На море в Турция - тема 19

• 158 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Няколко дни ме нямаше и колко сте изписали  Grinning

Дивна ,аз бях в Голфа ,при нас нищо никъде не се заплащаше,
Ядохме и на плажа ,и на бара с пиците(до пързалките),но никога не са споменали за плащане.Даже и натуралния сок в кутийте беше безплатен.
Мисля,че е трябвало да се обърнете към рецепцията или към мениджера....
Вхотела има хора,който са само с нощувка,да не би да е стана грешка в гривните  newsm78

# 541
  • София...........

Ядохме и на плажа ,и на бара с пиците(до пързалките),но никога не са споменали за плащане.Даже и натуралния сок в кутийте беше безплатен.
Вхотела има хора,който са само с нощувка,да не би да е стана грешка в гривните  newsm78

Аз не съм ходила до плажа, но човека си е бил с гривната и не било в инклузива.
На бара до басейните с пързалките не са ни искали пари за пиците, но на оливе бар искаха...
Нищо не ми е липсвало , за да се занимавам с рецепция (храната беше превъзходна в ресторанта).

# 542
  • София

Аз не съм ходила до плажа, но човека си е бил с гривната и не било в инклузива.
На бара до басейните с пързалките не са ни искали пари за пиците, но на оливе бар искаха...
Нищо не ми е липсвало , за да се занимавам с рецепция (храната беше превъзходна в ресторанта).

а всички ли имат гривни и хората,които ползват само нощувка и тези, които са на база олинклузив,
не трябва ли първите да са без гривни за да се отличават  Thinking

# 543
Да,всички са с гривни,но различен цвят...
Ние специално останахме супер доволни от голфа,независимо,че бяхме 25 дни след откриването му.
имаше много работи за ,който трябваше да се работи.Но с всеки изминат ден минусите намаляваха.
Не съм и предполагала,че може да има такива изненади в средата на сезона.
Но каквото и да се е случило,за мен това,ще е най добрия хотел в близките една, две години.

# 544
Здравейте!!Прави ми впечатление, че мненията на първа стр. не се допълват и хотелите са си все същите от времето, когато аз си избирах хотел, но вече има много нови мнения и за други хотели, редно е да се допълва списъка. Сигурно не е лесно, но все пак, ще е полезно за всички. Разчитам за догодина  да си избера дестинация именно от там:) Поздрави на всички и приятно изкарване на тия, които сега ще заминават..........блазе им!!!!!

Щом ти е направило впечатление, че някои мнения липсват, заповядай да извадиш линковете и да ги пратиш на Марги  Peace В крайна сметка, работата която се полага тук, е на доброволни начала  Wink

# 545
  • sf
здравейте, аз тази година съм я отписала Турция,но мъж упорито си рови за хотели , та все пак се записвам за клюкини.
Той си е навил на пръста да ходим в началото на октомври и иска да резервира през чужд сайт  Rolling Eyes

# 546
http://www.turkishnews.ru/kultura-turizm-otdyh-v-turcii/luxury-t … rort-kahya-resort Съжалявам че е на руски,но става въпрос за нов хотел в регион Алания,селището Паялар.

# 547
  • София
http://www.turkishnews.ru/kultura-turizm-otdyh-v-turcii/luxury-t … rort-kahya-resort Съжалявам че е на руски,но става въпрос за нов хотел в регион Алания,селището Паялар.
През май 2012 гледах този хотел. Не ми хареса. Хотелът е хубав, но е на много малка територия, а предстои още един корпус да се изгради на един терен, който сега е гола поляна. Плажът е през пътя, както други хотели в Алания, но страничната гледка е към едни парници, а повечето стаи са със странична гледка. Тясната страна на хотела е обърната към морето. Ако някой се интересува, мога да дам снимки.

# 548
Здравейте,
Никога не съм почивала в Турция и се чувствам удавена в информацията, която има тук. Въбще не мога да се ориентирам. Бихте ли ми помогнали- търся място /за последната седмица на август/, което да е подходящо и за деца, но да не е много шумно; да е с красива природа, спокойно, и да има наблизо някакви исторически забележителности. Не е проблем да пътуваме и с кола, т.е. транспорта е без значение. Самият хотел да не прилича на небостъргач и въобще колкото се може по-малко градски елементи в обстановката. Цената общо взето е без значение. Някоя да се сеща кой е моят курорт и хотел? Simple Smile

# 549
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Никога не съм почивала в Турция и се чувствам удавена в информацията, която има тук. Въбще не мога да се ориентирам. Бихте ли ми помогнали- търся място /за последната седмица на август/, което да е подходящо и за деца, но да не е много шумно; да е с красива природа, спокойно, и да има наблизо някакви исторически забележителности. Не е проблем да пътуваме и с кола, т.е. транспорта е без значение. Самият хотел да не прилича на небостъргач и въобще колкото се може по-малко градски елементи в обстановката. Цената общо взето е без значение. Някоя да се сеща кой е моят курорт и хотел? Simple Smile

Погледнете хотелите тип холидей вилидж - с означение HV накрая.

# 550
Здравейте,
предстои ни почивка в Турция (за първи път). Запазихме си хотел в Бодрум от 28.09, бих искала да попитам ако някой е бил по това време в този курорт да сподели как е времето, става ли за плаж?

Хотела, който резервирахме е Bodrum Holiday Resort & Spa 5* - бих се радвала ако някой е посещавал този хотел да сподели мнение  Hug

А също бих искала да попитам за мнение за Травел Бургас, някой използвал ли е услугите на тази туристическа агенция?

# 551
Благодаря за съвета. А кой от всички курорти на Турската ривиера бихте ми препоръчали?

Здравейте,

Погледнете хотелите тип холидей вилидж - с означение HV накрая.

# 552
  • на Морето
Здравейте,
предстои ни почивка в Турция (за първи път). Запазихме си хотел в Бодрум от 28.09, бих искала да попитам ако някой е бил по това време в този курорт да сподели как е времето, става ли за плаж?

Хотела, който резервирахме е Bodrum Holiday Resort & Spa 5* - бих се радвала ако някой е посещавал този хотел да сподели мнение  Hug

А също бих искала да попитам за мнение за Травел Бургас, някой използвал ли е услугите на тази туристическа агенция?
За съжаление нямам информация за тази агенция!Три години подред използваме услугите на тур.агенция Пинк Тур в Бургас,която организира почивките ни в Турция,но ние използваме собствен транспорт и това доста улеснява нещата.Дамите там са много любезни и търпеливи имайки впредвид големия избор на хотели,от който трябва да избираме и съответно да получим оферти от тях за всеки един хотел поотделно.Относно Бодрум-почивали сме там в началото на октомври и определено става за плаж!

# 553
Daniella, Опитайте в Палома Клуб Султан в Йоздере. Кушадасъ е на около 35 км., а селото Йоздере на 5 км. от хотела. Наблизо има и други хотели, но присъствието им не се забелязва. Мисля, че ще удовлетвори желанията ви и ще оправдае очакванията. Ако не е проблем пътуването с кола, направете го, защото е много атрактивно и забавно /особено, ако отивате за първи път/. Може да посетите Троя на отиване и Ефес /уникално място/.

# 554
Много добре сте схванали критериите ми. За съжаление, при он-лайн резервация се оказва, че всичко е заето.

Daniella, Опитайте в Палома Клуб Султан в Йоздере. Кушадасъ е на около 35 км., а селото Йоздере на 5 км. от хотела. Наблизо има и други хотели, но присъствието им не се забелязва. Мисля, че ще удовлетвори желанията ви и ще оправдае очакванията. Ако не е проблем пътуването с кола, направете го, защото е много атрактивно и забавно /особено, ако отивате за първи път/. Може да посетите Троя на отиване и Ефес /уникално място/.

Общи условия

Активация на акаунт