Смешки от форума - 6

• 75 826
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А и новият глагол - униформира - също цепи мрака! Нещо като входира, ама не точно  Laughing Laughing Laughing

# 61
"въпроса ми е  когато съм в 9 м  ще има ли място за шаване и дали става болезнено ритането ? ( ест. нямам против )"

Е то и да имаш против, и да нямаш... Laughing

# 62
  • София
"въпроса ми е  когато съм в 9 м  ще има ли място за шаване и дали става болезнено ритането ? ( ест. нямам против )"

Е то и да имаш против, и да нямаш... Laughing
Е, то и да няма място за шаване... Joy Joy Joy вече няма и накъде да се шава  Wink

# 63
 hahaha Винаги има място, ако ще то да е под ребрата!

# 64
"А Веселин Маринов, срам, срам , срам, що не ходи да го прегледа някой лекар, има ПОТЕН проблем"

Ама как може такова нещо, какви са тези проблеми, дето смеят да се потят Laughing

# 65
  • София
Цитат

Освен да имам умножение на личността, но такова нещо не си спомням да съм писала Laughing.

Все си мислех, че се казва раздвоение на личността... newsm78

# 66
  • София
Ааааааа да ти се раздвои личността е едно, ама като се умножи вече си е съвсем друго. Не двама, много ставааааат  Joy
На мен това ми хареса и мисля, че не е грешка, а е написано нарочно. Ще взема и аз да си умножавам личността  hahaha

# 67
  • в пералнята
В аритметична или в геометрична прогресия?  hahaha Joy

# 68
"А за първи път чувам такова нещо, за всички авио компании ли е задължително, да се купува билет за нероденото бебе. "

Joy Joy

# 69
  • София
Цитат
Здравейте!Наскоро разбрах че лечение с мед там доло било много ефикасно.За гъбички,бактерии и т.н. пък и профилактично се отразявало добре.Вие чували ли сте такова нещо или правили ли сте си?Какво смятате?И още нещо наскоро попаднах на следния коментар  - ''Има едни билки , кото пия един път месечно профилактично, и евентуално ако се появи някакво течение изчезва като ги пиял А и доколкото знам регулират цикъла БЯЛ РАНЕЦ И ЦАРИЧЕ. Има ги по аптеките .''  Какво милсите за меда и за тези билки?

# 70
Цитат
Здравейте!Наскоро разбрах че лечение с мед там доло било много ефикасно.За гъбички,бактерии и т.н. пък и профилактично се отразявало добре.Вие чували ли сте такова нещо или правили ли сте си?Какво смятате?И още нещо наскоро попаднах на следния коментар  - ''Има едни билки , кото пия един път месечно профилактично, и евентуално ако се появи някакво течение изчезва като ги пиял А и доколкото знам регулират цикъла БЯЛ РАНЕЦ И ЦАРИЧЕ. Има ги по аптеките .''  Какво милсите за меда и за тези билки?

Линк, линк!  Praynig
С меда освен кола маска друго едва ли ще изчисти.Simple Smile

# 71
А, медът мисля, че има доказани противогъбични свойства, ама точно в тази област как се прилага...  Laughing Лепне, в края на краищата.

# 72
Цитат
отдавна вързастта за първо дете се измести след 30-35г, за второ какво остава........
Само не разбрах кой направи изметстването и в Държавен вестник отбелязано ли е?
Така се кефя на такива заключения, а въпросната съфорумка просто цар в тази област.  ooooh!

# 73
Цитат
...Николета, ако си беше родила по естествен начин и и се беше раз.....п........, може би щеше да си заобича детето.

Странни критерии за обич.  newsm78

# 74
Цитат
...Николета, ако си беше родила по естествен начин и и се беше раз.....п........, може би щеше да си заобича детето.

Странни критерии за обич.  newsm78
Тъкмо това влизах да напиша...
Тази жена е като бисерна мида. Произвежда ли произвежда...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт