Смешки от форума - 6

• 75 852
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
М да, момичето иска да стане хирург и да замине за Германия, а родителите се "бъзикат" с нея че много искала да замине... Shocked

# 616
И ако добавим към всички задължения и това

Всъщност тя набляга достатъчно над учебниците - през последните две години ходи на пет национални олимпиади, национално състезание по бг, ключови компетентности /национално състезание/ по природни науки, и я наградиха за Ученик на годината в областта в природоматематически профил, има шест медала от худ. гимнастика, в момента тренира волейбол, и миналото лято взе с много висок резултат английски изпит на кеймбридж  FCE, в момента учи немски.

то момичето реално няма детство, нито пък време да контактува с връстници
На мен това не ми се вижда реално. Naughty

# 617
  • Mars Hotel
Точно това щях да напиша, това не може да е истина.

# 618
  • София
Ако е провокация, ще е наистина прекалено. Ако е реалност - също.
От публикациите на авторката съдя, че наистина става дума за мююлманско семейство.

# 619
  • Там, където ме обичат
А не, хитът е в шестте медала по художествена гимнастика и в допълнение волейбола.
И да не пропусна английски на ниво незнамкакъв си сертификат, че и немски. Децата от НЕГ , АЕГ и АК тук е редно да позеленеят от завист. Ами спортните училища? МЪка, мъка!

# 620
  • София/Горна Оряховица
Взимам си думите обратно.

И се моля темата да е пързалка.

6 медала по гимнастика? А защо не е в Лоднон  Thinking ?

Може би ако отиде в Лондон няма да има кой да готви и чисти ...
Пардон. Слугува.

# 621
  • Там, където ме обичат
Взимам си думите обратно.

И се моля темата да е пързалка.

6 медала по гимнастика? А защо не е в Лоднон  Thinking ?

Може би ако отиде в Лондон няма да има кой да готви и чисти ...
Пардон. Слугува.
Мне, щото е медалистка от индивидуалните състезания, а в Лондон е само отборът ни. Няма квота.  Cry

# 622
  • Gone with the wind
Мили Боже  ooooh! ooooh! ooooh!

Хваля я за успехите й в училище по-скоро на околните, но за домакинските задължения не, тъй като винаги аз или бащата намирам кусур,примерно измила чиниите ама после пак сложила една в мивката без да я измие.,защото вече била измила цялата мивка/говоря за мивката, не за съдовете/. А иначе цялата рода я смята по-скоро за мързелива, отколкото за много работлива. Всеки ден проверявам кои задължения за деня са извършени и смятам бележките за излишни, защото тя трябва да се научи да помни. Все пак един ден тя ще е стопанката на дома...тя е момичето у дома, както някой беше каза.
А какво мисли тя по въпроса - това са вечните спорове, тя винаги казва, че не забелязваме дори когато се е постарала, че всеки ден й натякваме колко е мързелива. Дори онзи ден моята сестра й каза нещо, от което тя много се обидила:"Ама теб сега ако те оженим, на втория ден ще те върнат като видят колко си мързелива и нищо не правиш!". Голяма разправия падна, как тя вършела толкова работа пък ние сме й викали мързелива само защото не може да готви.Иначе тя обича да готви сладкиши, но не обича да готви манджи. Но аз не й позволявам да готви сладкиши, а я карам да се научи на манджи.

И добавка

Към авторката:
като иска момичето да приготвя сладкиши защо не и позволявате??? Мързеливите не им се приготвят сладкиши   Thinking Мързеливите не мият мивки  Mr. Green  А безработната сестра да си спести коментарите кой ще го върнат  hahaha че тя не е цъфнала и вързала

Защото съм убедена, че ще оплеска всичко

Значи сладкишите ще ги оплеска, а манджите не? Да ви имам логиката и убежденията
Съпругът без сладкиш ще оцелее, ама без манджа надали..

Това не може да е истина, искрено се надявам да е някаква пързалка .........

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 19:54 от ku4o

# 623
  • София
Не искам да я чета повече тази тема за слугинчето, става все по-ужасно  Tired

# 624
  • на кого му пука
Ми не я четете.Аз само от коментарите тук вече съм убедена, че отглеждам две много тъпи и мързеливи деца./нищо че са момчета и че са малки/.

# 625
Ако не е пързалка искрено се надявам детето да успее да се откопчи някак от тая отровна среда.

# 626
Не е пързалка,  майчето иска съвети сега,
 хората изписаха 20 страници- абсолютно единодушно.

# 627
Цитат
Интересно  не  сте  ли  виждали  женсвена  мъжкарана  -  закръглена  жена  от   всякъде  ,  а  маниера  мъжки  .

Виждали ли сте?  Ъъъъъ, пардон, пропуснах интервалите:  Виждали    ли    сте    ?

# 628
  • София
Темата с детето е като сапунка. Дори не е смешно, а е направо трагично.

# 629
  • някъде ... тук ...
да сменя темата:
... най-учтиво го помоли да изчезва веднага, че да не го зарита. ...
то и целия постинг е...

пързалка ли е, що ли

Общи условия

Активация на акаунт