Смешки от форума - 6

• 75 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
# 691
 rotfImao rotfImao
Нямам сили да коментирам последните две страници от темата. Смях се със сълзи.

# 692
  • София
Цитат
какви сенки се използват и отиват на моите очи? В основата са бадемови, а към периферията са зелени.

А по средата - кръгли Mr. Green

Соц. темата кърти, отивам да чета.

# 693
И отново от социалистическата тема  Laughing
Цитат
Всички жени при социализма бяха на почит. Предлагаха им женитба. А при демокрацията им предлагат да еякулират на лицето им.

Боже, колко е продуктивен.. Simple Smile

# 694
До, но в този форум четат и деца, така че този да си мери приказките.

# 695
Не може да се сбърка.  Mr. Green
Естел, предполагам, че от обичайното място - археолог е вдишал плесен, докато е работел по новооткрита египетска пирамида и фараона от 14ти век пр.н.е. се е вселил в него. 

hahaha hahaha hahaha Достойно за цитиране.

До, но в този форум четат и деца, така че този да си мери приказките.

О, по тази логика около 50% от присъстващите трябва да млъкнат за вечни времена.  Laughing

# 696
И отново от социалистическата тема  Laughing
Цитат
Всички жени при социализма бяха на почит. Предлагаха им женитба. А при демокрацията им предлагат да еякулират на лицето им.

Боже, колко е продуктивен.. Simple Smile

Не е продуктивен, репродуктивен е...

# 697
Пуц, 98% по-скоро.  Laughing
Въх, самоувековечих(те) ме в темата, чувствам се горда.  Mr. Green

# 698
  • Kопенхаген

На мен повече ми хареса поста на следващата потребителка в същата тема:

Цитат
И винаги, ама абсолютно винаги се завършва с анален, никога не се редуват двете отверстия, че дори и трите

smile3532 Ами то на подобни им се отговаря подобаващо.

Скрит текст:
Nickkie, от всичките ми бисери извади най- блестящия, дай да тА цАлуна  kiss

# 699

Аз съм деликатна.  Mr. Green

# 700
Цитат
Аз познавах техните бяха супер никакви проблеми. Заживяхме заедно близо до тях - супер без проблеми и дойде най- щастливия момент за нас роди се детето  и си показа рогата.

# 701
  • Там, където ме обичат
От темата "Любовник":

Само за усилията си мислите, пфуй. А къде остава тръпката от неизвестното и неизследваното? Mr. Green

Освен, ако не притежава член, инкрустиран с камъни Сваровски, резбован или рядко твърд като диамант, останалото съм го виждала.

# 702
Аз съм твърдо ЗА секциото.

1. Избираш си дата/зодия. Багажът ти е готов, космите са махнати, лекия грим е сложен.
2. Ситуации на форцепс и усукана пъпна връв са избегнати
3. Никой няма да те шие там долу, а белегът ми от секцио (2 пъти) е дебел колкото косъм и е около 10 см седем години след операцията.
4. Ще спестиш на бебето конюктивит
5. При нормалното раждане бебетата се заразяват с бактерии от влагалището на майката и си ги носят цял живот. При секциото това не се случва.
6. Една непотвърдена истина: родените секцио нямат колики (моите и двете нямаха)

Опасности за майката има и при двата вида раждания, но при секцио рискът за бебето е минимален.

Това са моите доводи и моят избор.
Crazy

# 703
  • на кого му пука
Ева си лайката.Господ що ли е измислил раждането?
Аз пък си мислех ,че коликите се дължат на това че стомахчето се доразвива допълнително след раждането.Затова при всяко дете този процес е различен.

# 704
  • гр. София
Аз не съм раждала, предстои ми, но бих искала да запитам по първа точка - какво пречи багажът да е стегнат, ако ще се ражда нормално?  Rolling Eyes Също и за космите - ако не е секцио нещо ти пречи да си ги махнеш вкъщи сам ли? Питам сериозно, защото логика не виждам, но, както казах, още не съм раждала.
За грима пък... Аз без грим никъде не мърдам, но пък не съм си и помисляла да ходя в родилното с грим, когато моментът настъпи  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 11:59 от Зимна роза

Общи условия

Активация на акаунт