thinking това да не го е казал главният редактор на "Държавен вестник"?  newsm78

# 493
Държавното съкровище и мен ме разхили.

# 494
Предавам се. Какво значи "Държавно съкровище"?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт