Смешки от форума - 6

• 75 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Колко време го слагате този лек грим? Щото и при нормално раждане, колкото и да е скорострелно, все ще се намерят 5 минутки.  #Silly

Ами лекият маникюр? То туй бебе и някой пръст може да ми хване.

# 736
  • Варна
Е, при секцио си трябва "прическа".  Laughing

Колко време го слагате този лек грим? Щото и при нормално раждане, колкото и да е скорострелно, все ще се намерят 5 минутки.  #Silly

Това към кого е?  hahaha

Към тези, дето смятат, че време за слагане на лек грим се намира само при планирано раждане и това е възможен довод за избор на секцио. (забравих ника на потребителката)

Колко време го слагате този лек грим? Щото и при нормално раждане, колкото и да е скорострелно, все ще се намерят 5 минутки.  #Silly

Ами лекият маникюр? То туй бебе и някой пръст може да ми хване.

Мислех си аз за лекия маникюр и педикюр, и за небрежно-елегантната прическа (и горе и долу) и аха-аха да ги спомена, но си казах, че сигурно всяка уважаваща себе си бъдеща майка ходи в изряден вид щом влезе в деветия месец и това се подразбира. Затова и се дискутира само лекия грим, нали?
 Между другото ако раждането е през нощта, не е ли по-подходящ вечерен грим? И какви сенки за очи най-добре ще изглеждат при неоново осветление?

# 737
 Laughing Ей, разкостихте го тоя грим. Може би само при планирано раждане си предварително подготвена, не си насред контракция, де да знам и аз.

# 738
  • гр. София
Между другото ако раждането е през нощта, не е ли по-подходящ вечерен грим?

Е как! Разбира се! В съчетание с високи токове и лъскава рокля с гол гръб!  Peace

# 739
Mr. Green Mr. Green Mr. Green За моето шокът е постоянен - гримирам се два пъти годишно горе-долу.

И аз така. Горките ни деца  Banghead  Joy

# 740
  • София/Горна Оряховица
И какви сенки за очи най-добре ще изглеждат при неоново осветление?
Неонови. В синьо, коралово и оранжево. Също така трябва и поне десет пъти да се посети солариум. Не може това беличко бебе да излезне от беличка майка. Как така то ще вижда, макар и неясно, някой, който не е с цвета ПОНЕ на капучино?

# 741
  • Варна

Мислех си аз за лекия маникюр и педикюр, и за небрежно-елегантната прическа (и горе и долу) и аха-аха да ги спомена, но си казах, че сигурно всяка уважаваща себе си бъдеща майка ходи в изряден вид щом влезе в деветия месец и това се подразбира. Затова и се дискутира само лекия грим, нали?

Предполагам, от подписа, че 3 пъти сте раждала, колежке, та няма как да не знаете, че лак не се разрешава до последния момент - следят нещо-си-там лекарите. Затова си мислех, че непосредствено преди изгонването, може да си даде бъдещата майка малко зор и да нанесе лек лак. Което е едно предимство на естесвеното раждане, разбира се.

# 742
  • Italia
Предполагам, от подписа, че 3 пъти сте раждала, колежке, та няма как да не знаете, че лак не се разрешава до последния момент - следят нещо-си-там лекарите. Затова си мислех, че непосредствено преди изгонването, може да си даде бъдещата майка малко зор и да нанесе лек лак. Което е едно предимство на естесвеното раждане, разбира се.

Френски маникюр за родилката, може ли такова невежество да проявявате, тц, тц, тц...

# 743
 Tired Досадно е вече това с грима... Казвам го от позицията на човек, който не се е гримирал от... поне едно десет години... Но не виждам какво чак пък толкова смешно има в разбиранията на тези, които го правят... Познавам хора, които и пред съпрузите си не се появяват без грим. Може само руж и гланц да е, или лека спирала, или и аз не знам какво, но... има такива хора. И след  като им е мания и начин на живот, защо трябва да го променят точно в един от най-важните моменти в живота си?
Има толкова други теми за упражнения по сарказъм  Tired

# 744
 Peace А и заспамихме.

# 745
Да ви върна в пътя:

"Детето ми посинява когато е в морето
Нормално ли е ?Проблеми няма никакви ,роден е недоносен и именно заради това още като бебе бе прегледан от кардиолог, всичко е наред!
Защо в морето посинява?"

Joy

# 746
И защо посинява? Как така посинява, никога не съм чувала подобно нещо? #Crazy Joy

# 747
  • гр. София
Зависи от престоя в морето.

# 748
Е, и ти да стоиш на студено, и ти ще посинееш. По-скоро смешното беше защо се притеснява толкова от това, че на детето му е студено във водата, че пише тема вместо просто да го извади от водата и да го завие  Joy

# 749
Аа, то му било студено, ясно. Laughing Аз зимата редовно си посинявам. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт