Смешки от форума - 6

• 75 897
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, пуснете си климатика.  Crazy
Освен това, откакто сте обсебили темата за смешки, тук е доста подтискащо.

# 286
Цитат
При мен разговорите с висшето АЗ действат на 100%.Последната случка е от тази сутрин,купувайки си едно списание от жената с вестниците видях че има и новата книга за баба Ванга но нямах достатъчно пари за нея,проведох мислен разговор с Аза на жената като същевременно я помолих да ми запази книгата за утре,за да мина да си я взема.Бабата абаче ми я даде с думите "вземи я сега пък утре ще ми я платиш ти няма да ме излъжеш"
Благодарих на Вселената за всичко това и съм щастлива че мога да използвам техниката.Също така и с ангелите се разбирам дибре и ми помагат за всяка отправена молба към тях
Щастлива съм от факта че ви намерих и благодарение на вас момичета сега мога да помагам на себе си и на хората около мен

# 287

100% тези ни се смеят тайно за това, че мислим, че те са сериозни.

# 288
Цитат
За себе си сме взели решение- очевадно, че искаме да празнуваме нашата любов и да поемем отговорност и озаконим семейните си и лични взаимоотношение, именно за да създадем една нормална семейна среда на нашите деца, като тръгнем от най-дребното - отпразнуване на семейното щастие, запечатване на спомени и истории, които да предадем на децата си и заявяване в обществото на тези ни взаимоотношения.

Цитат
Ще регламентираме още от сега разделянето на общопридобитото имущество, плюс частта за общите дългове, че си остават лични, независимо от договора. Ще регламентираме и децата, за да не се дърпаме в съдебна зала после, ако се наложи, че е грозно и е стрес за детето.

Любов ли е да я опишеш  Whistling

# 289
Че те предбрачните договори признават ли се у нас? newsm78
Ако може линк, че ми стана интересно. Simple Smile

# 290
  • София/Горна Оряховица
Мисля, че приеха закон, според който имат правна тежест  Peace .

# 291
...
Любов ли е да я опишеш  Whistling
Любов, щастие, ма сиренето е с пари. Grinning

# 292
aз от онази тема си харесах ей това - сключи брак, спаси цивилизация:

Цитат
Все по някакви правила трябва да живеем иначе къде е границата с анархията? Ако за всяко едно нещо изтриваме малко по малко границата и почваме да разсъждаваме кому е нужно, до къде ще стигнем. Днес ще решим, че не е нужно да се женим и да подписваме, утре ще решим, че не е нужно институциите да ни образоват, че да сме умни, и малико по малко рушим основните градивни еденици на цивилизацията и социалното поведение

Ударете едно рамо и в темата от близо 300 страници, че анархията дебне зад ъгъла  Praynig

# 293

hahaha

# 294
Мисля, че приеха закон, според който имат правна тежест  Peace .
Предбрачните договори имат значение при развод.

Ето цитат от Семейния кодекс:
Скрит текст:
Глава четвърта.
ИМУЩЕСТВЕНИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ СЪПРУЗИТЕ

Раздел I.
Общи положения

Режими на имуществени отношения

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]

Чл. 18. (1) Режимите на имуществените отношения между съпрузите са:

1. законов режим на общност;

2. законов режим на разделност;

3. договорен режим.

(2) Законовият режим на общност се прилага, когато встъпващите в брак не са избрали режим на имуществените си отношения, както и ако са непълнолетни или ограничено запретени.

(3) Режимът на имуществените отношения се регистрира по реда на чл. 19.

(4) Режимът на имуществените отношения може да бъде променян по време на брака. Промяната се отбелязва в акта за сключване на граждански брак и в регистъра по чл. 19.

Регистър на имуществените отношения на съпрузите

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]

Чл. 19. (1) Брачните договори и приложимият законов режим се регистрират в централен електронен регистър към Агенцията по вписванията.

(2) Регистрацията се извършва служебно въз основа на уведомление от общината или кметството, в чийто регистър по гражданско състояние се съхранява актът за сключен граждански брак. Уведомлението се изпраща незабавно до териториалното звено на Агенцията по вписванията по седалището на съответния окръжен съд, в района на който се намира общината.

(3) Промяната на законовия режим, изменението и прекратяването на брачния договор се отбелязват в акта за сключване на граждански брак и се регистрират по реда на ал. 2 въз основа на документите, посочени в чл. 9, ал. 2 или по чл. 27, ал. 2 и 3.

(4) Регистърът по ал. 1 е публичен. За справки и удостоверения по регистъра се събират такси по тарифа, приета от Министерския съвет.

(5) Редът за воденето и съхраняването на регистъра се определя с наредба на министъра на правосъдието.[/quote]
http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135637484

# 295
  • София

hahaha

Joy Joy Joy
Бракувана съм, цивилизацията ще бъде спасена!

# 296
Из http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=666126.0

"тези момичета просто не висят и пишат по форуми цял ден ( както някои потребителки тук ) ,
затова не са си ошлайвали писането и пунктуацията ."

Искате ли да сте грамотни, пишете по форумите-колкото повече, толкова по-добре! Naughty

# 297
Цитат
Как го имате това време за семейството, за децата и за вас?
Обяд мина,  кога сготвихте, нахранихте ли децата, изчистихте ли?
Цял ден като Миндовите кучки обикаляте от тема в тема и сте компетентни по всички въпроси.
Кой знае какви разплути кифли сте. От толкова висене пред компютъра сресахте ли си косите днеска?
Уважавам онези домакини, които наистина се грижат за дома, децата и мъжа. Но те не дремят по цял ден тука, а сега са по паркове, градинки, плаж с децата си. Преди това пак ги нямаше, защото ги хранеха. След обяд пак няма да са тук, защото ще приготвят вечеря за любимия.
Вие сте мързеливи, направо калпави, нагли и устатни. Ако имам такава жена по 3 пъти на ден ще я бия!

# 298
 hahaha hahaha hahaha Давал бог вересии, давал, не се спрял... Ех!

# 299
  • София
дай линк, моля  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт