Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Аз мисля в понеделник да направя пак един ден само на сироп и така всяка седмица по един ден. Нали трябва да се задържат тези кила. Много ме е страх да не дръпна пак нагоре. Междувременно ще си купя и шуслерови соли - номерата, които са за регулиране на теглото. Те поне не вредят на нищо, само могат да са от полза. Че вече нищо не смея да пия като хранителни добавки.

# 616
  • София
verviki, хубаво си решила Simple Smile
И аз така мислех, ама пусто - направо не ми остава време от болни деца да правя лимонаден ден. Нямам толва сили.

Аз вече десетина дни не пия сиропа, хапвам умерено и определено нищо не се е качило нагоре.
Тия дни ще мина пак за малко на испанския вариант, едно че да се поизчистя малко, едно че другия месец сме на сватба.

miglenayo, аз четох навремето за тази диета и мисля, че е ок за кърмачки  Peace
Даже се опитах да я почна. Ама нещо тия моите пак ми взеха здравето към онзи момент и се отказах Simple Smile

# 617
какво мислите за това http://www.bg-damma.com/sport-i-zdrave/dobavki-kam-zdraveto/162_ … amp;utm_campaign=

особено за това
2. MasterCleanse диета (лимонадена диета).

Тя се появява през 1979 г. и е преоткрита през 2004 г. Предназначена е не само за пречистване на организма, но и за отслабване с помощта на специална смес от лимонов сок, вода, кленов сироп и кайенски пипер. За целта е нужно да се поемат 6-12 чаши на денонощие. Самата Бионсе е свалила 5 кг с тази диета, но както сама признава в едно от своите интервюта, в резултат е станала по-агресивна и като че ли си е загубила ума.
 Напълно е възможно тази „ядрена“ смес да ускорява процеса на отслабване, но за целта ще се наложи да принесете в жертва значителна част от своя разсъдък и здравето си. Освен това ще трябва да притичвате често до тоалетната.
дали отговаря на истината вие как се чувствате newsm78

# 618
  • в колонките
         http://www.blitz.bg/article/32159   
      Успех на всички девойки!!!   bouquet

# 619
Здравейте, проявавам интерес и се включвам в темата! Успех на всички упорити дами! Simple Smile

# 620
Добро утро от мен, сладурки!
Чета ви от няколко дни и много се забавлявах с вас -  откривх мнения все едно писани от мен Laughing
Аз започнах със сиропчето на 1.11 и съм -5кг., направо не мога да повярвам!!!!!!! Но имам да свалям още 20-25кг. Така сте ме укоражили, че се чувствам като superman:) Благодаря за което:)
Миналата година тежах 117кг. и за една година успях да смъкна 38кг. Но това лято качих 14кг. - изпаднах направо в депресия Cry
Но след като ви открих, мисля, че ще мога да изкарам 14 дни на сиропчето и 14 дни със захранването  Praynig Стискайте палци, моля!!!!!!!
Успех на всички "сиропки" и усмихнат ден!

# 621
Здравейте, проявавам интерес и се включвам в темата! Успех на всички упорити дами! Simple Smile
Grinning Hug

# 622
Здравейте, момичета:) Бях зачезнала, защото ходихме на дълъг уикенд с приятели. Много се притеснявах да не се отдам на лакомията си там, но дойде неочаквана изненада - стомашен вирус:( Скъсах се от повръщане и диария:(((Първо реших, че организмът ми е забравил какво е храна след две седмици глад, но се оказа вирус. Доста се бях изплашила де. Сега съм малко по-добре. Захранвам се наново с препечена филийка. Утре ще се претегля да видя какво се случва с килата.

# 623
Харесах темата и търся начин за стапяне на повечко килограмчета, но съм нова в тази тема и имам следния въпрос -
1/при втория вариант на кленов сироп клас С има хиляди търговски марки. Вие смятате ли, че има по-добри или лоши и какво е водещото при избора Ви?  Или да потърся оригинала. Запалихте ме! Hug

2/ Джинджифилът как го купувате - като подправка ли / мисля че лют пипер за стомаха ми ще е Калашников  #2gunfire/  Laughing

3/ Задължително ли е предварително пречистване с английска сол?

Извинявам се, ако въпросите са глупави , но малко въвеждаща помощ ще ми е нужна Hug

Моля за съвет и още утре започвам!

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 21:28 от remi_rem

# 624
remi_rem, 1. аз ползвам кленов сироп клас С от ДМ, но мисля че и друг да вземеш става. важното е да е чист, без примеси...на този пише БИО
2. джинджифил смлян на прах - така се продава
3. не съм пила английска сол

# 625
remi_rem, 1. аз ползвам кленов сироп клас С от ДМ, но мисля че и друг да вземеш става. важното е да е чист, без примеси...на този пише БИО
2. джинджифил смлян на прах - така се продава
3. не съм пила английска сол

Благодаря!!! Утре набавям и се включвам активно към групата!!! Hug

# 626
  • София
Запис и успех на всички  Hug
На мен ми откриха хормонален проблем и от там съм пълнеела, от както взимам правилните хормон-блокери вече отслабвам, но все пак искам да си направя прочистване, че ми предстои операция. В тази връзка искам да попитам: как чуствате имунната си система след направена серия със сиропа и по-малко ли боледувате?

# 627
Трудно е да се каже за имунната система. Аз хванах стомашно-чревен вирус два дни след края на захранването. Но пък кожата ми се изчисти много добре. За МЦ да не говорим. Винаги съм била със ужасни болки и много обилен теч. Последните два пъти не усетих, че съм в цикъл и не съм пила едно хапче. Мина ми за 3 дни, а обичайно за около 6. Друго, което забелязах - преди ми излизаха едни болящи ранички в окосмената част на главата. Вече нямам такива!
Сама пресметни плюсовете и минусите:))

# 628
  • София
 Shocked все така да си  Hug
пише по сайтовете, че кленовият сироп е известен имунустимулант.

# 629
Аз днес си купих ново шише сироп и утре ще си направя един ден разтоварващ. Ще правя по един седмично до Нова година, за да запазя свалените килца. Ако пък успея да смъкна още 2-3, идеално:) Връщам се и към спортните занимания, че само да си слаб не е достатъчно...Нали така:))

Общи условия

Активация на акаунт