Смешки от форума - 6

• 75 803
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
alimentare от италиански, означава хранене
а alimenti-поддръжка

# 31
Цитат
Мъжът ми е близнаци. От началото беше дърво в леглото, защото нямаше опит, обаче е много ученолюбив и сега съм много доволна, освен това е много красив мъж, все едно от списание е излязъл, за това и си го държа, много съм горда с него. Негативните страни са, че никога нищо не знае, не може да решава никога нищо, абеее тъпичък е, а и никога не е имал проблеми в живота, така че е като малко дете.

# 32
  • Варна
Цитат
а и предпочитам скитници/повече листа, не се пилеят /

Тук става въпрос за рисуване на блок N4 или на скиЦник Laughing

# 33
  • София
Цитат
От тоз' Пратчет четох Пътеводител на галактическия стопаджия. Имах чувството че автора се е напушил здраво и е писал каквото му дойде наум. Нищо не разбрах освен че отговора е 42.

Joy

# 34
Цитат
От тоз' Пратчет четох Пътеводител на галактическия стопаджия. Имах чувството че автора се е напушил здраво и е писал каквото му дойде наум. Нищо не разбрах освен че отговора е 42.

Joy
Това е мое мнение.  Blush
За втори път попадам в темата.  ooooh!

# 35
  • Варна
Цитат
Мъжът ми е близнаци. От началото беше дърво в леглото, защото нямаше опит, обаче е много ученолюбив и сега съм много доволна, освен това е много красив мъж, все едно от списание е излязъл, за това и си го държа, много съм горда с него. Негативните страни са, че никога нищо не знае, не може да решава никога нищо, абеее тъпичък е, а и никога не е имал проблеми в живота, така че е като малко дете.

Е, реалистка е жената, не може да се отрече, даже е похвално.  Grinning

# 36
Цитат
Разград е в Пиринския край, а там е много красиво,

smile3532

Joy Joy Joy

# 37
Ей, как са окастрили темата. Тъкмо влизам да си догледам сеира и гледам половината постове ги няма. Къде ли са засегнатите, ближат рани сигурно   Joy

# 38
Цитат

Joy
И все пак, Пратчет какво общо има с Пътеводителя? newsm78

# 39
Е, реалистка е жената, не може да се отрече, даже е похвално.  Grinning

smile3532

# 40
От подфорума за имената:
Цитат
За тук ти трябва по - тъпоъгълно име - Ронълд, Реймънд, нещо, което да си пасне идеално с българска фамилия и цигански манталитет.

# 41
  • Mars Hotel
Цитат

Joy

Нищо. Объркала се е Естел.  Laughing

# 42
  • в пералнята
Предполагам, че е пускано, защото е много старо, но се смях с глас.
За лечебната сила на кокошия гъз

# 43
Цитат

Joy

Нищо. Объркала се е Естел.  Laughing
  Peace
Оказа се нищо.  Mr. Green

# 44
От подфорума за имената:
Цитат
За тук ти трябва по - тъпоъгълно име - Ронълд, Реймънд, нещо, което да си пасне идеално с българска фамилия и цигански манталитет.
Хаха! Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт