Болнични пижами, кръвно и скъсени шийки, няма да се даваме, АВГУСТ ще сме олимпийки

• 33 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Бютка, майтапя се, стига да мога ще дойда с удоволствие. Wink
Деситка-Никитка, Hug

# 631
Здравейте момичета Simple Smile

тези дни разбрах какво е наистина да си бременна - пълна емоционална въртележка, настроението ми се сменя през 5-10 минути и то в двете крайности между добро и лошо и вече не знам как ще я карам без да разстроя и бебето Simple Smile да се надяваме че ще устискам, но никак не е лесно... Simple Smile тази неделя купихме количката, обожавам я, толкова е хубава, неделята след като мъжа ми я сглоби я разхождах напред назад у дома и й се радвах Simple Smile даже се побира спокойно в асансьора, нещо което се притеснявах че може и да не ми се случи и да я държа в гаража (за който се интересува - количката е на бебе конфорт - хай трек). И си мислех че доброто настроение от количката ще ме държи поне две седмици, но не още днес сутринта се ядосах че не мога да си намеря ключа за офиса (картата тоест) и отидох нацупена на работа, само за да установя че картата послушно ме чака на бюрото ми.... е, и по-тъпо съм се чувствала, но не помня кога... .а и много забравям не помня нищо конкретно, примерно следобед вече не помня какво съм закусвала и ми отнема няколко минути да се сетя, е много е гадно,
и краката ми оттичат и ме мързи
и мога да ви се оплаквам така до утре Simple Smile))

В този ред на мисли видях че Гунди е имала рожден ден - честито Simple Smile пожелавам ти много щастие, късмет и една прекрасна дъщеричка Simple Smile) Даже си мисля че те видях преди около седмица във ФрешБрейк на Шишман, но така и така пиша толкова рядко че реших че по-скоро ще те притесня ако те поздравя и реших да не се обаждам Simple Smile Може и да не си била ти - но момичето много приличаше на теб - нисичко русичко с много яко коремче и си поръча спаначена салата... май - гледай какви неща помня, а закуската си от днес - не:)

Виждам че обсъждате шишетата, аз си взех на Томи Типи, ако бях изчакала малко сигурно щях да си взема на Медела, ама а де като съм нетърпелива и като не знам какво да си купя само ви гледам какво обсъждате и бам в моя списък от същото Simple Smile

Ние все още не сме започнали "гнезденето" но имам някакво усещане че е време да го започнем, имам нуждата всичко да си е на мястото и да има място за всичко - а това означава сериозна организация по събиране, прибиране и най-вече изхвърляне на непотребни неща и складиране на неща които се ползват рядко, въобще аз си го представям като занимание което ще отнеме цял уикенд от до Simple Smile но тъй като няма да правим детска стая, а ще се преместим от нашата спалня в по-голямата спалня трябва да си я преподредим и да отворим място за детските дрешки.
Гледах че обсъждате и прането и гладенето на дрешките - не е ли много рано? аз не обичам да ми се застояват твърде много дрехите изпрани и неносени в гардероба, променя им се миризмата а и не са много свежи, затова мисля тях да ги приготвя когато вляза в 9тия месец и то основно комплекта за изписване Simple Smile а той самият е страхотен - на морска тематика, всичко е в бяло червено и синьо - много красиво, ако можех да прикачам снимки бих ви го показала, но не мога Sad

Предполагам, че на който е решил да ми прочете писанията му е писнало, така че спирам и сигурно ще се включа пак или след около месец или когато ми започне  болничния Simple Smile и аз имам смесени чувства на тема болничния, хем искам вече да си почивам и да не ходя на работа, хем се притеснявам че много ще се залежа, но пък имам компания за разходки така че може и да не се залежа твърде много, знам ли Simple Smile но работата със сигурност ще ми липсва Simple Smile

Много приятни дни ви пожелавам без негативни емоции и стрес Simple Smile

# 632

В този ред на мисли видях че Гунди е имала рожден ден - честито Simple Smile пожелавам ти много щастие, късмет и една прекрасна дъщеричка Simple Smile) Даже си мисля че те видях преди около седмица във ФрешБрейк на Шишман, но така и така пиша толкова рядко че реших че по-скоро ще те притесня ако те поздравя и реших да не се обаждам Simple Smile Може и да не си била ти - но момичето много приличаше на теб - нисичко русичко с много яко коремче и си поръча спаначена салата... май - гледай какви неща помня, а закуската си от днес - не:)
HugАз бях, поне бях там и си поръчах салата, но от моркови, а доста се колебах за спаначената- прочела си ми мислите.Жалко,че не си ми се обадила, аз не си спомням бременна жена? Wink

# 633
Здравейте момичета, аз още не мога да наваксам с четенето, някаде около 20-та страница съм, но тези дни, освен че правим ремонт, от жегата сам ми се подули краката, докторката ми направи един тон изследвания и едно от тях е за ГД. Ще ходя на ендокринолог за консултация с резултатите, но да ви питам и вас -
Глюкоза                     5.26  mmol/l  3.5  6.1
Глюкоза след 60 мин  7.71  mmol/l  3.5  11.1
Глюкоза след 120 мин  6.51  mmol/l  3.5  7.2

В референтните граници са, но дали има място за притеснение?

# 634

HugАз бях, поне бях там и си поръчах салата, но от моркови, а доста се колебах за спаначената- прочела си ми мислите.Жалко,че не си ми се обадила, аз не си спомням бременна жена? Wink

Товя обяснява защо толкова рядко стават да ми освобдят място в автобуса Simple Smile
Шегувам се Simple Smile ами аз си тръгнах малко след като ти влезе и затова може да не си ме видяла а и този ден имаше доста хора там Simple Smile следващият път ако те засека ще се обадя ::

# 635
Vg1 , а седеше ли на високите столчета? От ляво когато си с лице срещу бара?

# 636
не помня, ходя там често и нямам обичайно място на сядане Sad

# 637
Оо, принцеске, тъкмо си мислех за теб днес  Hug на 22 юни ще клатя шкембака с колегите  Mr. Green
Бютка да си изкараш много хубаво с колегите,моята абсолвентка беше сега в събота ,в университетския ресторант на СУ. Hug
ее, супер, браво на теб  Hug и ние сме там, с така гордо звучащото име "Яйцето"  Mr. Green

# 638
  • София
Дарлена, благодаря ти за съчувстието  Hug, спя на хубав матрак уж, мечтая за него като сме някъде на почивка Wink

Кашпи, ако раждаш секцио, ластичен колан не се препоръчва 6 мес. поне, не мога да ти кажа точната причина, но мисля че мускулните влакна и всичко там трябва да си зарастне без притискане. Wink

Бюти, ако искаш аз да отида до Младост 3, пиши ми коя мама е пожелала, нямам против и там да направим срещата де  Mr. Green И за какви 150 лв. говориш за раждане, за неосигурени само е, нали? Аз пък се смея като си представя в "О, Шипка" как размахваме и мерим сутиени и лапаме от чиниите /който не може пица, да си носи сухар с кашкавал Sick/.

Аз лично мога да се включа в обща поръчка от Асда или Некст, кажете само кога.  Wink

Hrisi Radoslavova, добре дошла!  Hug

Диони, Hug а това със схващането на краката като е недостик на магнезий, по колко магнезий да взема да пия, аз взимам 3 х 1, нужно ли е повече?  newsm78

eli4ka666, много добре те разбирам, но аз бях зле психически и ревах само в неделя до обяд, после излязох на пазар и се почувствах по-добре. Wink Мъжът ми пък ме гледаше недоумяващо какво ми става и явно му дожаля, реши да пуска пералня и да мие чинии, после простира. Е от това ми стана още по-добре  Wink

Бранка, Белверде, Галка, благодаря и на вас, че ми влизате в положението  Hug Аз днес взех космо диска от мама и в момента на гърба ми е жежко, дано помогне малко от малко, че мислех бастунче да си взимам  Mr. Green или да си връзвам въженце някъде да си го дърпам като ставам, че положението наистина беше страшно  Sad

Гунди, не знам помагат ли тези охлаждащи гелове за крака  newsm78

krtous, аз съм с гестационен диабет и в момента съм на диета, която ще бъде 1 седмица, вече няма много време. В четвъртък съм при док да обсъдим резутатите от кръвната захар, която меря в тази 1 седмица, надявам се да устискам с диетата, мисля че се влияя добре от нея. Желая ти и на теб да не е повече от диета, за инсулин не ми се мисли Hug

HaT, с ехограф си се вижда увитата пъпна връв, даже тайра беше сложила снимка във фб, на която ясно си се вижда. И, НаТ, велико обяснение си дала за фундуса!  Joy

Тина, аз днес нямам такива болки ниско долу, при теб отминаха ли?

Морско конче, перфектни са мое скромно мнение резултатите ти  Hug

Ух, най-после ви прочетох, днес цял ден бях в движение, а след обяд новата колежка дойде пак да й разказвам. Така като гледам календара май и другата седмица ще работя, обаче сигурно ще отскачам до работата и по-нататък...
Айде лека нощ, отивам да се ръмбя с космодиска  Mr. Green

# 639
  • София
sea horse аз също мисля, че резултатите ти са перфектни, нямаш място за притеснение и спокойно можеш дас и хапнеш едно сладоледче заради мен   bouquet 

Мерси еly_dream за инфото за Дяволов. Това което ме притеснява е да не реши да е в отпуск 3 или 4 седмици, затова смятам да отида утре и да говоря с него  Peace, а иначе моето инфо е че от 22.06 е отпуска, но моят човек забравил да пита колко време

Софи смяташ ли че тези 4 дни са лятната отпуска на Корсачки? Аз в сряда ще питам - мен ме интересува за края на юли /живот и здраве/

Teffita не знаех това нещо за болница Лозенец  Peace

Би-би - аз съм на 3 прахчета Диаспорал на ден и въпреки това нощем се будя от болки и схващания на пръстите на ръцете. Не вярвам док да ми вдигне дозата, напротив очаквам след 2 седмици да ми спре магнезия и тогава вече ще стане чудо. Явно ще трябва просто да си изтърпиме болежките до финала и това е.  bouquet

# 640
За охлаждащите кремове за крака купих си ииии ми правиха и масаж с него и ефекта е нулев,не се заблуждавайте Simple Smile и с обикновен крем да има кой да ви направи едно масажче пак е мноого приятно и на другия ден краката определено са поспаднали,намалете солта.

# 641
Айде и аз да се запиша към лежащите в болница  Sad Приеха ме тази вечер, понеже нещо ме присви коремът долу дето трябва да са яйчнициге и аз се стреснах обадих се на доки и резултатът е налице. Но пък си видях бебчетата, чух им сърчицата, уредът не замери контракции, само дето доки каза, че едното бебче е много ниско и за всеки случай да поостана 3-4 дни.

Лека и безавариина нощ пожелавам на вички.  Hug

# 642
  • By the sea
val_sm, дай Боже всичко да е наред с бебковците и в най-скоро време да се приберете у дома Praynig Hug

Аз нещо не мога да спя тази нощ, мъчат ме някакви неприятни болки долу отляво, от типа на менструалните TiredНе мога да разбера дали са контракции, по-скоро не са, защото не са на интервали, ами постоянно си наболява Sad Пих ношпа вече, но пак ми е кофти...

Болки в гърба и кръста иначе имам от толкова време вече, че почти свикнах с тях, особено отдясно започват от гърба странично, та чак до под дупето надолу по крака до коляното, мн. е неприятно. Интересно, че като ме разтриват там и става по-зле даже. Затова си кретам като патица с лека чупка в кръста и това си е.

Sonitu,   bouquet

Е, лека нощ, в моя случай - сутрин  Wink

# 643
  • Варна
Добро утро, мили момичета   bouquet Сигурно и мен сте ме забравили, но за мен сте ежедневие Simple Smile Просто наистина нямам какво да пиша важно и интересно, а и все още ходя на работа.
Вчера бях на преглед и всичко си изглежда по реда си. Бебчо е обърнат с главата надолу и застанал в ляво - идеална позиция за естествено раждане според лекаря. По принцип той хич не е словоохотлив, но майка ми влезна с мен на прегледа. Е то нямаше толкова усмивки и разяснения за всичките ми прегледи до сега общо Simple Smile Май винаги ще я вземам вече с мен! Пък нашият тати снощи ходи да играе мач с приятели и сега е с изкълчен крак и ходи като пате...  ooooh!
val_sm, дано не се задържиш дълго в болницата и всичко бъде наред с бебчетата още днес!  Heart Eyes

# 644
Добро утро, мами!

Най-накрая да успея да се включа пак, преди да е свършила темата. Днес съм си вкъщи, защото малката е с температура, и ще наваксам с четенето. Напоследък имам много работа и не мога да ви насмогвам. Но вече ми търсят заместничка и още малко остана и най-накрая ще се наспя, че това най-много ме мъчи. Не мога да стоя и по нощите да ви изчитам, като знам, че ще ставам рано и цяла нощ си спя като пън. Та днес с такъв кеф ще си почина малко.

Иначе при нас всичко е наред засега сме 1,300 кг, а следващата консултация ни е чак на 25ти. Направиха ми изследвания, обаче като не ми се обадят да ми кажат, че има нещо притеснително и аз и не питам кое колко ми е.

В неделя бяхме на басейн главно заради малката, че мноого обича да се плацика, а аз даже краката не си потопих, само се бях опънала на едно шезлонгче на дебела сянка под едно дръвче, пиех си кафенце и ги гледах с таткото как се учат да плуват. Голям кеф.

Още нищо не съм купувала за бебо. Стоя си само с количката, ама като изляза в майчинство ще наваксвам. Ще трябва и ремонт да се прави, че искаме да сменяме дограмата и да правим изолация. На море се отказах да ходя, много ми е тежко вече. Сигурно ще ги оставя да ходят двамата с баща й, че не мога да я лиша от това удоволствие.

Айде връщам се да ви чета, докато имам време, че после ще ходим на лекар да видим от какво е тая температура.

Общи условия

Активация на акаунт