Смешки от форума - 6

• 75 923
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • В Космоса

Не е само тя на такива. Много са! Има цяла тема в алтернативния, онзи ден попаднах на нея и се оцъклих. #Crazy

# 121
  • Бургас
Да,това е темата за Ангелите! Laughing
Аз също не повярвах колко много кукумицина могат да се съберат на едно място. Rolling Eyes

# 122
Линк, please! Praynig

# 123
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484827.0

От 2010 г. чак до наши дни Mr. Green
Покъртително е как ангелите са получили вдъхновение от филм Laughing

# 124

Посещенията в Алтернативния подфорум и Филмовия със сериалите е абсолютно противопоказен за коремните и лицевите мускули, защото има опасност да се схванете от смях  Naughty
Освен това след около тридесетминутно пребиваване има опасност да ви обземе ужасно униние и тъга за бъдещето на човешкия род като цяло, както и основателни опасения относно психичното здраве на целокупната ни нация в частност!

Предупредих ви!

# 125
Освен това след около тридесетминутно пребиваване има опасност да ви обземе ужасно униние и тъга за бъдещето на човешкия род като цяло, както и основателни опасения относно психичното здраве на целокупната ни нация в частност!

Предупредих ви!

Мен ме обзе след само 10 минути. Страшно е.  Mr. Green

# 126
 #Shocked
Влязох, прочетох.... smile3556
Ужасена съм... dont

# 127
#Shocked
Влязох, прочетох.... smile3556
Ужасена съм... dont

На фона на това Разград в Пиринския край започва да звучи почти приемливо  Wink
Отиди във филмовия в някой турски сериал да се поразвеселиш  Hug

# 128
Тия с ангелите са ми любими, заедно с ГНМ. Филмовите бледнеят, там просто една по-буйна емоционалност и вживяване кипи, докато в Алтернативния са... плашещи чак.

# 129
  • Бургас
Какво е ГНМ? newsm78

# 130
     Останах безмълвна за кратко. И дъхът ми спря. Дайте друга порция смях, защото се чудя дали да се самоубия ритуално или само да хвана гората.
     От турски сериали и смешки ме втриса - преди години попаднах на някаква драматична тема и се чудих на какви ли турци съм попаднала(моите познати са все дискретни хора), че така си веят личните проблеми във форум. То не бяха обсъждания кой какво трябвало да каже, какво да направи, как еди- коя си била лоша, а другата сбъркала и трябвало да постъпи еди-как си.
     Около 15 минути четене ми бяха нужни да разбера, че това не било истинска драма, а хората си обсъждат някакъв сериал и си пишат сценария.  ooooh!
     Славе, Германска нова медицина е това, но по-добре не припарвай до темата.

# 131
Абе откак чета във форума, почнах много да съчувствам на мъжете, честно.

# 132
Те са си за съчувствие  Grinning

Цитат
Децата ни са направени чрез дупка в нощницата/тя е с дълъг ръкав/ и еднократно, в най-подходящия за това ден. И се къпем на тъмно

# 133
Не е смешно, но начинът, по който е изказано, ме разсмя:

Цитат
Много се облекчих от двата труса последните 2 дни.

По ангелската тема, много ми допадна:

Цитат
Очевидно ангелите от високите нива имат нужда от верижен мейл спам, за да извършват ангелската си дейност.

Поначало и се кефя на тази потребителка, как не се умори да кръстоносва и там, и в Раждането вкъщи.
Добре, че не се уморява, всъщност.

# 134
И аз ѝ се кефя.  Mr. Green

От темата за ГНМ ме обхвана бездънен ужас още на първата прочетена страница.

Общи условия

Активация на акаунт