Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Започнах от 80 кг, до 5-я ден свалях по 1 кг, после се забави малко. Но сега със храничка пак ми е леко, нищо че малко поизбързах, ама хапвам скромно и пак пия повечко вода. Ще се справите,  Hug Hug

Явно и при мен има такова забавяне от няколко дни, сега като се премерих е -1, странно. Да видим до края как ще е.

Внимавай с храната, яж по-здравословно и в по-малки количества, че тези кг са ужасни, толкова бързо се покачват, без да се усетиш. А колко трудно се смъкват...
Hug

Благодаря ви много момичета,  от вчера съм минус 0.600 гр.Не съм яла, което е доста учудващо. Успех на всички.
Момичета наистина ли не ядете нищо 10-14 дни? Преди години съм правила гладуване, но на 4 ден направо превъртах от глад. Embarassed Да попитам вие по колко дози  на ден пиете? На шише от 1.5л колко лъжици сироп слагате? И още нещо правили ли сте с кленов сироп и сироп MADAL BAL има ли разлика?

Може-може и още как, пък и се свиква. Laughing

На 1.5л. слагаш 10 с.л. от сиропа, иначе е на 1 чаша от 300мл. се слага 2с.л. от сиропа.

Правих няколко дни на Мадал Бал и имаше добър ефект, особено ако си зависима от нещо - кафе, цигари, може и да помогне да ги намалиш. Кленовият сироп също е хубав, също помага за отслабването, а и съдържа много полезни елементи и витамини: минерали, калций, магнезий, желязо, натрий и витамини В1, В2, В6, С.
Разликата е, че в единият има 5 вида палми, а другия си е чист кленов сироп.

# 181
  bouquet Благодаря Katrine за отговора  bouquet

# 182
Моята диета приключи. Бях на 5 дни кленов сироп и 5 захранване, като равносметката е 3кг. свалени и запазени след захранването. Е, аз си похапвах и плодове по време на диетата. Доволна съм от резултата, въпреки че имам още много кг. да свалям. Сега се чудя с коя диета да продължа? Успех на всички в борбата с излишните килограми!

# 183
Днес отчета ми е -1кг, като ми е десетият ден. Свалени досега – 7кг.
През тези дни физическото ми натоварване беше 0, като днес малко се поизпотих върху колелото, за триийсетина минути. Дано има ефект утре  Laughing , иначе се чувствам нормално, нямам прекалено чувство на глад, е малко силите не са както през нормален хранителен ден.
Вероятно трябва да продължавам да тренирам леко и през следващите дни, за да има минуси.
Това е от мен засега, на всички  Hug   bouquet

# 184
  • Провинция
Аз съм голяма издънка.За 5 дни свалих 2 кила и край. Бях на море върнах само 1 от тях,ама то тъпкане ли беше там.После пак го свалих за 3 дни и сега съм "спокойна",че от 62 съм 60кг.Искам още поне 2-3 кила да сваля.Ама някак си волята ми изчезна.Имам нужда от голям хъс.Иначе резултати има.Сега пак се ограничавам,но четвъртък и петък бях на рожденни дни и то не беше скара,пилешко,свинско,картофи,торти,бонбони,газирано....Но пак съм си 60+100гр.Днес мисля да почвам да намалявам яденето.Почва вече да не ми харесва сиропа.Дали защото го пия на сила,иначе е вкусен.Та ако може да ме стимулирате с нещо по-така ще е супер.Имам нужда на истина!Поне още 2-3 кила и съм на 6.

# 185
Здравейте, днес ми е 6ти ден (или май като гледам часа вече нинах в седмия).
За първи път правя прочистването, до сега съм 5 кг надолу. Имам да сваля още 20, но ако сваля 2 и задържа ще съм много щастлива. Според дъщеря ми кожата ми е малко увиснала, но за сега карам леко и съм доволна. Дори се чудя за 14 дни.
Чак днес се загледах за захранването и нещо не мога да го разбера този ориз. Мога ли да го пропусна? Предпочитам да карам още един ден на сокове, но след 10 дена гладуване да мина на ориз ми е странно.

# 186
Здравейте момичета!От днес и аз влизам в редиците на сиропуващите с Мадал Бал.Стартово тегло 68кг надявам се на 5 кг минус за 7 дни сиропуване.Преди две години за 7 дни сироп и 8 захранване свалих 6кг и ги задържах повече от 6 месеца,но тази зима се отпуснах и пак се връщам към сиропа.Аз си слагам само лимон и сиропчето и пак си свалям,този лют червен пипер немога да го понасям направо ми се повдига и немога да си пия коктейла.Вашите постове ме мотивираха да започна пак че хич не ми се искаше като знам какво главоболие и глад ме чакат парвите дни!Успех на всички и много минуси,утре ще дам отчет след парвия ден.

# 187
Здравейте, момичета.
Първо поздравявам всички за куража и волята, и ви желая леко и успешно гладуване с дълготрайни резултати!
И после, искам да задам един въпрос: 6-ти ден съм на мадал бал, спазвам програмата стриктно, пия само вода и ментов чай, освен коктейла. Чувствам се относително добре и не ми е много трудно. НО нямам никакви симптоми на пречистване/детоксикация - по-обилно потене, избиване на пъпки, омазняване на кожа и коса, лош дъх, потъмняване на урината, обложен език - НИЩО! Свалила съм само 1,5 кг, но аз съм дребна и нямам кой знае какво да свалям, гладувам с цел прочистване. Започвам обаче да се питам дали изобщо действа, всеки организъм е различен и може при мен да не се получава. При това положение поне не бих искала да се мъча повече от седмица.
Смятате ли, че детоксикацията може да протече без никакви особени симптоми и има ли смисъл да продължавам?
Предварително благодаря!

# 188
Днес най-после дойде и последния ден от гладуването, беше си доста екстремно. Laughing  Резултът до сега е -8кг за 14 дни, като през повечето време е без спорт или някакво голямо движение.
Изкуших се днес малко да вкуся две малки парченца диня и пъпеш, предполагам че не е фатално Embarassed.
Утре ще започна захранването комбинирано вече със спорт, че имам нужда от раздвижване. Simple Smile

Nova, незнам какво да ти кажа за този ориз, в книжката със захранването пише, че трябва да се яде след гладуването. Предполагам заради големия глад през дните, след това да се хапне нещо малко и отново да се продължи плавно със храненето чрез сокове, супи и после твърди храни.
Ти си прецени дали да го ядеш, ако ти е много изнемощяло, може би трябва.

Успех! Zlatushi Hug

msmara при мен се получиха повечето симптоми, които си изредила, но и имам доста кг за сваляне, след дълго време от неправилно и калорично хранене.
Ако си с нормално тегло, сигурно нямаш много натрупани токсини, а това което си свалила може и да повечето вода. Послушай тялото си и тогава прецени дали имаш нужда да гладуваш.

На всички  Hug  bouquet

# 189
благодаря Катрин, имам още един ден да се чудя Simple Smile мои приателки казаха, че са го яли, явно не е проблем. Не вярвам и от 50 грама да кача 2 кила, сигурно ще го ям.

# 190
Благодаря за мнението, Katrine, и позрдавления за резултатите!
Явно наистина нямам много токсини, макар че в никакъв случай не се храня здравословно, просто много спортувам. Ще изкарам без проблем до 10-тия ден, поне да знам че съм дала всичко от себе си.
Вчера обаче прочетох тук за захранването и малко се втрещих. Пише, че колкото дни си гладувал толкова дни захранване. Ми че то 10-дневното захранване си е още един 10-дневен глад. Само сокчета и плодове и на 7 ден се явява малко супа. Аз без храна мога, ама с малко храна не мога. Sad
В книжката изобщо не пише такива неща - 1-3 дни за кратката програма, 3-5 (хайде може 7 да са били, не помня точно) за пълната и това е. От къде идва тази информация за захранването, щом не е от книжката (нещо не можах да се ориентирам)?
Наистина ли спазвате 10-дневно захранване? Смятате ли, че ще си навредя на стомаха ако направя 5-дневното с междинния ден?
Пак благодаря предварително!

# 191
  bouquet И аз да се отчета Embarassed Минус 3 кг за 6 дена. Но не съм спазвала никаква програма първите три дни бях на сиропа и малко печен лук. Другите  три дни хапвах плод и печени зеленчуци. Не съм доволна от себе си  Twisted Evil не мога да издържа да не ям. Но апетита идва с яденето казват сега съм 59 кг- 168см и трябва да стана 55кг  Hug дано... Имам много от сирипа отивам да си го забъркам Peace

# 192
Moмичета и аз да се отчета-за прървите два дни свалях по 1 кг ,а на третия нищо днес ми е 4-ти утре ще видя на кантара какво е положението.Честно казано малко се отчаях че на 3-тия нищо не съм свалила,а бях само на 1 коктейл и само вода-никакви прегрешения!Но и никакво хедене до WC и днес пих зелен чай.
Поздрави и много минуси-утре пак на отчет!

# 193
Момичета, помагайте, имам проблем със захранването. Първо оризът ме запече, иначе бях супер редовна до WC. Вчера изпих един фреш от портокоал и грейпврут на закуска, 400 на обяд, следобед 200 ябълка - и до там. Не можах да се насиля нищо за вечеря. Днес започнах с чай от ленено семе, така че пих фреш в 11, после към 14 сок и към 14.30 ядох една малка нектарина и една слива до 16 часа. И не мога повече. Корема ми е пълен - трябва ли да се насилвам да ям? Или просто да направя по-бавно захранване?

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 19:44 от Nova

# 194
  • Варна
мисля и аз да се подложа на това "чудо",моите кг са доста /около 15-20/,колко време ще ми е нужно и колко сироп,както и къде във Варна мога да го закупя,нямам време да търся назад в темите,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт