Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Провинция
5 ден и  най-сетне -2кг. Дали защото нямам много за сваляне ...Сутрин си закусвам нормално между 9 и 10;00ч.След това само на вода и сиропа.понякога вечер много ми огладнява и направо се чувствам отмаляла , а не съм жадна и на сила пия половин - една чаша коктейл.

# 151
И аз да се включа за малко, още не съм започнала Confused на сиропите, понеже са свършили и ще доставят нови другата седмица. Rolling Eyes Искаше ми се да започна от скоро, но уви...налага се да чакам.
Суити, права си да, моите кг, като една от причината стремглаво да се покачват е и стреса, депресията, обездвижването, намирането на утеха в храната или поне избягване на проблемите чрез нея. Сега, малко по малко съм започнала да се променям, като намалям храната се усещат, че и кг спадат, но бавно става. Изключително бавно. Освен ако не започна да спортувам по два часа на ден, че тогава да се усили горенето и на мазнини.
Със сиропа наистина се смъкват бързо, но трябва постоянство. Както и във всичко друго, за да има радостни резултати.

Ако някой има нужда от книжката към Мадал Бал, да каже, мога да я сканирам при желание.

# 152
Здравейте, момичета! Simple Smile Интересува ме дали някой, който е изкарал пълната програма му се случва увисване на кожата. И дали фитнесът ще помогне ? Благодаря! Simple Smile

# 153
Здравейте момичета и от мен. Аз много четох за този мадал бал,поръчах го и днес пристигна. От утре ще започна и аз да го пия но само за "веднъж седмично" т.е за 1 ден за прочистване,защото следващите 2 дни най близките ми имат рожден ден и няма как,но седмица след това ще направя пълна програма. Искам да попитам за 1 ден прочистване захранването 1 ден или повече трябва да е и дали може да пия "Verdin complexx" харчета през това време,те са за храносмилателната система и за прочистване също. Благодаря.  Simple Smile
Успех на всички  newsm10

# 154
Мисля да започвам с това. Имам към 10 кг за смъкване.
От къде мога да се сдобия с кленов сироп?

# 155
4 ден на Мадал Бал, резултатът е -3 кг, но нито се чувствам олекнала, нито свита, имам чувството че не мърдам, не знам, такова ми е усещането... но да се доверим на цифрите! Успех на всички! Simple Smile

# 156
Здравейте, момичета! Simple Smile Интересува ме дали някой, който е изкарал пълната програма му се случва увисване на кожата. И дали фитнесът ще помогне ? Благодаря! Simple Smile
Не съм правила, все още цялата програма, но зависи от типа на кожата ти. Има хора, които напълняват и отслабват бързо, но без проблеми с увисване, типа им кожа е явно по-еластичен. Разбира се зависи колко кг си качил, ако са 150-200 кожата се разтяга доста и е по-голям риска да увисне при бързо отслабване. Като започнеш със сиропа, прави едновременно и упражнения за ръце, както и за стягане на цялото тяло. От съседната тема за Система -60, момичетата препоръчват процедури с мумио или масаж на тялото със скраб от кафе. Това помага на кожата да възстанови еластичността си, да намали целулита и стриите.

4 ден на Мадал Бал, резултатът е -3 кг, но нито се чувствам олекнала, нито свита, имам чувството че не мърдам, не знам, такова ми е усещането... но да се доверим на цифрите! Успех на всички! Simple Smile
Ще усетиш промяна, продължавай все така, успех! Hug

Super_qko Успех! Hug

Мисля да започвам с това. Имам към 10 кг за смъкване.
От къде мога да се сдобия с кленов сироп?

Поръчай си го от сайта на Мадал Бал http://www.madal.bg/cgi-bin/s.cgi  или за кленов сироп: от интернет, в магазините за био храни, в аптеките( да е клас C).

# 157
  • Sofia
Продават го и в аптека Гален на бул.Стамболийски

# 158
Здравейте. Искам да попитам за прочистването за 1 ден След това трябвали да се прави междиното ядене с ориза преди захранката,или това е само за 5 и 10 дни. Благодаря ви  Confused

# 159
Привет момичета
Решила съм да се присъединя към вас. О прочетното се успокоих, че не само аз започвам, прекъсвам и пак започвам със сиропа.
Купила съм си го преди 2-3 седмици. Не съм изкарала и един ден само на него, но определено има ефект. Гледам почти всеки ден да започвам с него. После със съвсем леко ограничение на храна завършвам деня. Резултата е -3-4кг.
От днес съм решила да направя 5 дневна програма само със сиропа. Аз не обичам люто и затова не слагам пипер, но си добавям лимон.
Ще пиша за резултатите.
Приятен и успешен ден

# 160
Здравейте момичета! Отдавна ви чета, но от днес и аз съм на линия  Peace Днес е първия ми ден. Имам да свалям 10, а най-добре 13 кг. Но мисля, че без спортуване няма как да го постигна само с гладуване Simple Smile Освен това детоксикацията я слагам на първото място за сега. Ако има още някой който започва днес - ще се радвам на компания и взаимна подкрепа!!!
 Hug

# 161
И аз реших да започна диетата с кленов сироп, като днес ми е първи ден. Решила съм 5 дни да бъда само на сиропа. Надявам се да сваля поне 5кг. Започвам от 79кг. и ще ви се отчитам периодично дали при мен има резултат.

# 162
Здравейте. Искам да попитам за прочистването за 1 ден След това трябвали да се прави междиното ядене с ориза преди захранката,или това е само за 5 и 10 дни. Благодаря ви  Confused
Ами така като чета, не мисля, че има захранване, просто е хубаво веднъж седмично да се прочистваш за около 6 седмици  http://www.garabitov.bg/bg/Програма/Веднъж-седмично

# 163

Преди 3 месеца изкарах 14 дни+14 дни захранване,много отслабнах към 10 кг сигурно(не се тегля)и кожата ми си беше добре,много добре действа този Мадал бал на кожата.През това време не съм спортувала,просто нямах сили.

# 164
Днес ми е трети ден на сиропа и за мое учудване нямам главоболие. Вече съм минус 1,6 кг. Simple Smile Надявам се да продължавам с минусите.

Общи условия

Активация на акаунт