Кой МОЛ да посетя в Стара Загора?

• 2 207
  • 10
  •   1
Отговори
Момичета, следващата седмица ще съм служебно в Стара Загора за 2 нощувки. Най-вероятно ще имам възможност, въпреки желанието ми, да посетя само 1 МОЛ по време на престоя ми, за това ви моля да ми помогнете и дадете съвет - кой МОЛ си заслужава да посетя в Стара Загора?

# 1
Е те са 2 всичко на всичко - за час и половина си ги обиколила и двата  Peace

# 2
И все пак -Парк Мол Стара Загора е много по-добре от Галерия.
Впрочем, Галерия и в Пловдив е много зле.

# 3
Е те са 2 всичко на всичко - за час и половина си ги обиколила и двата  Peace

Peace Всичко на всичко два,ама ние дори и един си нямаме  Joy
Понякога,когато ни е скучно идваме в Стара Загора и ги обикаляме и двата,разходка по главната,хапваме,кафенце  и обратно към Сливен и това за няма и половин ден (с пътя).

# 4
Парк МОл е по-отдалечен. трябва да ползваш такси, но и за Галерия важи същото.
откакто затвориха Пикадили Парк мола някак 'умря', но за сметка на това по-често има намаления и промоции.
Галерията напоследък е 'по-живичка' - аз основно посещавам 'Зара' там - иначе по-голямата част от магазините и в двата мола са едни и същи. Зависи какво обичаш да гледаш/пазаруваш.

# 5
Благодаря ви момичета! Надявам се да си осигуря повече време за разходки и промоции. Simple Smile

# 6
Аз предпочитам Парк Мол.

# 7
  • София
И двата са зле, но Парк Мол е няколко идеи по- добър.  Peace
Поне има по- актуални магазини, а в другия на голяма площ и нищо заслужаващо се.

# 8
Галерия Стара Загора и Галерия Пловдив нямат нищо общо, в смисъл не са от една верига. И двата обаче не са за препоръчване. Поне в Пловдив супермаркета е на Карфур, защото в Стара Загора Рода е много зле. Парк позамря, то е ясно, че няма клиенти за толкова молове. Ще видим като довършат Мола на Карфур какви магазини на  кои брандове, но не очаквам нещо особено.

# 9
Не знаех, винаги съм си мислела, че са една верига.

# 10
Благодаря Ви за помощта!   bouquet
Потеглям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт