Смешки от форума - 6

• 75 797
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Естел, грешката не е страшна по принцип, но за някои от нас (има-няма за няколко милиона по света) Пътеводителят е настолна книга, Дъглас Адамс е религия, а 42 е Отговорът на вечния въпрос. И изобщо не се шегувам. Затова е страшно да го бъркаш с Прачет, който наистина просто се лигави напушен (според мен). Wink  Peace

# 46
Аз и двамата не ги познавам.  Blush А въпросното 42 го хвалеха като най - великата книга на света.

# 47
Кинче, може ли да не се обиждаме, моля.  Peace Нека е така според теб, но не е задължително да го споделяш, щото за някои от нас пък Пратчет е това, което за теб Адамс.

# 48
Кинче, може ли да не се обиждаме, моля.  Peace Нека е така според теб, но не е задължително да го споделяш, щото за някои от нас пък Пратчет е това, което за теб Адамс.
Първи е бил Толкин, да не забравяме. Mr. Green

# 49
Кво общо има пък това?  Grinning Айде стига, че пак заспамихме мощно.

# 50

Знам, ИрПуц, права си и се извинявам. Аз затова написах "според мен". Признавам си, че не съм чела много Прачет (само 2-3 книги), но пък познавам негови фенове - доста смислени и симпатични - сигурно има нещо в него, което ми убягва. Хайде мир!  Peace

Аз и двамата не ги познавам.  Blush А въпросното 42 го хвалеха като най - великата книга на света.

Ами аз съм горе-долу съгласна. След Платон не бях чела нещо толкова смислено и забавно.
При мен философията 42 вършеше идеална работа от 6-ти клас до към 37 години. За съжаление, наскоро установих, че отговорът може да бъде и 43, или даже 47, и пак ми стана сложно... Както и да е. Просто трябва определена нагласа и светоусещане, за да те хване. Иначе, да, на него му е запазена марка да пише за ужасно сериозни неща по ужасно смешен начин. Мисля, че така тушира тревожността и депресията, пораждаща се от това, че си задава твърде сериозни въпроси. Обаче спирам да спамя преди да са ме изгонили в литературния подфорум. Embarassed И пропускам Толкин!

# 51
Нали спорите кой писател е най - добър?
Понеже съм Толкин фен, за мен той е най. Освен това се води за основоположник на жанра.

# 52

"Пътеводителят" не от тоя жанр. Не е фентъзи. Peace

Кинче, аз съм от твоята партия. Simple Smile

# 53
А какво е?  Grinning

# 54
Нали спорите кой писател е най - добър?

Нищо подобно.  Wink Подобен спор е меко казано безсмислен. Хайде наистина стига с тази дискусия, че веднъж вече се чисти темата, да не се налага да се чисти пак. Да отворим тема - ще е интересна.

# 55

Научна фантастика.

# 56

Кинче, аз съм от твоята партия. Simple Smile

Много сме! Силни сме!   bouquet

Между другото, преди да ни изтрият, като бях малка си мислех, че само аз го разбирам толкова добре Адамс. После се появи интернет, фейсбук и гледам - ама те много хора така си мислели! Даже било характерно това за феновере на Дъглас Адамс - всеки си мисли, че няма друг човек на планетата, който да го разбира тооолкова добре.  Laughing

# 57
  • София
ех, как пък не ми мина през главата, че ще прочета такова изказване за Пратчет по повод вярвам неволта грешка  ooooh!

# 58
От подфорума за имената:
Цитат
За тук ти трябва по - тъпоъгълно име - Ронълд, Реймънд, нещо, което да си пасне идеално с българска фамилия и цигански манталитет.
Хаха! Може ли линк?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=635585.msg20865897#msg20865897

# 59
Цитат
струва ми се, че човек, който е склонен доброволно да се униформира, е с някакси стеснен мироглед и вероятно бъка от комплекси, които да избива вкъщи вечер след работа.

От темата за привлекателността на мъжете в униформи. Порази ме с широтата на възгледите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт