Смешки от форума - 6

• 75 841
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Ям докато не потъна в пясъка. На два пъти ме вадят с багер. Мъжът ми тази година каза, че ще ходим поотделно на море, защото вече съм приготвила скарата и по един мини бидон с кисело зеле и ракия.

Отговор на въпроса: "Вие плюскате ли на плажа като за последно?"  Laughing

От същата:

Кажи къде ходиш на плаж, че да не ти развалям гледката или поне да си навия циците на стегнато руло.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 19:57 от Анонимен

# 76
Цитат
А чакай и аз да се метна у темата. Не щам да се омъжвам, имам си мъж уж. Други работи искам да разбера как хората ги правят след 35.
Е, как! Приципно, навършвайки 35, си ставаш полутруп. Плътта започва да се разлага и да мирише лошо. Затова, ако изобщо имаш някакъв ищах, го правиш със зомбита, по пълнолуние, а най-добре само на Вси светии. Въроколаци и вампири са добър избор, ама човек рядко има такъв късмет.
С една дума - не си е работа да си над 35. Животът рязко губи смисъл.

hahaha hahaha hahaha

# 77
От земетръсната тема, където явно продължава силно да си ги тресе  Laughing

...9-тата степен в Япония казват, че изместила оста на Земята. Затова май слънцето започва да прижуря още в 6 сутринта...Утре ще си навивам часовника да видя в 5 часа дали изгрява, ако да, значи вярно оста се е изместила...

ОМГ и ЖДНБ  smile3544

# 78

...9-тата степен в Япония казват, че изместила оста на Земята. Затова май слънцето започва да прижуря още в 6 сутринта...Утре ще си навивам часовника да видя в 5 часа дали изгрява, ако да, значи вярно оста се е изместила...

ОМГ и ЖДНБ  smile3544

Друга ос и се е изместила на въпросната потребителка, или по-скоро отдавна не е въртяна около ос, та толкова я трескат земетръсите, ама нейсе, случва се  Sunglasses

# 79
Пак ли Lady? Но какво ли питам.

# 80
УжааааааааааааааааааааасТ.
То да се чудя вече кой бисИр да си сложа в подписа. Crazy

# 81
О, не, не, не, не!  smile3532

Да ме пита за слънцето, ше ѝ кажа - в 5.30 почва да изгрява, наблюдавам го почти всяка сутрин.  hahaha

# 82
  • Варна

Е, много ме кефи. Joy

# 83
 Laughing..Абе аз ще ида да си проверя сама  Laughing  Пускането на бисери не е толкова самоцелно. Една друга съфорумка схвана добре идеята и като гледам си я е сложила в подписа...В крайна сметка целта е да се забавляваме, в противен случай нямаше точно тук да се срещат най-засуканите аватари, с най-остроумните подписи и прочие. Най-лошото е, че сте почнали да се вземате твърде насериозно тук и приемате всичко твърде лично...Споко бе, това все пак е една виртуална реалност. Аз може и мъж да се окажа накрая  Wink

# 84
Къде ще идеш? На хоризонта?  hahaha Приемаме лично изместената ос на Земята? Не мога да спра да задавам въпроси.

# 85
 Laughing. Това беше шега. От доста време ги пускам конкретно в темите за земетресения, за да се успокои народа. Хората се кефят и се смеят, дето се вика разпуска ти се душата, като видиш някоя простотия, а ти си на тръни...а за оста на Земята, че се измести, измести се, ма с малко...Няма да дочакаме скоро полярния ден. Не знам да ти се смея ли, да ти се чудя ли..., като те гледам как подскачаш и се пуцаш май на смях ще ме напуши... Laughing

# 86
Смей се - смехът е здраве. Ама не се пъни да си маскираш изказванията като шеги.

Цитат
чесънът понижава кръвното налягане, а пък ако човек е хипертоник в тези жеги по плажовете си е сериозно застрашен... не оплювайте сега и чесъна, има защо да се яде на плажа!

Много ми допадна идеята за чесънче на плажа.  Mr. Green

# 87
  • в пералнята
Смей се - смехът е здраве. Ама не се пъни да си маскираш изказванията като шеги.

Цитат
чесънът понижава кръвното налягане, а пък ако човек е хипертоник в тези жеги по плажовете си е сериозно застрашен... не оплювайте сега и чесъна, има защо да се яде на плажа!

Много ми допадна идеята за чесънче на плажа.  Mr. Green

Мчи ко?! В един студен таратор и става яката работа. И една мастичка като праснеш настрани за разширяване на кръвоносните съдове, хич няма да ти пука колко ти е кръвното налягане. perko

# 88
Ама да, съвсем реално ми допадна.  Grinning

# 89
  • В Космоса
От темата за плюскането на плажа:

Цитат

Изчезна душицата, сигурно са я изплюскали.

Ох, направо корема ме заболя. rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт