Смешки от форума - 6

• 76 326
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • в пералнята
Да не е фискалният резерв?  Thinking

# 496
Не, мили девойки, не е фискалния резерв. Свекървата е държавно съкровище! Мда!  hahaha

# 497
Свекърва е държавното съкровище.  Laughing

# 498
Не знам дали съм самозванка, но като учех за изпита по съдебна психиатрия от всички болести си открих симтоми  Laughing
После се оказа, че не съм само аз така  Mr. Green
Много сме! Силни сме!

Не си, не си  Laughing много сме, силни сме!  Joy

# 499
Не, мили девойки, не е фискалния резерв. Свекървата е държавно съкровище! Мда!  hahaha

А стига бе!  hahaha

# 500
  • София
Мнение в темата Боя за коса - Блонд 28-клуб на блондинките:

Цитат
Моя мъж слуша руски,най-вече тези,на които вика Вълчите.Ето любимите му,може и на вас да харесат.http://www.youtube.com/watch?v=WfsIp89tiXU&feature=related   http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=mp0A5-stspw&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=TcugWGGANi0&feature=related Последната е от 1 филм,който свършва много тъжно. Crying or Very sad

Разбира се, от любимата ми напоследък потребителка Mr. Green

# 501
Преди малко я изчетох цялата (потребителка), много и искрено ме радва по специфичен начин.

# 502
  • София
Преди малко я изчетох цялата (потребителка), много и искрено ме радва по специфичен начин.
Нали  Hug

Ох, и аз не знам дали е смешно:
Цитат
АЗ ХОДЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ НА СОЛАРИУМ ДНЕСКА ОБАЧЕ КАТО ЗА ВТОРИ ПЪТ СЕ ПУСНАХ НА 8 МИНУТИ И СЕГА МЕ СЪРБИ ДОСТА КОЖАТА ...СТРАННО

# 503
Представих си го и ме напуши смях:

Аз си лягам само с моя. Има дребни изцепки, спирам се, коментирам, той се оправдава и продължаваме.

От същата тема:

Скрит текст:

Това пречи ли на някого? Whistling

Ни най-малко не ми пречи, стига пенисът да е по-дълъг от космите в невъзбудено състояние.

# 504
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

държавно съкровище  hahaha hahaha hahaha

ох, нощен смях, дано ми остане време да посънувам.  Joy

# 505
  • София
От същата тема, която е цитирала Алексче:

Цитат
п.с. Пича от снимката...кво да кажа-едната му цица е по-голяма...хахахах ама сериозно това ми направи впечатление.
Обичам мъжете с по-малко косморляци.Но и пасмоляци/на голите охлюви така им викат/не харесвам

Още една нова дума - пасмоляк.  Laughing

# 506
  • в пералнята
Нали  Hug

Ох, и аз не знам дали е смешно:
Цитат
АЗ ХОДЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ НА СОЛАРИУМ ДНЕСКА ОБАЧЕ КАТО ЗА ВТОРИ ПЪТ СЕ ПУСНАХ НА 8 МИНУТИ И СЕГА МЕ СЪРБИ ДОСТА КОЖАТА ...СТРАННО

Не знам защо, много ми напомня на Лизетката. Биха били много добри приятелки според мен.

# 507
Още една нова дума - пасмоляк.  Laughing

Разкош! Много си падам по пасмоляци.  hahaha Интересно, откъде идва.  Rolling Eyes

# 508
  • Варна
 Laughing Аз си помислих, че "държавно съкровище" е "законен съпруг" пък то било С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

# 509
  • на кого му пука
Кви свекърви бе.Само Бате Бойко е държавно съкровище никой друг Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт