Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява линеа негра по време на бременност?
Какво е безсънието по време на бременност и как можем да се справим с него?
Какво представлява гестационният диабет и как се управлява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява линеа негра по време на бременност?
-
Какво е безсънието по време на бременност и как можем да се справим с него?
Безсънието по време на бременност е често срещано явление, което може да бъде причинено от физически дискомфорт, стрес или хормонални промени. За справяне с него майките могат да опитат различни методи като цветотерапия, използване на синьо осветление в спалнята, избягване на кофеин и практикуване на техники за релаксация.
-
Какво представлява гестационният диабет и как се управлява?
Гестационният диабет е вид диабет, който се развива по време на бременност. Обикновено се контролира чрез диета, наблюдение на нивата на кръвната захар и при необходимост лекарствена терапия. Може да доведе до голямо бебе, хипогликемия при новородено и забавяне на производството на кърма след раждането. Жените с гестационен диабет имат повишен риск от развитие на диабет тип 2 в бъдеще. Промяната в начина на хранене може да помогне за предотвратяване на този риск.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на ухапвания от комари по време на бременност?
-
Как се диагностицира гестационният диабет?

и успех днес 

А то си е жест, който показва внимание, и аз го оценявам.
И аз съм същата преди преглед, а после хвърча от радост, когато всичко е наред
А и през останалото време се будя на час-два.
А за каква простотия се сдърпахме
Да свършва тоя ремонт, че ми идва до гуша вече!!! Дали хормони или от жегата ама... не мога да си намеря място:( Дано ми мине по-скоро:(
И като кажа след 2 месеца и реакцията е
Като начало почваме с диета за 1 седмица, като ще се боцкам да си следя захарта, другия четвъртък пак ще ходя да видим какво ще правим. Отдавна наобикалям диетата на Блонди, очаквах го дори, но въпреки това ми стана много криво. Ще се опитам да го погледна от хубавата страна: няма лошо да подиетувам
Уф, ще чета сега за гестационен диабет...
но да не объркам някого пак
.... че и аз не съм сигурна 
.Ти сама ли реши да се подложиш на теста или имаше индикации и док те прати?То не е лошо една диетка(не знам Блонди как успява