Болнични пижами, кръвно и скъсени шийки, няма да се даваме, АВГУСТ ще сме олимпийки

• 33 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Блонди, прочетох и аз за новото шише на Медела, честито за покупката  Simple Smile Аз за сега мисля на Авент или Томи Типи да взема, уж и за тях пише, че могат да се съместяват с кърменето.

Калма на Медела няма нищо общо с никое друго шише относно кърменето  Simple Smile

# 616
   Бюти, за мен ОШипка е перфектнощ аз имам снимки в 12 и до 13 ще успея да свърша. Предлагам поне по нещо сладинко да хапнем  Wink
За коя дата говорите?

# 617
  • София - град
аз з сряда 13 разбрах. заради сутиените.

# 618
Да, да.. в сряда.. Айде Гунди, идвай  Hug Hug

# 619
Който няма да си взема сутиен не може ли да дойде, аз ако трябва ще донеса един мой. Laughing Grinning Mr. Green

# 620
 hahaha hahaha е как беее... два пъти написах, че се надявам да се съберем не само тия със сутиените  Mr. Green не ме четеш внимателно  Crossing Arms ох, отсега ме напушва смях като си представя как отивам на изпит със 17 сутиена  Mr. Green и как заръчвам на някоя колежка да ги наглежда много внимателно  hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 22:00 от Анонимен

# 621
Кашпичка и аз от 25ти юни излизам в 45дневния болничен...  newsm68
И да се включа към мамите със смъкнти кореми, моя от около 2 седмици е ниско долу...осезаемо се вижда, че е смъкнат... нз дали не е рано...или е нормално... newsm78
Wink
Хайде лека нощ коремчета и дано да сте наспинкани утре, да няма безсънни изнервящи часове  Heart Eyes

# 622
  • Обетованата земя
Момичета, аз да не шашкам, ама не е ли рано да се смъкват коремите? Аз знам, че месец преди раждането слиза и даже помня, как горе под ребрата ми беше едно странно празно чак като се смъкна.  Mr. Green

# 623
лелее, обръщания, смъквания, хълцания.. как ще го разбера аз това нещо  Mr. Green аз от вчера не съм усещала Анди, дано да се обади тая вечер или утре най-късно, че вече не знам с тея усещания.. не стига, че го усещам 1-2 пъти за 5 секунди ми и да пропуска ден  Crazy

# 624
Здравейте, мами!1во и от мен с едно голямоооо закаснение,Гунди ЧРД,нека здравето не те напуска и щатието да ти бъде спътник всеки ден,живо и здраво бебенце през август   bouquet 2ро Блонди,моляте покажи шишетата на Медела и видеофона а за превръзките какви си купи?Тук има едни специални за след раждане,има за 1те дни с специално покритие и след това има друг вид.3то за болките и схващанията,мен ме боли опашката от 1 седмица насам много е неприятно,за краката свикнах,че ще се подуват за рацете и тяхното схващане още ж началото на април месец се пробудих 1 нощ сас силно схващане в ръката болеше много и през деня и през ноща се схваща и боли прочетох в нета и по симптомите разбрах че имам Тунелна невропатия,като отидох на лекар и тя ми каза че имам точно това.За 2мес.свикнах с това, че нямам усещане в прастите изобщо,това ще изчезне след раждането според лекаря нито магнезии нито каквото и да било лекарство би помогналоhttp://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3771 ето,ако някой го интересува. А да ви кажа моят бебо така шава,че направо не знам какво прави в корема ми само излизат едни издутени а как болиии една пареща болка от самото разтягане,не се спира по цял ден рита и шава,но  си спя нощем без проблем до 9ч.не ставам дори за тоалетна.До мин. седмица си хълцаше ниско долу от няколко дена халца горе виско ж средата,но аз не се отчайвам и без това сам се примирила,че може да раждам секцио.Охххх и аз се улях в писане,извинетееее  Hug лека вечер мамчета

# 625
  • Пловдив
Момичета,поизпускам ви  в тая темичка,опитвам се да ви следя,но нещо нервата яко ме гони и не мога да се включа адекватно.
Бюти честито за изпита,кога ще е абсолвентската? Heart Eyes
Много се натъжавам,когато има някакви дразги,но донякъде е разбираемо...не само от хормоните...
Хубава вечер ви желая,а тези дни дано мога да съм по-активна,ако не съм хванала пътя за Нареченски бани Mr. Green(поставила съм си диагноза невроза,ама още не са ме освидетелствали Twisted Evil)

# 626
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3771 ето за тунелната невропатия,че нещо не стана с предния Wink

# 627
Оо, принцеске, тъкмо си мислех за теб днес  Hug на 22 юни ще клатя шкембака с колегите  Mr. Green

# 628
  • Пловдив
Оо, принцеске, тъкмо си мислех за теб днес  Hug на 22 юни ще клатя шкембака с колегите  Mr. Green
Бютка да си изкараш много хубаво с колегите,моята абсолвентка беше сега в събота ,в университетския ресторант на СУ. Hug

# 629
Привет момичета Hug Радвам се,че всички сте добре и лека по лека се приближаваме към финала Peace Диони аз съм пациентка на д-р Дяволов,да все още приема в същия кабинет от 17.00ч всеки вторник.Аз съм пак на  преглед на 19.06,но от 20.06 той излиза в отпуск тъй че ако искаш да го хванеш най добре на 19-ти да дойдеш Naughty Тъкмо ще се засечем Simple Smile Хубава вечер на всички и се пазете в тези жеги Hug

Общи условия

Активация на акаунт