Смешки от форума - 6

• 75 933
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Преди време се бях опитала да разбера за какво става въпрос, и аз изтръпнах още в началото и се отказах.

# 136
  • София
Малко офф, защото нямам какво да копна Simple Smile
Относно гащите с дупка Sad Срам не срам - скоро видях, че съществуват такива. Явно съм изостанала.
И сега сериозно... най-мъчно ми е, че тия с ангелите и ГНМ гледат деца Sad

# 137
И сега сериозно... най-мъчно ми е, че тия с ангелите и ГНМ гледат деца Sad
Анджак. Ако бяха стари моми, щеше да е само смешно.

# 138
 newsm09 smile3544

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484827.0

От 2010 г. чак до наши дни Mr. Green
Покъртително е как ангелите са получили вдъхновение от филм Laughing

Снощи съм цвилила, заради тукашните писания  Joy Не само от горната тема, а и от останалите постове и линкове към теми.
Безобразие!!! Mr. Green

# 139
  • София
Те са си за съчувствие  Grinning

Цитат
Децата ни са направени чрез дупка в нощницата/тя е с дълъг ръкав/ и еднократно, в най-подходящия за това ден. И се къпем на тъмно

Дай линк, плиииз! Това да не са някаква строго религиозна секта, че правят кекс с нощници с дупка? Embarassed Embarassed Embarassed

# 140
Това е иронично изказване от темата за гащите вкъщи в отговор на подмятането, че ако не ходиш пред потомството си почти-натюр без оглед на възраст и пол си консерватор и половина и нормална комуникация в семейството е невъзможно да има.

# 141
  • София
Много смели хора имало тук! Аз не смея да отворя нито ГНМ, нито Ангелите... пробвала съм и направо ме полазиха... ангели... по гърба.

# 142
Реших да продължа и отворих и ГНМ... #Crazy
Бас хващам, че на всичките, списващи там, IP адресите са от Карлуково... или от психоболница за най-тежки случаи...
Ужас, ужас... Crazy
Мъка, мъка... ooooh!

# 143
Дай линк, плиииз! Това да не са някаква строго религиозна секта, че правят кекс с нощници с дупка? Embarassed Embarassed Embarassed
Ники е казала за иронията.

Ето и темата:
За ходенето по гащи

# 144
  • София
Ники е казала за иронията.

Ето и темата:
За ходенето по гащи
Joy Joy Joy JoyАз реших, че е от ангелската тема... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 145
Постът ти за сектата си е тъкмо в правилната тема  Joy

# 146
  • София
Просто реших, че нещо ангелите имат против нормалното кексене и викам - сигур затова са тея нощници с дупка - да е всичко от ангелско, по-ангелско....Ама аз в тази ангелогласната тема успях 5-6 страници да отметна, ама не е истина.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 147
  • София
Цитат
може би така се презапасяват, че на старини ще има кой да ги гледа
Joy Joy Joy

# 148
Цитат
и аз съм в същия шок.Тази вечер реших да си легна по късно ... отивам аз до кухнята да си взема нещо за хапване и какво да видя .. хлебарка колкото пръста ми 3-4 santa пълзи по стената .. викам си сега ти е*ах майката свалих чехъла от крака и тамън да я ударя влезе в хляба .. сега къде да я търся метнах хляба през балкона :Д... взех си да ям и отивам аз до шкафа на коридора да си взема телефона и какво да видя ХЛЕБАРКА в ъгъла на стената.Викам си айде тая ще я снимам първо с телефона да я покажа сутринта на наще щото попринцип ми казват,че съм сънувал :Д.. и като щракна светкавицата тя се стресна събух пак чехъла да я шляпна обаче влезе под скафа викам айде и ти се спаси.Обаче колкото я е страх хлебарката мене 10 пъти повече.Взех всичко възможно от хладилника (запаси) и се залостих в стаята огледах навсякъде обаче при мен няма за мое щастие.. обаче забравих да си налея вода и сега не смея да утида до бутилката с минерална вода :Д

# 149
Естел, много ценно попадение Joy Joy Joy

Взех всичко възможно от хладилника (запаси) и се залостих в стаята огледах навсякъде обаче при мен няма за мое щастие.. обаче забравих да си налея вода и сега не смея да утида до бутилката с минерална вода :Д

Горкият, как е изкарал без вода Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт