Смешки от форума - 6

• 76 351
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Ако смята, че е срамно да не знаеш нещо, вероятно е така. Конкретно мен винаги най ме е било страх от тези, които по никакъв начин не биха признали, че им липсва дадено знание. Та разни предпочитания...

# 436
"Преди да родя пък малката си дъщеря бяхме на разходка с едни приятели и в парка имаше една женя, която кърмеше детето си без да се е покрила с нещо, което за мен не нищо ненормално, но приятеля ни се възмоти и каза на мъжа ми "Е това вече не мога да го разбера?!" а на мен ми идеше да кажа, "Значи ти можеш да си извадиш атрибута и да се изпикаеш на някое дърво, а една жена не може да си нахрани детето на открито".

Crazy Tired

# 437
  • Mars Hotel
Каква е смешката тук?

# 438
Ами сравнението между кърменето навън и ваденето на мъжки атрибут до някое дърво ми се струва абсурдно. Какво е общото между двете?

# 439
  • София
Диалогът е от кофти тема  Tired, но въпросът е гениален Peace

Цитат
В понеделник отново ми се спука мехура и всичко приключи
Цитат
кой мехур се е пукнал околоплодния или пикучния
Цитат
Е, бебе не се износва в пикочния мехур!

# 440
  • София
Цитат
кой мехур се е пукнал околоплодния или пикучния

Култово е просто!  Laughing

# 441
Ами сравнението между кърменето навън и ваденето на мъжки атрибут до някое дърво ми се струва абсурдно. Какво е общото между двете?
Полови белези се вадят.

# 442
  • на кого му пука
Ами неотложна нужда кво да правиш. Laughing

# 443
Цитат
Пушачите са най-големите комплексари и себичници (не егоисти, защото егото е свързано с любов към себе си, а те не се обичат). Освен това адекватен, както и щастлив наркоман няма.
И прасето си обича кочинката... нека си я обича, но да си държи калта за себе си.
Тогава всички ще са ок. Аз не уважавам тези, които не уважават мен.

Цитат
Възпитанието ясно. Аз визирам неадeкватността, която е доказана за всички, които пушат, а не които пият кафе. Има много книги (повечето писани от бивши пушачи), както и статии по въпроса. Пушачът психически и емоционално е непълноценен и това е свързано не само със самата пристрастеност, а с това, което правят прекрасните отрови като цигарите на мозъка и от там на всички поведенчески реакции, бил той възпитан човек, или не.

# 444
  • out of space
Цитат
Пушачите са най-големите комплексари и себичници (не егоисти, защото егото е свързано с любов към себе си, а те не се обичат). Освен това адекватен, както и щастлив наркоман няма.
И прасето си обича кочинката... нека си я обича, но да си държи калта за себе си.
Тогава всички ще са ок. Аз не уважавам тези, които не уважават мен.

Цитат
Възпитанието ясно. Аз визирам неадeкватността, която е доказана за всички, които пушат, а не които пият кафе. Има много книги (повечето писани от бивши пушачи), както и статии по въпроса. Пушачът психически и емоционално е непълноценен и това е свързано не само със самата пристрастеност, а с това, което правят прекрасните отрови като цигарите на мозъка и от там на всички поведенчески реакции, бил той възпитан човек, или не.

Като цяло е напълно вярно.

# 445
Айде бе! Tired

# 446
  • София
А какъв ли би бил светът без пушачите Моне, Винсент Ван Гог, Пабло Пикасо, Марк Твен, Оскар Уайлд, Шекспир, Томас Едисън, Александър Бел, Кийд Ричардс, Джон Ленън, Франк Синатра...
Комплексари, себичници, прасета...

Интересно какво е оставила или ще остави след себе си авторката на горното, освен чист въздух.

# 447
Боже, каква убеденост блика от всяка дума.  ooooh!

# 448
  • Австрия
Цитат
Момичета не знам какво да права сгодихме се,а сега идва реда на голямата част не знам какво да права....живея в София и ме е превзела сватбена треска.Гледах навсякъде нещо като коментари,мнения но нищо не ми помага...постоянно седя в фейса и нищо... (https://...)ето един линк ако можете нещо публикувайте снимки за да предобия представа...

Crazy

# 449
  • в пералнята
Цитат
Момичета не знам какво да права сгодихме се,а сега идва реда на голямата част не знам какво да права....живея в София и ме е превзела сватбена треска.Гледах навсякъде нещо като коментари,мнения но нищо не ми помага...постоянно седя в фейса и нищо... (https://...)ето един линк ако можете нещо публикувайте снимки за да предобия представа...

Crazy

Това трябва и в темата за правописа да го изтипосаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт