Смешки от форума - 6

• 75 774
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Помощ .... Нова съм !! - заглавие на тема. Последното, което очаквах е да се окаже тема за колективно пазаруване.

# 571
  • София
Цитат
А някои посещавал аквапарка - скоро/ този сезон , да даде отзиви- чисто ли е, има ли атракционни подходящи за фъстъци ? 
Благодаря!

Много обичам атракциони за фъстъци...също и за бадеми,никак не са лоши Laughing

# 572
  • Варна
Цитат
Както проповедникът чел, така леко изпял "Хора нещо се бави" и хора побърза  Laughing
Laughing Laughing

На погребението на дядо ми, прадядо ми говореше с мен, и понеже недочуваше, говореше високо. Попа, както опяваше, вмъкна "Кажееете му на тооя да млъкнееее" и си продължи с "официалния" текст.

# 573
Цитат
Както проповедникът чел, така леко изпял "Хора нещо се бави" и хора побърза  Laughing
Laughing Laughing

На погребението на дядо ми, прадядо ми говореше с мен, и понеже недочуваше, говореше високо. Попа, както опяваше, вмъкна "Кажееете му на тооя да млъкнееее" и си продължи с "официалния" текст.

Joy Joy Joy

# 574
Съжалявам за повода  Пунчик, но само като си го представя...  hahaha

# 575
# 576
Осолявате ли вашето бебче

Не го знам този ритуал и ми звучи забавно. Laughing

А ето и първия коментар:

Цитат
Да, и после в тигана го мятам...
hahaha

Цитат
Спрете с това осоляване, това са бебета, не риби за пържене!

# 577
  • София
Мине не мине и току някой пита как се готвят бебета  Mr. Green

# 578
  • Варна

Е, звучи гадно, но всъщност повода не беше "лош". В смисъл... дядо ми се беше измъчил след няколкото удара и т.н., та това си беше избавление за него. Не съм страдала... и когато се сещам за въпросната случка винаги е с усмивка, защото прадядо ми беше много готин.

# 579
Динозаврите са били само един вид.Просто сега палентолозите редят костите по различен начин.
Laughing

# 580
  • гр. София
Динозаврите са били само един вид.Просто сега палентолозите редят костите по различен начин.
Laughing

Мухахаха, значи цялата наука палеонтология била една голяма лъжа  Joy Joy Joy

# 581
  • на кого му пука

Е това ако го кажеш на 8 годишния ми син направо ще го лишиш от детство от тук тататък.

# 582
Laughing

smile3532 Нечовешко!

# 583
  • n/a
Играят си на Лего палеонтолозите Simple Smile с костите динозавърски.

# 584

Е, звучи гадно, но всъщност повода не беше "лош". В смисъл... дядо ми се беше измъчил след няколкото удара и т.н., та това си беше избавление за него. Не съм страдала... и когато се сещам за въпросната случка винаги е с усмивка, защото прадядо ми беше много готин.
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт