Смешки от форума - 6

• 75 778
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
От темата за осоляването:

А предпазва ли осоляването на бебенце от потене в зряла възраст, всички ползващи обществен транспорт могат да преценят, особено ако са минали повечко дни след неделната баня. Дори не е необходимо да е жежко като сега.
Е, как да не пазят? Като се качиш в градския транспорт осолен до осоления стоят - даже солените петна по дрехите се видят!

Нали тук се публикуват не само абсурдизми, а и повече от добри попадения като отговор на абсурдизми? Поне аз не знам да има друга тема за постове тип "в десятката".

# 586
  • Там, където ме обичат
След този пост всичката ми фригидност, ако някога съм я имала, отлетя:

22. За импотентност или фригидност
На жена се поставя под възглавницата вълна, напоена с магарешка кръв, а дясно мъдо на магаре, сварено във вино и изядено от мъжа, му дава огромна сила.

И никой не казва какво да правим с лявото???

# 587
 #Shocked Шумра! hahaha hahaha

# 588
  • София

На жена се поставя под възглавницата вълна, напоена с магарешка кръв, а дясно мъдо на магаре, сварено във вино и изядено от мъжа, му дава огромна сила.

Лявото за любовника, ама че сте несъобразителни  ooooh!  Crazy

# 589
  • Gone with the wind

Оуч, пък ако и вълната е прясна, прясна - току що остригана, ще се понесе един аромат ... няма как да не те накара да се размърдаш малко  Mr. Green
пс - добре, че не съм мъж  Laughing

# 590
  • Gone with the wind
Нали тук се публикуват не само абсурдизми, а и повече от добри попадения като отговор на абсурдизми? Поне аз не знам да има друга тема за постове тип "в десятката".

Hands Thumbsup - и ето един такъв отговор, засягаш не една и две форумни теми. От темата  "Как се измрели динозаврите според вас?":

Измрели са от мъка и срам, когато са им забранили достъп до плажа заради целулита.

# 591
  • на кого му пука
 smile3532 rotfImbo

# 592
  • в пералнята
Оф, то това за смях ли е, за съжаление ли, и аз не знам...
Цитат
Добро утро и от от мен!
За Кирчева аз също съм чела и чувала много, но поне за момента не съм опитвала.
Наскоро ми попадна информация за баба Дора от с.Марково - също лекува безполдие и кисти с билки. Намерих телефон и и звъннах три месеца пия от нейните билки които ги приготвя и ти ги сипва в бутилка и си ги пиеш. Аз не бях много ентусиазирана от това,защото ми се видя мако странно пък и опасно да пия нещо за което нямам никаква информация за съдържанието му, н тъй като съм пила доста билки дохванах присъствието на туртата и невена, които са главно за премахване на кисти, тумори и т.н. ( поне по моя инф.)Мъжът ми ходеше на всяка 2-ра седмица до Пловдив за да взима билката . Първия месец ми даде да пия котешка стъпка която според нея помагала за отпушване на тръби и разбиване на сраствания. Схематя беше такава:
1 м. котешка стъпка
2 м. готова билка
Всеки ден по едно рохко яйце сутрин на гладно варено по 1 м.- се изяжда ( било за жълтото тяло и естествен женски хормон)
300 гр. моркови се изяждат всеки ден в продължение на 10 дни после 10 почивка - повторение
и на 1 чист вечер от менструацията се прави запарка с хмел 100 гр.
Запарка:
10 л. кофа в която се налива 7 л. вряща вода сипва се 100 гр. хмел разбърква се добре до напояване и след 5-6 мин. се прави запарка сяда се от горе и се увивш хубаво в кърпа стои се 1 ч.
( адски е горещо и трябва да го направиш удобно за сядане, защото да седиш в/у кофа 1 ч. е адски неудобно, аз сложих 2 летвички които увих в плат и си ги направих като столче, малко но важно уточнение ако някои се навие да го прави кофата трябва да е от дебела пластмаса защото от температурата се огъва и при сядане може да подаде и да Ви плисне вряла вода това е много важно защото 1-вия път на мен ми се случи и направо щех да умра от болка. След запарката същата вечер започва бебеправенето след което задължително се лежи 24 ч. без никакво ставане. Ако трябва да се ходи до тоалетна съвсем бавно, хране в легло и т.н. Е аз и толкова стриктна не съм била, то може и за това да не е станало, знам ли? В интерес на истината след запарката винаги съм се чувствала добре, Тъй като на мен ми е работено по тръбите спермата за първи път не е изтичала от мен, а и усещам преминаването и е докъде стига и отпушени ли са това не зная, ще го установя скоро надявам се с цветна снимка. Но говорейки с бабата тя казва че хмела спирал възпаленията, а самата запарка - топлината разширявала(отпускала) тръбите. Само не ми стана ясно защо това се прави 1 чиста вечер след М., то овулация тогава няма..... Това е моетобилко лечение през изминалите 3 м. Преди това и в момента взимам билки на Елмазов които си га варя сама и поне има състав и знам какво приемам, сагам допълнително билкови настройки. Правя обмазване в областта на яйчниците с масло за кисти и миоми и още едно което е за аменорея. Може би самата аз обърках малко нещата защото първо бях започнала с билките на Елмазов имаше подобрения тъкмо нормализирах М. и започна схемата за забременяване и разбрах за баба Дора спрях ги тези кото ги бях започнала и продължих с нейните, цикъла пак ми се пообърка пък и този месец се установи че имам киста 6 см. Това което направих сега е спрях нейните билки, продължавам си старите, минавам на всички възможни прегледи и изследвания да видя докъде са доведени нещата особено за тръби и хормони ще направя запарката и ако се наложи да пия някакви лекарства по мнение на гениколога ще го направя, смятам че нито лекарствата пречат на билките нито билките на лекарствата . Много момичета може да определят постъпката ми за неразумна, но съм готова на всякакъв експеримент в желанието си да имам детенце.

# 593
  • на кого му пука
Права си.Абсурдно е ,но ако имаш такива проблеми сигурно си в състояние да пробваш всичко на този свят.Сърце не ми дава да коментирам написаното защото всъщност не ми е смешно.

# 594
  • София
И на мен не ми смешно.

За разлика от тази смешка.

# 595
Кой ги измисля тези реклами не смея и да предполагам.  ooooh!

# 596
# 597
  • на кого му пука
Не мога да се сдържа.Може и да е публикувано.
Днес с една от колежките отворихме една тема-та да попитам и вас.Съпругът и е арабин и тя твърди че сексът с обрязан мъж бил в пъти по-добър от този с препуциум.Минахме през хигиената,подръпването на препуциума та чак до размера на чистия п...с.Какво е мнението ви ако сте пробвали и с двата вида “мъжки достойнства“?
и отговора
Задаваш такъв въпрос в "Татковци"?
С нетърпение очаквам да ти отговорят представители на съответния мъжки пол, изпробвали на свой 'гръб' двата вида 'мъжки достойнства'.

# 598
# 599
Не охкай, а марш да сготвиш вечеря и да избършеш праха.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт