Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
asq, браво за резултатите! продължавай да чистиш в същия дух и не се шашкай. а колкото до килограмите, ще свалиш и през захранването. поне аз за сега свалям всеки ден по 500-600, а ми е трети ден захранване. свалих и през оризовия ден. преди това по време на глада май по-малко свалях...

# 586
Здравейте момичета,отдавна ви следя в темата и чак сега се престраших да с поръчам сиропа и да започна пречистването,нахъсъх се още повече като се видях с моя приятелка която е отслабнала с този сироп и е успяла да задържи сваленита килограми.
Само че имам един проблем не се позволява кафе а аз не мога без него опитвала съм да го спра но не успявам по цели дни ме боли глава и ми се вие свят,кажете ми ще прече ли ако само сутрин пия по една малка чаша чисто кафе без захар и мляко защото чета в книжката че не е позволено кафе.Благодаря ви предварително а аз от утре започвам кратката версия като за начало.
Приятна петъчна вечер!

# 587
saxsun, повечето момичета пият кафе без захар по време на диетата (поне от това което чета). Ако идеята ти е само да отслабваш- може и да пиеш. Ако имаш желание и да се прочистваш - НЕ. Но аз те съветвам да пробваш без кафе, или да замениш с чай.

# 588
Благодаря зя бързия отговор да искам само да отслабна мисля да си приготвя и чай от глухарче тъй като то е диуретично и само сутрин по чашка кафе.Има около 20-25 кг за сваляне

# 589
Оказа се ,че хомоглобина ми е паднал и от това се получавало пожълтяването на очите.Аз пия кафе по едно на ден ,но не смятам че това много е навредило на пречистването ме.

# 590
Добро утро, момичета:) Днес съм 4-ти ден захранване и да ви кажа вече свикнах да се храня само със сокове и плодове...не е хич лошо. Тази сутрин имам 200 грама минус. Така че честити ми 59 кг. Целта изпълнена!!!
Сега остава да ги задържа, че това най-много ме притеснява. Ще пробвам от другата седмица по един разтоварващ ден на кленов сироп. И дано това е разковничето:))

Хора, тези зеленчукови супи в захранването без подправки ли са???Малко хималайска сол поне не става ли???

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 10:42 от verviki

# 591
Privet momicheta Peace izvinqvam se za latinicata, znam che e zabranena, no sym na rabota, a tuk kirilica nqmam. Pochti izchetoh cqlata tema i taka se naduhah che mislq ot ponedelnik da zapochna (ponedelnik e palnolunie)  newsm78 V momenta sam 166sm/65kg i ako uspeq da stana 60 shte byda dovolna.. predi normalnoto mi teglo si beshe 57kg, no v poslednite 2 godini rabotata mi e na 12 chasovi smeni + dopalnitelen stres i rezultata e na lice  Cry Po princip ne sym po dietite i obojavam da gotvq i da se glezq s vkusna hrana, no vsichko si ima mqrka... Tazi prolet se probvah edin mesec s 90 dnevnata dieta, no bez rezultat. Sega planuvam da vkliucha i majat mi v plana za da ni e po-lesno v kombina i za da se syglasi shte zapochnem s ispanskiq variqnt za da vidim kak ni vliqe. Tezi koito sa probvali ispanskiq variqnt dowolni li sa? Prochetoh predimno otzivi samo za 5 i 10 dnevniq. Ne pusha, a kafe piq po edno bez zahar samo s povechko mlqko.. ako se naloji i nego shte spra, no shte mi e trudno s drugiq wreden navik za po chashka vince vecher  Embarassed  Ima li nqkoj drug startirasht skoro sys siropche za da si spodelqme? 

# 592
Страшен кеф - излапах нещо, различно от плодове и сокове. Сварих си един морков, малко картофче и парченце праз, нарязани на ситно. Отцедих водата като оставих малко и пасирах. Стана прекрасно зеленчуково пюре. Дори без сол ми се видя солено:)))А как се надух...Ужасно вкусно е

# 593
Здравейте момичета,вчера започнах сиропчето и представете си само един ден и кантара показа -1,200кг надолу не мога да повярвам е като за начало ще съм 5 дни на сиропа защото си взех малката разфасовка,пък може да изкарам и пълната версия като цяло се чувствам добре и още повече съм решена да продължа но при мен проблема ще е в захранването но нека и да дойде и този момент.Приятен неделен ден на всички!

# 594
saxsun, ако направиш пълната версия ще ти е по-лесно да изкараш захранването! поне при мен беше така. правих веднъж 4 дни глад и 4 захранване, но ми беше адски трудно...после повторих с 8 дни глад, 1 междинен и сега 8 захранване. сега е много по-лесно, защото стомахът вече се е свил до неузнаваемост. след 4-дневната диета изядох света...просто организмът ми го искаше. сега съм много по-малко лакома!!!

# 595
  • София
steli4ka, аз съм доволна от испанския вариант.
От 66, сега съм 61-61.5. Като кг малко варират щото кантара ми не е цифров и много зависи на коя точно плочка съм го сложила Simple Smile
За малко повече от 3 седмици стигнах до тези кг. След това 10-ина дена нямаше минуче и реших да спра.  Реално бях на сироп сутрин и вечер 5 седмици. Като на обяд ядях месо със салата обикновено. Случвало ми се е покрай децата вечер да си взема нещо, но е било повече за опитване, не за наяждане.

Сега по някое време пак ще погледувам малко, много искам да видя 59.9 Simple Smile Пък и на 1.12 ще сме на сватба, тр. да мога да вляза в някоя по-така рокличка Simple Smile

# 596
Здравейте и от най-редовния писател тук:) Вчера ме хванаха лудите и реших да си позволя пресен зеленчук преждевременно, че то не се издържа на тези корнишончета. Две изядох, но нещо се разядох и вечерта преди лягане опуках голяма лъжица мед потопена обилно в сусамово семе...мммммм много е вкусно. Сутринта пак съм с минус 100 гр. и вече 58.900:))))
Преди малко майката на приятеля ми каза, че изглеждам като наполовина:)))
Еми как да не ти е хубав деня!!!

Успех на всички гладуващи и сиропуващи!!!

# 597
vervikiРадваме се за теб!На мен днес ми е първи ден,засега положението е под контрол... Tired

# 598
Добре дошла отново, Adrianiiii:) Не знам ако трябва аз да започвам сега, дали ще мога...Толкова много неща ми се хапват, че нямам търпение да приключа. Вече съм си подготвила продукти за няколко здравословни ястия, които смятам да направя за сряда:)))

# 599
Добро утро, гърлс:) Вчера хапнах забранени неща(5 бадема, 2 лъжици мен, 2 лъжици сусамено семе, 2 лъжици сусамов тахан и 2 шепи грозде) - резултатът е налице...плюс 800 грама. Обаче не ми пука. Пред цикъл съм и започвам да се подувам...Но не мисля да изпадам в депресия заради някакви си грамове.
Новите сиропуващи как сте???Има ли резултат???
Хубав ден на всички:)

Общи условия

Активация на акаунт