Болнични пижами, кръвно и скъсени шийки, няма да се даваме, АВГУСТ ще сме олимпийки

• 33 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Обетованата земя
 Гунди, чак сега видях, че си ме питала за водата. Беше доста хладничка първия ден, тогава се цопнах цялата. Следващите дни сякаш се постопли, то и времето стана по-горещо, но си позволявах само краката, че ми беше гузно, все си мислех да не ме хване някоя инфекция, както и да не стресирам беба със смяната на температурата, че то сърцето ти спира докато се урегулира температурата, а как ли се чувства бебето, не знам.  Blush На басейна също не беше от най-топлата вода, обаче като свикнех, охааааа, голям кеф е бременна във водата, правех си упражнения за краката, "плувах", а мъжът ми ме бъзикаше, че като изляза пак трябва да пълнят басейна.  hahaha Но и там си позволих само два пъти, въпреки че да ви кажа сезонът още не е във вихъра си и имаше супер малко хора на морето, така че водата би трябвало да е чиста.
 Утре съм на ЖК, ще се отчитам после. Simple Smile След рождения ден ще се включвам повече по темите.  Hug
Относно общата форумска поръчка, така като гледам май няма да се получи, май няма голям интерес. До края на юни ще се занимавам и с това, после излизам във ваканция.  Peace

# 601
  • София
Момичета стига, не се натоварвайте се излишни отрицателни емоции. Софи пази се  Peace, кога си на док, аз мисля сега в сряда да разпитам за Корсачки и кога му е отпуската - ти знаеш ли?
Блонди ама мнг бързо ги намести парите, аз докато предложа помощ в харченето и ти си се справила  Joy явно си от кадърните
Sonitu добре дошла отново.  Peace пиши когато можеш и най-вече когато имаш желание  Peace

magi_g аз мисля утре да посетя лекцията в мола, даже се препоръчва и татковци да има , защото е за къпането, но преди това ще трябва да мина да пусна изследвания в Бодимед и Лора, та най-вероятно пак ще закъснея  Blush Замислила съм и таткото да доведа, ако не си измисли някакво извинение, че му идват в повечко толкова бременни на едно място  hahaha

Teffita може ли да споделиш, коя е болницата в която няма избор на екип? 

MaryJane и аз имам усещането, че коремът ми се е смъкнали като че си е променил формата, но като споделих с мъжът ми, той веднага се съгласи с мен без да ме погледне и знам че го каза за да не го занимавам, а щерка ми каза че си измислям и че продължава да съм като огромна топка  Sad. А всъщност не е ли рано още, тоест това не се ли случва в началото на 9-тия месец newsm78

Момичета помня, че някои беше пациент на д-р Дяволов? Има ли представа сега при ремонта на МД, дали пак приема във вторник от17 часа в кабинет 231?

# 602
здравейте коремчета
Изпуснах много през почивните дни аз бях при мама голям кеф ама днес не мога да наваксам.
на мамите с болки и неразположения дано да отминат по-бързо
гунди с  много много голямо закъснение да си жива и здрава и най-хубавото бебче през август
Според мен ако целта ми е само да влизам и да чета няма смисъл да се записвам и да ме има на първа страница.
Тефита съчувствам ти за мъдреца и мен вече цял месец ме мъчи
Аз днес пуснах изследвания и в петък съм на ЖК и ще видим пикличка и резултатите
това е за сега лека вечер на всички

# 603
ооо, Бютка, честит взет изпит и от мен. Hug Не че съм се съмнявала в теб. Wink Mr. Green
Hug Hug
Момичета, уговорих се с бащата на Блонди - дошли са сутиените  Mr. Green Тъй като не зная кога ще ми свърши изпита, понеже е устен, не знам кога професора ще дойде, кога ще вляза, кога ще изляза.. предпочитам за своя застраховка да ви кажа 1 часа и да е покрай СУ.. ако знаете на ул. "Шипка" има заведение - "О, Шипка" .. може там да се срещнем, освен ако повечето от вас не смятат да се "видим" само за 1 мин за размяна, тогава може и на СУ направо  newsm78 А пък Белверде - ще ти пиша на лични, за да ти е възможно най-удобно  Hug А, аз викам и другите мами, дето не чакат сутиени - да си чукнем една среща  Hug Hug

# 604
  • Обетованата земя
Gundi, честит РД на патерица! Желая ти здраво бебче на финала!
Бюти, а на теб честито взет изпит и успех на другите!!!  Hug

# 605
Благодаря, че приключихме въпроса  Peace
И за да се включа с нещо различно от обсъжданите теми, мога само да кажа, че на 7 юни бяхме на ЖК - бебчо е добре и тежи около килограм и половина според доктора Heart Eyes Изследваха ми хемоглобина - нисък е и ми изписаха да пия Малтофер ( не счетох за нужно да задавам въпроси, тъй като темите с лекарствата са обсъждани доста) Това е от мен. Лека вечер на всички!   bouquet

# 606
dioni, болницата е - 'Лозенец'. Там при записване на ЖК плащаш пакет от приблизително 800 лв в който е включено и самото раждане. Можеш да родиш там единствено ако си следен при тях, т.е ако си ги заплатил пакета и са ти правени изследванията само и единствено там. Разбира се можеш да ходиш само на ЖК, но да предпочетеш да родиш другаде. Избор на екип няма в цялата болница, във всички отделения е така, не само родилно.

# 607
didi24 и аз утре съм на ЖК Simple Smile После заедно ще споделяме добри новини Simple Smile

За смъкнатите кореми, моя отдавна се смъкна, аз си го нося ниско бебо, даже днес се зарадвах много като ми казаха, че май се е вдигнал нагоре. Няма  нищо притеснително, особено и щом лекарите не го намират за такова.

Ох момичета много внимавайте с тези жеги. Аз днес имах излизане в най-голямата жега и се наложи после да отида в мола при една приятелка и да чакам мъжо да свърши работа и да дойде да ме прибере  Laughing

sonitu добре дошла отново  Simple Smile

# 608
Хайде на сютюенитииии  Mr. Green
Сори, не се сдържах, откакто ги обсъждате, ей таз картинка ми е пред погледа:

Малко смях Mr. Green

# 609
Мери, аххахахахахахаххаах  smile3532 smile3532 smile3532

# 610
Мери, аххахахахахахаххаах  smile3532 smile3532 smile3532
Присъединявам се. Joy
Диди, благодаря и за инфото за морето и за поздравите!! Hug Wink

# 611
Диди, благодаря и за инфото за морето и за поздравите!! Hug Wink
Присъединявам се  Joy Hug

# 612
Айде и аз да се разпиша веднъж в темата  Embarassed
Обиколката на корема ми я мериха само първата бременност, ама то тогава беше супер първобитно следене  Laughing Всеки месец при акушерка - мерене на обиколка и височина на корема, кръвно и слушаше тонове с една слушалка като фуния, а три пъти през цялата бременност се ходеше на ехограф при АГ, платено  Whistling
Не съм благодарила на Басейник и Пейпър Монстър, че ми отговориха за новата болница в Бургас, извинявам се  Hug
Фери, има време (и място) още да се върти бебчето. С първата бременност лежах малко в болницата и едното момиче беше с планирано секцио за следващата сутрин заради седалищно предлежание, но вечерта бебето реши да се завърти  Wink Така че има надежда  Hug
Бюти, за второ дете се влачи най-много от държавата, за трето драстично намаля сумата, ама знаем на кой да благодарим за това  ooooh! Но едва ли някой разчита на тези пари, е, помощ си е, все пак, ама ако не си направиш сметката и по 1000 на дете да дават все тая  Simple Smile
Блонди, прочетох и аз за новото шише на Медела, честито за покупката  Simple Smile Аз за сега мисля на Авент или Томи Типи да взема, уж и за тях пише, че могат да се съместяват с кърменето.

Понякога и аз имам усещането, че бебето ще изпадне, дори на предната консултация помолих АГ да ме погледне, от тогава ми е малко по-спокойно, тъй като каза, че за трета бременност всичко е идеално.
Утре си чакам новата колежка, планирах да работя до края на този месец, но ще е до средата на следващия  Tired Започна да ми тежи вече това обикаляне, като заседна на бюрото пък започват да ми се понадуват леко краката, а и съм супер разсеяна, то мислите ми все на другаде хвърчат, още почти нищо не сме приготвили за дребосъка, а и малко ремонти има за правене преди да родя...
Съжалявам, че не успявам да се включвам по-често, едва ли и ще успея като изляза в майчинство, но поне си ви чета. Ааааа, Минките ме забавляваха най-искрено  Laughing
Лека вечер!

# 613
Бюти, честит изпит Hug
Момичетааа, като чета за какво глупости спорите, се чудя да не сме в детската градина newsm78
Някой бил изтрит, ми сега пак ще го напишат в списъка и готово, не виждам драма тук Hug
Аз да попитам има ли вече мама, която да ползва 45 дневния болничен, защото аз от 22.06 излизам в болнични и хем ми е радостно хем ме хваща вече шубето Wink

# 614
  • София - град
Диони, Корсачки си взе отпуската миналата седмица като реално май беше само 4 дена поне през работната седмица. Няма да почива нито август нито септември.    Simple Smile           Бюти, за мен ОШипка е перфектнощ аз имам снимки в 12 и до 13 ще успея да свърша. Предлагам поне по нещо сладинко да хапнем  Wink

Общи условия

Активация на акаунт